Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tiltanak töle, de én szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltanak töle, de én szeretnék vele családot alapítani. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok,párom 29, hivatalosan 2 évet voltam együtt párommal, most 1,5 éve már csak titokban vagyok,mert a családom s barátaim nem értenek vele egyet,miért vele akarok pont lenni.Senkitől nem kapok támogatást, de egyáltalán el se mondhatom nekik,mert akkor mehetnék ahova akarok. Én már szeretnék haladni, szeretnék egy gyerkőcöt, de nem tudom milyen következményei lennének,ha ezt bevállalnám.. Ti ha választanotok kellene akkor a szülöket vagy a párodat választanád?
2013. febr. 10. 12:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hat szerintem nagyon egyertelmu...
2013. febr. 10. 16:31
 22/29 anonim ***** válasza:
Majd a gyerekeiteket is jól megveri, ha nem fogadnak szót... remek választás!
2013. febr. 10. 16:38
 23/29 anonim ***** válasza:

soha nem szülnék olyan hapsinak (mert ez nem férfi), aki egyszer is megütött. ki tudja, talán majd a gyereket is megütné, ha elgurul a gyógyszere?

24 évesen lehetne ennél több eszed.

ha szembemész a családod és a barátaid véleményével, akkor egy idő után meg fogod látni, h nekik volt igazuk. nekem iszonyat gyanús lenne, ha a környezetemben rajtam kívül senki nem fogadná el a páromat. ez azt jelentené, h nem azzal az emberrel vagyok együtt, aki nekem való, hiszen a családomtól kaptam az értékrendet, a barátaim pedig azért a barátaim, mert hasonlóan gondolkodunk bizonyos dolgokról. remélem érted mire gondolok.

téged most elvakított a nagy szerelem, és még az sem volt elég ébresztő, h kezet emelt rád az az "ember", akinek szeretnie, védenie kellene téged, nem pedig bántani.

a te életed, azt csinálsz vele amit akarsz, de ha felégeted a hidakat magad mögött, és utána csalódsz, akkor nagyon magadra fogsz maradni. ugye ezt azért te sem szeretnéd?

2013. febr. 10. 16:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Fontos kérdés miért ütött meg. Egy azonban biztos: a féltékenység nem elég ok ehhez.
2013. febr. 10. 17:12
 25/29 anonim ***** válasza:
24-es: Mi az ami elég ok lenne?
2013. febr. 10. 18:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Mikor asszony nekem támadt ugy hogy a babánk a kezemben volt megütöttem hogy leálljon.
2013. febr. 10. 19:36
 27/29 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, te magad választod a sorsod. Azok, akik körülötted élnek, szeretnek téged. Féltenek, védenek. Ez az ember meg megütött. Dühből és féltékenységből. Nem képes olyan viszonyt kialakítani a családoddal és a barátaiddal, hogy legalább ne titokban éljetek. Sunnyogsz ebben a kapcsolatban, mint egy kis meztelencsiga a tégla alatt a kertben. Most pedig a gyermekvállaláson gondolkozol vele. Szerintem először fel kell nőni, felfogni, hogy a döntéseinknek súlya és következménye van, akár megmásíthatatlan és örök életre szóló következménye. Vállalni kell a tetteinkért, döntéseinkért a felelősséget. Úgy élni, hogy a tükörbe és mások szemébe merek nézni, hogy igen, ez vagyok én és így élek. Amíg így élsz, gyáva és gyenge vagy. Én nem kívánnék magamnak ilyen szülőket. Azzal élsz, akivel akarsz, úgy élsz, ahogy akarsz, úgy bánthatnak, ahogy megengeded, ez a TE felelősséged! De maradjon benned annyi tartás és gerinc, hogy felvállalod a döntéseidet! Addig ne vállalj gyereket, ne vállalj egy másik ember életéért felelősséget, amíg a saját életedért sem tudsz felelősséget vállalni! N28
2013. febr. 11. 10:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Egyszer csak felteheti a kérdést neked egy kis vagy nagy vert gyerek, Anya, te miért ilyen apát választottál nekem?
2013. febr. 11. 15:41
 29/29 anonim ***** válasza:
huszonpárévesen belekerültem egy kapcsolatba. rózsaszín köd volt, aztán meg vmi beteges ragaszkodás. nem mondom, hogy megvert, de a falhoz lökött, fojtogatott, többször. ennek ellenére nem küldtem el, pedig van bennem önbecsülés, nem is kevés. fogalmam sincs, hogy mi volt velem, azt leszámítva, hogy zsarolt, hogy ez meg, az lesz, hha el merem hagyni. féltem persze. nem dolgozott, csak néha, rajtunk élősködött, a fél életemet elb@szt@. a családom, barátaim mind elfordultak tőlem. aztán anyám és egy új fiú vetett ennek véget. a fiú az én szememet nyitotta fel, a csávót meg kirakta anyu. semmi nem hozza vissza azokat az éveket és azt a szenvedést, amit okozott. ha rágondolok is kiráz a hideg. azóta férjnél vagyok, gyermekünk van. nem mondom, hogy férjemet aranyba kell önteni, mert természetesen elkövet hibákat, de normális értékrenddel bír és megbecsül, tisztel. gondolkozz el azon, hogy nem akarnak neked rosszat a környezetedben!
2013. febr. 13. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!