Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltanak töle, de én szeretnék vele családot alapítani.
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,párom 29, hivatalosan 2 évet voltam együtt párommal, most 1,5 éve már csak titokban vagyok,mert a családom s barátaim nem értenek vele egyet,miért vele akarok pont lenni.Senkitől nem kapok támogatást, de egyáltalán el se mondhatom nekik,mert akkor mehetnék ahova akarok. Én már szeretnék haladni, szeretnék egy gyerkőcöt, de nem tudom milyen következményei lennének,ha ezt bevállalnám.. Ti ha választanotok kellene akkor a szülöket vagy a párodat választanád?
Hasonló helyzetben a párom választottam. Néhány év után kiderült, hogy nem mindenki más volt a hülye, hanem én.
Ha tényleg mindenki ellenzi a kapcsolatotokat, akkor gondolkodj el a dolgon, nyilván jót akarnak veled, és ha egyöntetűen ugyanazon az állásponton vannak, akkor több mint gyanús, hogy te nem látod tisztán a helyzetet.
Pontosan mi a kifogásuk ellene?
2013. febr. 10. 12:19
5/29 anonim válasza:
Igen. Nem mindegy, hogy a barátod egy életképtelen, esetleg aberrált elmebeteg senkiházi, és a családod emiatt nem szeretné, hogy vele legyél, mert garantáltan félresiklik az életed - vagy anyukádat idegesíti, hogy nem tűri be a pólóját a nadrágjába, és ezért telebeszélte mindenkinek a fejét, mert egy manipulatív boszorkány. EZ nagy különbség. Szóval amíg nem írod le, mi bajuk van vele, addig senki nem fog tudni ennél hatékonyabb választ adni:)
2013. febr. 10. 12:30
6/29 anonim válasza:
A kérdés az tudtok e ketten együtt önálló életet létrehozzni.
Illetve ha ez megy akkor nincs kérdés...
2013. febr. 10. 12:36
7/29 A kérdező kommentje:
Az ok , hogy tiltanak tőle, hogy egyik alkalommal, mikor 2 évesek voltunk, volt egy féltékenységi láza, amin nagyon összevesztünk, s megütött.. s ez eljutott a szüleimhez, s ök ekkor kijelentétték, hogy válasszak. Emellett a másik ami nem szimpatikus a szülöknek, hogy félévente más helyen dolgozik, 2-3 honap szünettel,mert mindenhonnan elküldik az embereket,nincs folyamatos állandó munkaviszonya..pedig folyton keresünk :( Nekem van, 3 éve fix.. én ennek így örülök is.
2013. febr. 10. 12:47
8/29 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha nem csak a családod, de a barátaid sem értenek vele egyet, akkor valószínűleg nekik van igazuk. Ha szerelmes az ember és a szeme előtt rózsaszín felhő lebeg, akkor nem vesz észre dolgokat, amiket kellene. Az unokatestvérem is a család és a barátok tanácsa ellenére ment férjhez. Össze is veszett azzal a barátnőjével is, akivel már óvodás koruk óta elválaszthatatlanok voltak. Természetesen nekünk lett igazunk. És még mázlija volt, hogy nem született a próbálkozások ellenére sem gyerekük, mert akkor valószínűleg sosem tudott volna végleg megszabadulni tőle. Érdekes módon a mostani párjától a 3. babáját várja..... Szóval gondold át a dolgot még egyszer.
2013. febr. 10. 12:52
9/29 anonim válasza:
"Az ok , hogy tiltanak tőle, hogy egyik alkalommal, mikor 2 évesek voltunk, volt egy féltékenységi láza, amin nagyon összevesztünk, s megütött.. s ez eljutott a szüleimhez, s ök ekkor kijelentétték, hogy válasszak. Emellett a másik ami nem szimpatikus a szülöknek, hogy félévente más helyen dolgozik, 2-3 honap szünettel,mert mindenhonnan elküldik az embereket,nincs folyamatos állandó munkaviszonya..pedig folyton keresünk :( Nekem van, 3 éve fix.. én ennek így örülök is."
Tehát megütött (nem megbocsátható, semmilyen magyarázattal) és nincs stabil munkája. Ha valakit felvesznek nem hiszem el, hogy legalább az egyik állását ne tudná megtartani. Valószínűleg komoly magatartásbeli problémái vannak, nem véletlen akarnak megszabadítani tőle a barátaid is. Ha a családodra nem is hallgatsz, legalább azok véleményét gondold át, akik csak a legjobbat akarják neked, hiszen a barátaid! A VÁLASZTOTT családod! Semmi érdekük nincs abban, hogy titeket szétugrasszanak ha jó pár lennétek. Szerintem itt arról van szó, hogy elvakult vagy. Babát meg ne szülj egy (lényegében) munkanélkülinek.
2013. febr. 10. 12:57
10/29 anonim válasza:
Ha így áll a helyzet, akkor azt kell mondjam, a szüleidnek és a barátaidnak maximálisan igaza van. Én komolyan félnék a helyedben attól, hogy ha hozzá megyek, akkor a lakást is csak az engedélyével hagyhatnám el és még verne is. Mert ha már most, mikor még nem is vagytok házasok ilyet csinál, szerinted mi lesz utána? A munkahelyekről meg tuti nem csak az általános leépítések miatt küldik el. Ha ennyi helyen nem tudott megmaradni, akkor benne van a hiba. A többi csak kamu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!