Tényleg korai még?
Figyelt kérdés
Több,mit egy éve vagyok együtt a párommal. NYáron végzek a Főiskolával,utána gyakorlatozok. Ahogy leállamvizsgázok szeretnénk összeköltözni. Családom szerint nagyon korai és nem értik miért akarom. 24 évesek vagyunk.2013. jan. 21. 18:02
1/13 anonim válasza:
Szerintem igen, elég keresnék valami állást.
2/13 anonim válasza:
Dehogy korai... Nekünk még van pár évünk az egyetemből, de már majdnem egy éve együtt lakunk. Meg sem próbált senki beleszólni, nem is hagytuk volna.
3/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lehagytam: 21 és 23 évesek vagyunk.
4/13 anonim válasza:
Azt csakis Ti érzitek, hogy korai vagy sem. Szerintem a körülményektől is függ: lesz-e állásod/állásotok, vagyis el tudjátok-e tartani magatokat. Albérletbe mennétek, vagy rögtön egy közös lakást terveztek?
Az viszont biztos, hogy igaz a mondás, miszerint lakva ismerjük meg egymást, így egy próbát mindenképpen megér, szerintem ilyenkor derül ki igazán, hogy működhet-e egy kapcsolat.
5/13 A kérdező kommentje:
Ő már dolgozik. Tűzoltó,én idén végzek a közgázon.Albérletet nézegettünk de nem találtunk.
2013. jan. 21. 18:09
6/13 anonim válasza:
Korai??? Már az összeköltözésre is használatos ez a szó? Én 21 voltam, a férjem 20, mikor összeköltöztünk, ő dolgozott, én egyetem és meló. Ja, és össze is házasodtunk, aztán hogy kinek korai, kinek nem, én nem hallgattam senkire. A gyerek, az később jött, amikor már túl voltunk egyetemen, munkahely is volt, és albérlet helyett saját lakás.
7/13 anonim válasza:
ha el tudjátok tartani magatokat akkor semmi nem korai. én egyik volt párommal egy hónapon belül összeköltöztem. mondjuk helyben lakott igy nem volt kockázat,ha nem müködött volna hazamentem volna. 2 évig éltem vele. lakva ismeri meg egymást az ember semmi értelme halasztani ha van lehetöség.minek 10 évig járni ha az elsö heti együttélésnél kiderül hogy nem birjátok elviselni egymást?
8/13 anonim válasza:
Mi most költöztünk össze októberben. Én júniusban államvizsgáztam, folytatom mesterin.
Sajnos eddig még csak alkalmi munkákat találtam. De még nem adtam fel, hiszem, hogy a remény hal meg utoljára.
9/13 A kérdező kommentje:
NEm tudom miért tartják korainak. Anyunak már ilyen idős korába megvolt testvérem.
2013. jan. 21. 18:35
10/13 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy bárki véleményével foglalkozni kellene.Ha ti ezt szeretnétek,és adottak hozzá a körülmények anyagilag is,akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!