Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl korai? (Kérdésed túl rövid. )
Tényleg korai. Még nem fejeződött be a személyiségfejlődésetek, fogalmatok sincs arról, mit akartok az élettől, arról meg végképp nem, hogy a másik mit akar. A sikeres kapcsolat/házasság titka az ön- és társismeretben és az elfogadásban rejlik, ami nálatok azért nem lehet még meg, meg pont az a korszak jön, amikor rengeteget változtok.
Nem kételkedem abban, hogy (most) komolyan gondoljátok, és hogy szeretitek egymást, de ez egy házassághoz iszonyú kevés.
Ha komolyan gondoljátok, pont azzal tudjátok bizonyítani, hogy nem ugratok bele olyan elköteleződésbe, amit majdnem biztosan fel fogtok bontani.
Fogtok kapni válaszokat, hogy más is 16 éves kora óta boldog a párjával, és már többszörös nagymama - de ez a ritkább eset, és ahhoz, hogy veletek is ez legyen, nem kell eljegyzés 16 évesen. Lehet várni még pár évet.
szerintem igen...én 18 vagyok, barátom 23, 3 éve vagyunk együtt, de mi se tervezgetjük még ennyire komolyan...pedig szeretjük egymást, és majd esküvőt is akarunk 3-4 év múlva...mi úgy vagyunk vele, hogy esküvő előtt 1 évvel ráér az eljegyzés, nem akarunk éveken át jegyben járni...
de a ti dolgotok, tegyetek úgy, ahogy jónak látjátok :-)
Szerintem is korai.
Biztos nagyon szeretitek egymást, de tényleg várjatok még.
Ha 3 év múlva is ugyan így szeretitek egymást, akkor vágjatok bele.
Tanuljatok még, alapozzatok valamit a kapcsolatotoknak, mert a puszta szerelemre nem lehet tervezni, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!