Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne még családot alapítani?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok , párom 26 lesz, egy éve vagyunk együtt, és egy ideje már fofoglalkoztat a gyerek vállalas gondolata, párom még várni akar, de úgy tűnik egy év múlva benne lenne, legalább a beszélgbeszélgetéseink alapján. Én szeretnék 24 -25 éves korom körül már mindenképp vállalkozni rá.2015. febr. 3. 20:50
1/20 anonim válasza:
fofoglalkozz inkább a helyesírással!
2/20 anonim válasza:
Szerintem időben vagytok. Persze az is kérdés, hogy milyen a hátteretek. Ha mindketten szeretnétek, és rendesen el tudjátok tartani magatokat, akkor nyugodtan.
3/20 anonim válasza:
az ilyennek inkább folyjon le a lábán!
4/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, mobilról nehéz írnom.
2015. febr. 3. 21:03
5/20 anonim válasza:
semmi baj csak hülyéskedtem, azért ekkora bunkó én se vagyok. emberi dolog elírni valamit.:D sok sikert a családalapításhoz!:D
6/20 anonim válasza:
Semmi baj a helyesírásoddal,telefonról meg furcsa a szóismétlés olykor...ez legyen a legnagyobb baj.
Kérdésedre válaszolva,ha 24-25 évesen szeretnél gyereket és 23 vagy,az a párod elképzelésével is teljesen egyezik.Szóval semmi problem :) Sok sikert és sok boldogságot
8/20 anonim válasza:
Nem korai, illetve az életkorotok alapján nem. Ha mindketten biztosan akarjátok és van rá pénzetek akkor hajrá, felesleges várni.
9/20 anonim válasza:
Szia! Én 25 leszek, párom 29, már összeházasodtunk. Mi is lassan nekiállunk, nekem még a tanulmányaimmal (doktori) össze kell egyeztetni, emiatt várható még egy kis késés. Úgyhogy szerintem nálatok is minden rendben. Persze azért számoljatok utána, hogy anyagilag hogy fogtok kijönni.
10/20 anonim válasza:
korai még,eltudod tartani?..... ennyi idősen,még légy picit önellló saját bőrödből építs fel egy házat,azt ha inden oké a magad erejéből,max akkor akarj te gyereket......fogalmad sincs mi felelőséggel jár,én a más kölykét neveltem,egyetem mellett......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!