Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám expressz-gyorsan...

Hogyan tudnám expressz-gyorsan eladni az autómat? Egy el nem ismert tartozásból fakadóan (nem az autó miatt lett) kiszemelte magának a végrehajtó. Van pár napunk. Ötlet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen auto?
2009. febr. 12. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Itt a link róla:

[link]

2009. febr. 12. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

? Ajjajj.

Amire készülsz, azt úgy hívják, hogy fedezetelvonás, és bűncselekmény.

Amennyiben a végrehajtó már kiszemelte (igaz ez alatt nem tudom, hogy konkrétan mit értesz, de én azt, hogy a végrehajtó értesített a zár alá vonásról), akkor bizony amit tenni szándékozol, az fedezetelvonás, melyet a Btk. büntetni rendel, amellett, hogy a vevőd igen kellemetlen helyzetbe hozod, hamis nyilatkozatot teszel (a gépjármű értékesítésekor nyilatkozol, hogy az autó per-, teher- és igénymentes, amely nem igaz, ha a végrehajtó már terhelte), és a végrehajtó a fedezetelvonást kiderítve az adásvételi szerződést semmissé nyilváníttathatja bíróságon, ezzel a vevő a se pénz se posztó helyzetbe kerül. Még ha jóhiszemű volt, akkor is.

Ne tedd. Ha a követelés EL NEM ISMERT, akkor a végrehajtási cselekmények felfüggeszthetőek. Akkor nem kell a végrehajtótól félni, egyszerűen a végrehajtás megszüntetése iránt pert kell indítani. Így a végrehajtó a per megindításakor AZONNAL leáll a foganatosításról, így az autóra nem veti "szemét".

2009. febr. 12. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, de még csak kiszemelte. Nem foglalta le. Minden jogszerű-de csak, ha sietek.
2009. febr. 12. 21:24
 5/7 anonim válasza:
Leggyorsabb, irasd át valamelyik családtagra
2011. febr. 4. 09:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Fura lesz a válaszom, de egy próbát megér.

A lovebox nevű társtaláló szájton megtalálod a felhasználók között dönci1974-et.

Keresd, érdemes! Korrektül válaszol és kereskedik is autókkal.

2011. febr. 13. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:

ja, hogy ezt a kérdést én írtam! Nagyon röhög:DDD

Azt hittem, sorstárs... Kész..

2011. febr. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!