Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a barátom a kezemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a barátom a kezemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem még 3 évem van vissza az egyetemből,butaságnak tartom,hogy addig mig tanulo hozzámennék feleségül mikor még nem is dolgozom! Ő már dolgozik!Nagyon meglepett a dolog még szabványozan nem kért meg,de megtaláltam az öltöye zsebében a gyűrűt. Mit mondjak,ha megkérdezi?

Én 21 éves vagyok ő 30éves

2015. febr. 20. 09:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
Már miért ne lehetne megesküdni úgy, hogy iskolába jársz? Nem kell automatikusan kettesével szülni a gyereket.
2015. febr. 20. 10:14
 12/23 anonim ***** válasza:
*gyerekeket
2015. febr. 20. 10:14
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

"de megtaláltam az öltöye zsebében a gyűrűt."

kotorászunk? kotorászunk? szabványosan?

Egy 13 éves szintjén van az írásod színvonala, melyik egyetem, ahol ez elfogadható?

2015. febr. 20. 10:26
 14/23 anonim ***** válasza:
39%

Én az egyenesség híve vagyok, leülteténém és megkérdezném, hogy hogyan tervezi a jövőnket. Ha furán néz, akkor meg megmondanám, hogy találtam nála egy gyűrűt, amiért bocsánatot kérek. Viszont erről jutott eszembe, hogy elmondjam, hogy vele képzelem el a jövőmet, de én csak az egyetem után szeretnék összeházasodni, azt meg tartom értelmesnek, hogy még 3 évig jegyben járjunk.

Aztán lehet, hogy ezek után fog egyet nevetni, hogy nem is neked szánta még, csak az anyukája szülinapjára, mert régi álma márr egy új gyűrű, vagy azt mondja, hogy igen, meg akart kérni, de akkor beszéljétek át.

2015. febr. 20. 10:28
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

Ha igazán szereted őt, és vele akarod leélni az életed,akkor mondj igent szerintem,az esküvő meg várhat addig,amíg befejezed a sulit és lesz munkád! Ha szeret valóban,akkor megérti!

Az én párom 19 évesen kérte meg a kezem,most vagyok 21, idén fejezek a fősulin és utána lesz a lagzink is! :) Igaz, nekem lesz biztos állásom,és most is van jövedelmünk.

Fejezd be a sulit, utána pedig sírig tartó boldogságot kívánok nektek! :)

2015. febr. 20. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:
34%
A baratod 30 eves, megertem hogy mar hazasodni akar. Hiszen nem varhat masik 10 evet mire te felnosz, addigra o mar 40 lesz. Viszont baratod egy kicsit hulye is ha engem kerdezel, amiert egy pisistol ker hazassagot.
2015. febr. 20. 13:37
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

Ne hallgass a kapcsolatfüggők kommentjeire. 21 éves vagy, és a te korodban az a normális, amikor az ember az élete felépítésén dolgozik, a házasság és gyerekvállalás pedig csak a távlati terveiben szerepel. A te életcélod nem az, hogy valaki elvegyen, nem holt teher vagy, amit rá kell tukmálni az elsőre, aki igényt tart rád. Függetlenül a korkülönbségtől, te gondolkodsz érettebben, hiszen mégis mit gondolt az a 30 éves férfi, aki együttélés és a távlati terveitek megbeszélése nélkül akarná megkérni a kezedet? Ez nem így működik normális esetben, azok kapkodnak ennyire, akik mihamarabb magukhoz akarják kötni a párjukat, a te esetedben mielőtt még felnőnél és megfelelőlen értékelni tudnád a kapcsolatot.

Ha tényleg leánykérésre készül, és nemet mondasz, az valószínűleg borítja a kapcsolatot. Ha nem akarod, hogy így alakuljon, előzd meg a dolgot. Kezdeményezz beszélgetést a közös jövőtökről. Az elképzeléseid teljesen reálisak, nem kell szégyellned őket!

2015. febr. 20. 15:05
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

:) lehet nem is neked szánja a gyűrűt....

te meg már legyártottál kismillió teóriát!

2015. febr. 20. 15:08
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban: Attól, hogy valaki 21 éves, még nem jelenti azt, hogy éretlen, vagy pisis.

Kérdező: Attól, hogy tanulsz, még lehetsz férjnél, (férjhez mehetsz) építheted az életed. Dolgozhatsz diákmunkásként is (hogy ne tartson el szó szerint).

Plusz a házasság nem azt jelenti, hogy rögtön halomra kell szülni a gyerekeket. Tudsz tanulni és dolgozni. Nem te lennél az első aki egyetem alatt házasodik.

Majd pár évet még tudsz dolgozni egyetem után, a gyerek előtt. Persze ha igent akarsz mondani. Valamint nincs szabály arra, hány évig lehet jegyben járni. Addig amíg akartok, ez csak rátok tartozik. (Ha suli után akarnál hozzámenni)

Ha úgy érzed, beszélj vele erről. Arra számíts, ha most nemet mondasz, lehet hogy véget ér a kapcsolat, vagy nem fog többet megkérni, és csak élettársak lesztek végleg.

Igen, emiatt nem jó az ekkora korkülönbség. Teljesen más életszakaszban vagytok. Vagy az is lehet, hogy tényleg nem neked szánja a gyűrűt.

Gondold át mit akarsz mondani. Vele akarod e leélni az életed, vagy még kipróbálnád másokkal is a kapcsolatot, szexet stb...

2015. febr. 20. 18:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Csak a tisztánlátás miatt.

Ha zavar téged, hogy úgymond eltart érthető a mai világban, ahol azt ültetik a nők fejébe a beteg femministák, hogy egyenrangúak ha ők is 12 órákat dolgoznak és hajtják a pénzt és a sikereket. Ez a világkép amibe az új generációt kinevelik, halott. Nincs modellje. Megöli a családot. A férfi dolga a család eltartása. Az anyagi javak megteremtése, a példamutatás. Az nőé, a gyermek nevelése, és míg a férj dolgozik, fentartsa a háztartást! Ez egy ÉVEZREDEK ÓTA MŰKÖDÖ TERMÉSZETES MODELL! Ha párod szeret nem az érdekli hogy téged eltartson....hanem hogy meg! Ha szereted te foglalkozol az anyagiakkal? Felejsd el a 21. Század "normáit" nincs jövője, csak a sok megszomorodott megkeseredett 40 es szingli, akik csont és bőr....de van egy "sikeres" poziciója, ahol nemkell gondolkodnia azon neki miért nem jött össze? Mondj igent! Szeret téged! És szeretni fog 3 év mulva mikor végzel az iskolával!

2015. márc. 5. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!