Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a barátom a kezemet, mit tegyek?
Nekem még 3 évem van vissza az egyetemből,butaságnak tartom,hogy addig mig tanulo hozzámennék feleségül mikor még nem is dolgozom! Ő már dolgozik!Nagyon meglepett a dolog még szabványozan nem kért meg,de megtaláltam az öltöye zsebében a gyűrűt. Mit mondjak,ha megkérdezi?
Én 21 éves vagyok ő 30éves
Vele szeretnéd leélni az életed? Szeretnél majd házasodni?
Egyébként éltetek már együtt valamennyi időt? Tudom, vannak, akik szerint ez nem fontos, de szerintem lakva ismered meg igazán a másik embert.
Meg a házasság is ráér diploma után, ha el is jegyzitek egymást most.
Örülj, te mafla és mondj igent.
Más nő örül, ha a párja megkéri a kezét.
Egy nemrégi GYK kérdésben én is, más is leírtuk, hogy ha a nő nemet mond erre, az kb. a kapcsolat végét jelenti egy férfi számára. Szóval, ha szereted, akkor ne hazardírozz a kapcsolattal. Ha nem, akkor meg minek vagy vele együtt?
nem nem lakunk együtt csak péntektől vasárnapig vagyunk mindig együtt.
Igen hozzá mennék,de igy hogy tanuluok még érdekes lenne.Nem akarom,hogy "eltartson"
Megértem. Ilyen esetben beszéld meg vele, hogy szereted, de szeretnél várni, amíg te is teljesen talpra állsz, összeköltöznétek és lehetne házasodni is.
Az eljegyzés attól még megvalósulhat, legfeljebb hosszú lesz a jegyesség.
Biztos vagy benne, hogy azt a gyűrűt eljegyzés céljából vette?
Attól, hogy gyűrűt kapsz, nem biztos, hogy azért van, mert már most el akar venni.
Közeledik a nőnap, de lehet, hogy szülinapod vagy névnapod van mostanában, és azért vette?
Kapcsolatunk alatt én is többször kaptam gyűrűt a férjemtől, a lánykérés viszont jó pár évig váratott magára. Előbb lettem anyuka, mint feleség.
Szóval nyugi, lehet, hogy túlparázod. Nem lenne logikus együttélés nélkül bárkinek is megkérni a kezét.
hogy mit tegyél?
Egy belf I. oszt libamájat tört krumplival 1000 sziget öntettel, raffaelloval, sió vilmos gyümölcslével az yoo lenne. Jah hogy közben kiderül, h "ehhez" se értesz meg "ahhoz" se??!!!
majd gariban visszavisz a szüleidnek xDDD idióta
"de megtaláltam az öltönye zsebében a gyûrût"
Lehet,hogy találta, még nem mondott neked semmit sem,várd ki a végét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!