Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a barátom a kezemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a barátom a kezemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem még 3 évem van vissza az egyetemből,butaságnak tartom,hogy addig mig tanulo hozzámennék feleségül mikor még nem is dolgozom! Ő már dolgozik!Nagyon meglepett a dolog még szabványozan nem kért meg,de megtaláltam az öltöye zsebében a gyűrűt. Mit mondjak,ha megkérdezi?

Én 21 éves vagyok ő 30éves

2015. febr. 20. 09:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Vele szeretnéd leélni az életed? Szeretnél majd házasodni?

Egyébként éltetek már együtt valamennyi időt? Tudom, vannak, akik szerint ez nem fontos, de szerintem lakva ismered meg igazán a másik embert.

Meg a házasság is ráér diploma után, ha el is jegyzitek egymást most.

2015. febr. 20. 09:42
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Majd eldöntöd, hogy mit csinálj. Mindkettőtök érvei érthetőek és éppen ez az, amikor a 9 év korkülönbség bizony nagyon soknak tűnik, hiszen az élethelyzet alapvetően tér el egymástól.
2015. febr. 20. 09:43
 3/23 anonim ***** válasza:
28%

Örülj, te mafla és mondj igent.

Más nő örül, ha a párja megkéri a kezét.

Egy nemrégi GYK kérdésben én is, más is leírtuk, hogy ha a nő nemet mond erre, az kb. a kapcsolat végét jelenti egy férfi számára. Szóval, ha szereted, akkor ne hazardírozz a kapcsolattal. Ha nem, akkor meg minek vagy vele együtt?

2015. febr. 20. 09:45
 4/23 A kérdező kommentje:

nem nem lakunk együtt csak péntektől vasárnapig vagyunk mindig együtt.

Igen hozzá mennék,de igy hogy tanuluok még érdekes lenne.Nem akarom,hogy "eltartson"

2015. febr. 20. 09:46
 5/23 anonim ***** válasza:
98%
Ne igyál előre a medve bőrére, honnan tudod, hogy te fogod kapni? Várd meg, míg tényleg megkér.
2015. febr. 20. 09:50
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

Megértem. Ilyen esetben beszéld meg vele, hogy szereted, de szeretnél várni, amíg te is teljesen talpra állsz, összeköltöznétek és lehetne házasodni is.

Az eljegyzés attól még megvalósulhat, legfeljebb hosszú lesz a jegyesség.

2015. febr. 20. 09:50
 7/23 anonim ***** válasza:
69%

Biztos vagy benne, hogy azt a gyűrűt eljegyzés céljából vette?

Attól, hogy gyűrűt kapsz, nem biztos, hogy azért van, mert már most el akar venni.

Közeledik a nőnap, de lehet, hogy szülinapod vagy névnapod van mostanában, és azért vette?

Kapcsolatunk alatt én is többször kaptam gyűrűt a férjemtől, a lánykérés viszont jó pár évig váratott magára. Előbb lettem anyuka, mint feleség.

Szóval nyugi, lehet, hogy túlparázod. Nem lenne logikus együttélés nélkül bárkinek is megkérni a kezét.

2015. febr. 20. 09:51
 8/23 anonim ***** válasza:
20%

hogy mit tegyél?

Egy belf I. oszt libamájat tört krumplival 1000 sziget öntettel, raffaelloval, sió vilmos gyümölcslével az yoo lenne. Jah hogy közben kiderül, h "ehhez" se értesz meg "ahhoz" se??!!!

majd gariban visszavisz a szüleidnek xDDD idióta

2015. febr. 20. 09:55
 9/23 Költőnő? ***** válasza:
100%
dehát nem kérte meg...
2015. febr. 20. 09:59
 10/23 anonim ***** válasza:
96%

"de megtaláltam az öltönye zsebében a gyûrût"

Lehet,hogy találta, még nem mondott neked semmit sem,várd ki a végét!

2015. febr. 20. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!