Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a barátom a kezemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a barátom a kezemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem még 3 évem van vissza az egyetemből,butaságnak tartom,hogy addig mig tanulo hozzámennék feleségül mikor még nem is dolgozom! Ő már dolgozik!Nagyon meglepett a dolog még szabványozan nem kért meg,de megtaláltam az öltöye zsebében a gyűrűt. Mit mondjak,ha megkérdezi?

Én 21 éves vagyok ő 30éves

2015. febr. 20. 09:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20# hany eves vagy?
2015. márc. 5. 14:37
 22/23 anonim ***** válasza:
Normálisan gondolkodsz.21 évesen én sem akartam még férjhez menni,pedig megkérték a kezem.Jegyben járhattok,de mondd el neki,hogy házasságot csak egyetem után szeretnél.Az ő helyzete is érthető,30 éves,dolgozik,családra vágyik.
2015. ápr. 4. 12:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Az én férjem is házasodni akart,mikor 22 éves voltam,de én megmondtam neki,hogy nem akarok férjhez menni 25 éves korom elött,a végén csak eljegyzés lett,4 évvel később lett az esküvő.
2015. ápr. 27. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!