Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tenyleg korai ez az idopont?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg korai ez az idopont? (lent)

Figyelt kérdés
O elmult 30, en 20, 2 eve egyutt vagyunk, tobb mint masfel eve egyutt elunk... Azt mondja addig nem akar megkerni amig belathato idon belul (o 2 evet mondott) nem lesz penzunk az eskuvore... 500ezret mondott. Szerintem most is tudnank felretenni 2 even belul annyit, szerinte ezek szerint nem... Mielott jonnetek azzal, hogy miert fontos: mindennel jobban vagyok ra hogy valakinek ne csak a baratnoje hanem a felesege legyek, hogy hozza tartozzak. Rosszul esett hogy most ezt mondta, olyan tavoliva tette pedig 2 ev szerintem nem keves ido mar.
2015. jan. 17. 22:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem az évek száma kevés, hanem az indoklás.

Ne azért menj hozzá valakihez, hogy ne "csak" a barátnője legyél. Ennél egy életre szóló döntéshez egy kicsivel több kéne...netán.

2015. jan. 18. 01:24
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

Nem hinném, hogy ez "időponthoz" vagy bármihez is köthető lenne..

Majd megkér ha úgyérzi, ha meg nem kér meg akkor nem mindegy ha már úgyis együttéltek?

Kinek akarsz te ezzel megfelelni?

Mit mutogatod magad a közösségnek?

Ahelyett, hogy megpróbálnál boldog és elégedett lenni?

Mielőtt jönnél, hogy én ezzel jöttem közlöm veled, hogy a "feleség" csak egy jogi formula..

Ólcsóbban megúszod a dolgot, ha kinyomtatsz egy feliratot, hogy FELESÉG VAGYOK, és aranyozott keretbe, kiteszed a falra!

2015. jan. 18. 03:21
 23/30 anonim ***** válasza:
19%

# 21/22 ma 01:24

Életre szóló jó döntést egy ember sem tud hozni, mert nem elég tökéletes hozzá!

Az egész fogalom plátói...

2015. jan. 18. 03:26
 24/30 anonim ***** válasza:
20%

17-es vagyok. Nem a lagzira kell évekig gyűjtenünk, hanem a közös életünkre. Pályakezdő vagyok, a párom is csak 2 éve dolgozik, albérletben lakunk, ha innen kiraknának minket, kb. három bőrönddel költöznénk. Mi szeretjük egymást papír nélkül is és mindkettőnk fejében az él, hogy akkor házasodunk össze, ha meg lesz az anyagi hátterünk a közös életre! Ergo, pl. eltudjuk már 100%-ban saját magunkat tartani! Ha tudunk spórolni, félretenni az esküvőre, saját lakásra, saját anyagi javakra.

Számomra a házasság nem csak egy papírt jelent, hanem biztonságot is. Ebbe beletartozik az lakhatási és anyagi biztonság is, ami jelenleg még nincs meg.

2015. jan. 18. 12:37
 25/30 anonim ***** válasza:
De már így is közös az életetek, attól nem fog semmi többe kerülni, hogy összeházasodtok. Nem értem, mi köze a kettőnek egymáshoz. Vagy albérletben nem lehet házasságban élni? Ha házason raknak ki titeket, az mennyivel rosszab, mint ha élettársakként?
2015. jan. 18. 12:41
 26/30 anonim ***** válasza:
23: azért a legtöbben igyekezzük úgy megfontolni, hogy életreszóló legyen. De kinek mi.
2015. jan. 18. 13:03
 27/30 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vagy semmiről lekésve. Mi kb 7 év együttélés után házasodtunk, 36 évesen. Sok boldogságot!
2015. jan. 18. 13:38
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves 25-ös!

Egyszerűen más a felfogásunk erről és kész. Lehet kollégiumban is házasságot kötni és lehet 18 évesen úgy is, hogy még mindketten otthon élnek külön külön.

Egyszerűen a párommal mi úgy gondoljuk, hogy számunkra csak akkor jöhet szóba a házasság, ha előtudjuk teremteni magunknak az "életrevalót". Nem megyek hozzá addig, amíg szükségünk van a szülők támogatására is. Jelenleg gyakorlatilag szűkösen élünk egyik napról a másikra. Ha lediplomáztam és dolgozni kezdek, akkor lehetőségünk lesz jobb, biztosabb anyagi hátteret teremteni, spórolni.

Mi így gondoljuk, más máshogy, egy biztos. Azért hozzámenni valakihez, mert 20 évesen vágyom rá, hogy valakinek végre a felesége legyek, h*lyeség.

Egyébként fel lett hozva a lagzi ára is. Ebben is különbözik a véleményünk. Nincs nagy családunk, de ha már esküdünk, az legyen olyan, amilyennek megálmodtuk. Nem fogunk erre éveket spórolni, de spórolnunk kell rá és igen, mi képesek vagyunk a szeretteinkre és magunkra elkölteni az összespórolt pénzünket, mert az olyan nap lesz, amit sosem fogunk elfelejteni.

Nekünk ez az álmunk, másnak elég egy két tanús szertartás is. :)

2015. jan. 18. 15:03
 29/30 anonim ***** válasza:

Kicsit fiatal vagy még, de ez nem jelent semmit. Ha a párod 500 ezret akar költeni akkor várjatok az esküvővel. Már ha tényleg a pénz hiánya az igazi ok a halogatásra...

Azt viszont érdekesnek tartom, hogy 20 éves vagy, és körülötted sorban mennek férjhez:) Én lassan 29 leszek:(, és engem, meg 2 másik lányt kivéve, a középiskolai osztálytársaim közül, még senki nem házasodott meg. Ezek közül is az egyiknél már érettségi vizsgák alatt besikerült az első gyerek, szóval ők akkoriban házasodtak. Én pl 25 évesen.

Szóval lekésve nem vagy semmiről, de azért tudd meg, hogy csak a pénz miatt halogatja a párod a házasságot, vagy más oka van, és ez csak kifogás. Mert nem kell 500 ezret kidobni egy esküvőre, ha a házasság a fontos, és nem a buli amire elszórnátok.

2015. jan. 19. 20:39
 30/30 anonim ***** válasza:

Én 25 vagyok, és csak egy barátnőm házas, illetve egy másiknak karácsonykor megkérték a kezét. Ennyi. De lehet, hogy máshol házasság dömping van attól még :)

20 évesen szerintem is fiatal vagy. Most nem az, hogy én öreg vagyok, de 20 éves koromhoz képest a személyiségem ég és föld... Ő meg ugye elmúlt 30. Ő már nemigen fog változni, te pedig még rengeteget. A saját érdekedben várj még!

A lagzi meg egyebek... hát az már a ti dolgotok, hogy mikor mennyiért, hány fővel. Szerintem ezen kár vitázni, kinek hogy...

2015. jan. 19. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!