Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltanak töle, de én szeretnék vele családot alapítani. Ti mit tennétek?
soha nem szülnék olyan hapsinak (mert ez nem férfi), aki egyszer is megütött. ki tudja, talán majd a gyereket is megütné, ha elgurul a gyógyszere?
24 évesen lehetne ennél több eszed.
ha szembemész a családod és a barátaid véleményével, akkor egy idő után meg fogod látni, h nekik volt igazuk. nekem iszonyat gyanús lenne, ha a környezetemben rajtam kívül senki nem fogadná el a páromat. ez azt jelentené, h nem azzal az emberrel vagyok együtt, aki nekem való, hiszen a családomtól kaptam az értékrendet, a barátaim pedig azért a barátaim, mert hasonlóan gondolkodunk bizonyos dolgokról. remélem érted mire gondolok.
téged most elvakított a nagy szerelem, és még az sem volt elég ébresztő, h kezet emelt rád az az "ember", akinek szeretnie, védenie kellene téged, nem pedig bántani.
a te életed, azt csinálsz vele amit akarsz, de ha felégeted a hidakat magad mögött, és utána csalódsz, akkor nagyon magadra fogsz maradni. ugye ezt azért te sem szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!