Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl korai? (Kérdésed túl rövid. )
Igen korai! Szerintem ha már mindkettőtöknek lesz szakma vagy érettségi a kezében akkor is ráértek, ha még addig együtt maradtok..., vagy legalább az egyikőtök fejezze be a középiskolát.
Hogy miért? Mert még gyerekek vagytok és egy év nem sok idő főleg, ha még össze sem vagytok költözve. Először suli, utána összeköltözés, s ha még együtt vagytok, minden ok, akkor jöhet az eljegyzés, majd esküvő, de addig minek? Élvezzétek a fiatalságotokat, legalább 18 éves korotokig, ne akarjatok ilyen hamar felnőni, mert megbánhatjátok és ezt tapasztalatból mondhatom.
2010. júl. 26. 13:40
12/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat. de azért még is lyen jó lenne ha elmondhatnám hogy "igen, én már a menyasszonya vagyok"....
13/35 A kérdező kommentje:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:40
köszi :) sokat segitettél....szerintem az lesz, hogy leülünk szépen és akkor meg beszéljük a dolgokat, hogy várjunk még minimum 1-2 évet. :( :)
Szerintem, ha ennyire szeretitek egymást, csak jelképesen vegyetek egymásnak gyűrűt.Nem kell rámondani, hogy eljegyzési, csak azért, mert szeretitek egymást, és azt bármikor levehetitek.
2010. júl. 26. 13:46
15/35 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon korai. Most lehet, hogy úgy érzed, hogy nagyon szereted, ő az igazi, azonban lehet, hogy 1 év múlva teljesen kiábrándulsz belőle. Én 15 évesen jöttem össze a barátommal, most 18 vagyok, nagyon szeretjük egymást, ősszel költözünk össze, de nem gondolkodunk még eljegyzésben. Biztos hallottad, hogy lakva ismerszik meg az ember. Nektek is ezt javaslom, költözzetek össze( ne most, MAJD), ismerjétek meg egymást, és ha az együttélést is bírjátok, akkor lehet szó eljegyzésről.
2010. júl. 26. 13:55
Nekünk is van egy egyszerű ezüst karikagyűrűnk.
Számunkra ez jelképezi az együvé tartozást. ^^
Ja és már 20-on túlvagyunk.
2010. júl. 26. 13:57
18/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszaitokat. hát miután betöltöm én is a 18-at utána össze is szeretnénk költözni. ugye bár még most nem lehet. igaz hallotam olyan h. ha a szülő beleeggyezik, de apukám nem nagyon kedveli. én vagyok az egyszem lánya (van még két bátyjám is, de ők már nagyok) és félt attól hogy csalódni fogok. és igen hallotam már azt hogy lakva ismeri meg egymást 2 ember...igaz aludtunk már eggyütt nagyon sokszor, de az más...komolyan szivből köszönöm az eddigi válaszokat, és el gondokodtató, hogy tényleg korai még.
Ezek szerint én a másik oldalt képviselem.Házasságot úgyis csak nagykorúként vagy gyámhatósági engedéllyel lehet kötni.Addig még 2 évetek van. Ha most szeretnéd megélni az örömöt, hogy összetartoztok, és ennek valami jelét szeretnétek adni, szerintem nincs akadálya, hogy gyűrűt vegyetek.Hogy ezt másnak is elmondjátok vagy nem, az már a ti dolgotok. Lehet, hogy most lemondtok egy ilyen örömről és később még sem lesz esküvő, akkor kimarad az életedből ez az érzés. Ha pedig együttmaradtok, jelzi számotokra, hogy már korán jól döntöttetek.Ez csak egy jelkép, a lényeg úgyis az együttélés, amit viszont akkor kell kipróbálni, ha már el tudtok szakadni a szülőktől, anyagilag is, vagyis el tudjátok tartani magatokat.
2010. júl. 26. 14:22
Tényleg nagyon korai. Erről az is árulkodik, hogy de jó lenne, ha elmondhatnád, már a menyasszonya vagy. Általában ez a legutolsó, ami motiválja az embereket egy komoly eljegyzésnél.
16-17 évesen mindegyik pasimba olyan szerelmes voltam, hogy már láttam, hogy hány gyerekünk lesz, igen ő az igazi stb stb. Ne mondjam, hogy mindegyikkel én szakítottam. Aztán 19évesen összeköltöztem az aktuális igazimmal, akitől 5 hónap múlva elmenekültem, pedig előtte meg voltam veszve, hogy de jó el akar jegyezni, fú de jó lesz elmondani, hogy menyasszony vagyok stb.
Most menyasszony vagyok, 22évesen. Építkezni fogunk, szervezzük az esküvőt, és ha visszajön az első missziójából babát csinálunk majd. :) Családot akarunk alapítani, esküvőnk lesz, nem csak fú de szerelmesek vagyunk és milyen jól hangzik majd.
2010. júl. 26. 14:23
Kapcsolódó kérdések: