Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet? Legjobb barátom megkérte a 3 hónapja ismert lányzó kezét.
A lány meg fülig szerelmes, nyilván igent mondott. A probléma szerintem ott kezdődik, hogy a srác 22 a lány 18, kb két hónapja vannak együtt és nyilván mindkettő a saját szüleinél él. Mindkettőnek első szerelem, sejtésük sincs, milyen végigélni egy szimpla szakítást akár...
Csak hát dúl a szerelem, nagyon aranyosak együtt, de hatalmas pofára esés lehet belőle, mint mind tudjuk.
Két érzés verseng bennem, egyrészt, hogy mégiscsak bennem bízik, erre valahogy fel kéne hívnom a figyelmét. Csakhogy akkora a rózsaszín köd, hogy el se jut hozzá az, hogy egyszer igenis mindennek vége lehet. A másik, hogy mi is ennyi időse voltunk, mikor párommal összejöttünk, 3 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk, szóval kevésbé van jó pozícióm. Bár eljegyzés még nem volt, egyetem végéig nem is lesz.
A lakva ismerszik meg az ember dumára gondoltam már, hátha az bejön, legalább ne házasodjanak, ameddig nem töltöttek 2 napnál többet együtt.
Másrészt tudom, nem az én dolgom és én sem hallgattam az első szerelemnél senki másra, csak a saját fejemre. De én 15 voltam, és a srác is egy kölyök, nem vehetett el jogilag sem. Szeretném megvédeni attól, hogy az első seggre esés nagyobb legyen a szükségesnél. De azt is tudom, hogy ha szembe megyek az örömének - és lássuk be, a kis fickónak a gatyójában - azzal a barátságunknak ártok és azzal csak olajat öntök a tűzre.
Segítsetek, kérlek, mit kezdjek?
Ha csak megkéri a kezét, de eljegyzés sem lesz egyetem végééig, akkor nem igazi eljegyzés. Csak olyan lesz, amit szóban megkötnek, és ha ők ettől boldogabbak, akkor kit zavar? :) :D
Az eljegyzés sem egy hivatalos forma, csak szeretik nagydobra verni.
De ha itt az sem lesz, csak szóban hangzik el, akkor hagy örüljenek annak, amit megálmodnak szóban... :)
Ha a legjobb barátod az illető, hagyd békén, csinálja azt, amit jónak lát. Egy 22 éves ember feltehetőleg már képes mérlegelni a döntései következményeit.
Amúgy egy lánykérés még nem esküvő.
Mindenki a sajat karan tanul.
Persze aztan lehet hogy nekik bejon, ki latna ezt elore?
A szuleim megismerkedtek szeptemberben, kovetkezo februarban meg osszehazasodtak (nem jott a gyerek, ket evvel kesobb szulettem), 42 eve egyutt vannak....
Sosem lehet tudni. A legjobb az ha nem kritizalsz, orulsz az oromuknek aztan kesz.
nem hiszem, a srác nem kolis, én meg nem olvastam együtt főzésről.
Rákérdeztem, szeretnének esküvőt, amilyen hamar lehet. Tulajdonképp nem tudom, mennyit keresnek és a szülők beszállnak-e, szóval passz, ez mit jelenthet. Amit írtam, hogy egyetem végéig nem lesz, az miránk vonatkozik.
Az eljegyzés manapság nem jelent szinte semmit. Sőt, sokan úgy tekintenek rá, mint mentőötletre, ha nincs más. Az exem szakítás után akarta megkérni a kezem, hátha ettől majd visszafogadom. Szerencsére kikérte anyum véleményét, aki lebeszélte a dologról.
Sok ismerősöm karácsonyra kapott gyűrűt, mert a pasinak nem volt jobb ötlete.
Én nem szeretnék ilyen eljegyzést.
Ezt barátnőm is eljátszotta, körülbelül 18-19 évesen. Már magában szervezgette is az esküvőt, közben a kapcsolatuk meg nem ért két fillért, de olyan szerelmes volt, hogy fel sem tűnt neki.
Szerintem, ha szeretnél sem tudnál beavatkozni, sőt még te leszel a gonosz, irigy, minden, hogy elrontod az ő kis örömüket. Annyi, hogy legyél ott neki akkor is, ha elmúlik a nagy I Love You. :)
Az meg nagyon valószínű, hogy az oltárig nem fognak eljutni, addig meg "lényegtelen", hogy eljegyzősdit játszanak egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!