Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg korai még?

Tényleg korai még?

Figyelt kérdés
Több,mit egy éve vagyok együtt a párommal. NYáron végzek a Főiskolával,utána gyakorlatozok. Ahogy leállamvizsgázok szeretnénk összeköltözni. Családom szerint nagyon korai és nem értik miért akarom. 24 évesek vagyunk.
2013. jan. 21. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem igen, elég keresnék valami állást.
2013. jan. 21. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy korai... Nekünk még van pár évünk az egyetemből, de már majdnem egy éve együtt lakunk. Meg sem próbált senki beleszólni, nem is hagytuk volna.
2013. jan. 21. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó vagyok, lehagytam: 21 és 23 évesek vagyunk.
2013. jan. 21. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Azt csakis Ti érzitek, hogy korai vagy sem. Szerintem a körülményektől is függ: lesz-e állásod/állásotok, vagyis el tudjátok-e tartani magatokat. Albérletbe mennétek, vagy rögtön egy közös lakást terveztek?

Az viszont biztos, hogy igaz a mondás, miszerint lakva ismerjük meg egymást, így egy próbát mindenképpen megér, szerintem ilyenkor derül ki igazán, hogy működhet-e egy kapcsolat.

2013. jan. 21. 18:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Ő már dolgozik. Tűzoltó,én idén végzek a közgázon.Albérletet nézegettünk de nem találtunk.
2013. jan. 21. 18:09
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Korai??? Már az összeköltözésre is használatos ez a szó? Én 21 voltam, a férjem 20, mikor összeköltöztünk, ő dolgozott, én egyetem és meló. Ja, és össze is házasodtunk, aztán hogy kinek korai, kinek nem, én nem hallgattam senkire. A gyerek, az később jött, amikor már túl voltunk egyetemen, munkahely is volt, és albérlet helyett saját lakás.
2013. jan. 21. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
ha el tudjátok tartani magatokat akkor semmi nem korai. én egyik volt párommal egy hónapon belül összeköltöztem. mondjuk helyben lakott igy nem volt kockázat,ha nem müködött volna hazamentem volna. 2 évig éltem vele. lakva ismeri meg egymást az ember semmi értelme halasztani ha van lehetöség.minek 10 évig járni ha az elsö heti együttélésnél kiderül hogy nem birjátok elviselni egymást?
2013. jan. 21. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Mi most költöztünk össze októberben. Én júniusban államvizsgáztam, folytatom mesterin.

Sajnos eddig még csak alkalmi munkákat találtam. De még nem adtam fel, hiszem, hogy a remény hal meg utoljára.

2013. jan. 21. 18:32
 9/13 A kérdező kommentje:
NEm tudom miért tartják korainak. Anyunak már ilyen idős korába megvolt testvérem.
2013. jan. 21. 18:35
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem hiszem,hogy bárki véleményével foglalkozni kellene.Ha ti ezt szeretnétek,és adottak hozzá a körülmények anyagilag is,akkor hajrá!
2013. jan. 21. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!