Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai lenne még családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne még családot alapítani?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok , párom 26 lesz, egy éve vagyunk együtt, és egy ideje már fofoglalkoztat a gyerek vállalas gondolata, párom még várni akar, de úgy tűnik egy év múlva benne lenne, legalább a beszélgbeszélgetéseink alapján. Én szeretnék 24 -25 éves korom körül már mindenképp vállalkozni rá.
2015. febr. 3. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem korai.
2015. febr. 3. 22:08
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

"korai még,eltudod tartani?..... ennyi idősen,még légy picit önellló saját bőrödből építs fel egy házat,azt ha inden oké a magad erejéből,max akkor akarj te gyereket......fogalmad sincs mi felelőséggel jár,én a más kölykét neveltem,egyetem mellett......"

Gratulálok!! Leirásodból itélve fantasztikusan bunkó lehetsz!!!

2015. febr. 3. 22:10
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
egy ev mulva is csak ket eve lesztek egyutt...sztem az korai
2015. febr. 3. 22:11
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha van munkátok és el tudjátok tartani magatokat akkor szerintem nem korai.
2015. febr. 3. 22:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi 3 éve vagyunk együtt 2 éve házasok. Van egy 7 hónapos babánk. Mi tudtuk,hogy imádjuk egymást és együtt akarjuk leélni az életünket. Mindketten dolgoztunk és én szép GYED-et kapok. Van tartalékunk egy saját hitelmentes családi házunk és most cseréltük le az autónkat. Természetesen ezek megtakarításokból és örökségből. Szerintem nem korai ha elbírjátok tartani. Egy gyerek hatalmas felelősség de anyagilag annyira nem megterhelő ha nem minimálbért kerestek. Nekünk kb havi 35 (tápszer,bébiétel,pelus,törlőkendő,3 havonta kenőcs) plusz ha kell valami azt megvesszük neki.
2015. febr. 4. 11:53
 16/20 anonim ***** válasza:

A gyerek korai szerintem egy 2 éves kapcsolatba. Persze ez csak az én véleményem. Inkább érdemes lenne kiélveznetek kettesben a kapcsolatot, a házasságot, ha nem csak együtt élni akartok végleg, és 4-5 év után, ha ha akartok, akkor gyereket. Tudod utána már sose lesz ugyanolyan, mint kettesben. Hiányozni fog, ha nem vagytok elég időt csak ti.

De nyilván ti tudjátok mit és mikor akartok:) Ez a ti döntésetek. Nagy felelősség egy kisbaba. Együtt éltek már egyáltalán? Az működik? Az anyagi feltételek meglennének?

2015. febr. 4. 16:27
 17/20 anonim ***** válasza:

2-3 év múlva is úgy gondolod, akkor hajrá

de egy év az még karcsú

2015. febr. 5. 12:22
 18/20 anonim válasza:
Természetesen attól függ, hogy hogyan álltok, tanulsz-e még vagy van biztos munkahelyed neked és a párodnak is.
2015. febr. 6. 23:24
 19/20 anonim ***** válasza:
jajj ez az építs fel egy házat és utána....Férjem építészmérnök és egyetemista minimálbért keres....mi a túróból építsünk el házat, össze vagyunk házasodva van gyerekünk, így jó. nem azért güriztünk egyetemen, hogy ennyi pénzt keressünk.....rhadtul poén.....az én unokatesóm is (aki 40 éves és nemtom hány háza van és autója meg milliócskái) azt mondta anyunak, hogy kcisit várhattunk votla ...ez meg ez ennyi pénzünk lesz.....valaki elképzeli, hogy nem mindenki keres ugyanannyit? albiban lakunk 54 m2-en szép lakás, de kics......nem tudunk hitelt se felvenni.....mennyi ideig várjunk???? és nem bolti eladó vagyok, nem mosogatói kisegítő(bár ausztriában azok is jobban keresnek, mint itthon)....bocsáant a helyesírástért, de ez a véleményem: ha valaki szeretne gyereket, családot megoldja.....nem a nagyszülője szeretnék lenni a gyerekemnek...25 vagyok férjem 27, kislányunk januárban lesz 1 éves....valahol el kell kezdeni....
2015. nov. 30. 16:22
 20/20 anonim ***** válasza:
március 14-én leszünk együtt 6 éve (és már régebb óta összeházasodva)
2015. nov. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!