Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltanak töle, de én szeretnék vele családot alapítani. Ti mit tennétek?
Az, hogy ilyen gazdasági körülmények közt több helyről elküldték, de nemcsak őt, hanem mást is, az még nem jelent semmit. Anyámmal is ez történt, pedig k*rvajó a szakmájában.
De az, hogy megütött az már necces. Tudom, hogy csak egyszer, másfél évvel ezelőtt, de akkor is para, mert aki csak egyszer is képes rá.. szóval az már azt jelenti hogy képes rá.
Megütött? Nem dolgozik? Hol itt a kérdés?
Ha most kezelt emelt Rád, később mégjobban a fejedre nő, zsarnokoskodik, pokol lesz az életed, mert már mutatkoznak az agresszivitás jelei. Cserébe eltarthatod, és retteghetsz tőle. Családot alapítani? Verje a gyereket is?
Barátaidat, családodat már választás elé állítottak. Ne a rosszat válaszd! Ennyi ember nem tévedhet.
Tudom, hogy nagy úr a szerelem, és igaz a rózsaszín ködös elfogultság is.
Én a helyedben nem kötném össze az életem ezzel a férfivel, aki egyszer megüt az meg fog többször is, lesznek még olyan mélypontok amikor el fog járni a keze. Másrészt amit a munkavállalásáról írtál szintén annak a bizonyítéka, hogy nem stimmel vele valami, hisz mindig a leggyengébb láncszemet cserélik le, ha ő olyan jó munkaerő lenne, lehetne bármilyen leépítés, ő maradna. Ne csapd be magad, ne akard ráépíteni az életed, hidd el ha senki nem támogatja a kapcsolatodat az azért van, mert látják a hanyatlásod ez mellett az ember mellett.
Várd ki, hogy elmúljon a nagy szerelem, vagy ha erős vagy lépj most.
Gondolj abba is bele, ha elfordulsz mindenkitől és a szerelmet választod, ha esetlegesen mégis a többségnek lesz igaza, és belebuksz, lesz akihez tudsz majd fordulni? Főleg, ha már baba is lesz, el fog tudni tartani benneteket a párod lótifuti munkákból?
3-as vagyok 4 Valamelyik "ép"elméjű lepontozott.Szeretném tudni miért.
Kérdezem :MIÉRT ??????:@-.-' baromira tudom bírni ezt az oldalt !-.-
Családot alapítani egy olyannal, aki megver?
Észnél vagy????
Ha csak rólad lenne szó, azt mondanám, oké, csináld, érted nem kár, ha összever!
DE HA GYEREKET AKARSZ SZÜLNI EGY ILYENNEK, akit ugyanúgy bántani fog, akkor egy mocskos utolsó sz@rházi ribanc vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!