Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl korai? (Kérdésed túl rövid. )
Figyelt kérdés
barátommal tervezgetjük az eljegyzést. már mondtam anyukámnak is (apukámnak még nem). de mindenki korainak tartja, pedig tényleg komolyan gondoljuk. én 16/L ő 17/F. és kérlek titeket normális válaszokat irjtok, és ne kioktatásokat. köszönöm szépen2010. júl. 26. 13:28
31/35 anonim válasza:
a szüleim 10éves korukban jöttek össze... 38évig voltak boldogok (anyám meghalt).
miért ne lehetne, h a kérdező is megtalálta a nagy őt. nem gyereket vállalni akarnak, csak gyűrűhúzás.
32/35 A kérdező kommentje:
22:01-nek.... hát szerintem neked se esne jól hogy ha téged hasonlitgatnátoka többi bulis **csához. és nem vagyok az hogy "mert engem senki nem ért meg"...ha nem értenek meg hát ez van. megoldom magamba. és nem a kioktatásodra voltam kiváncsi, de azért köszi szépen hogy irtál :)
2010. júl. 27. 15:33
33/35 anonim válasza:
Ilyen fiatalon egy év járáshoz viszonyítva, szerintem elég korai. Várjatok még vele pár évet. Érdemesebb.
34/35 anonim válasza:
eljegyzés nélkül is úgyanúgy szerethetitek egymást :)
35/35 anonim válasza:
Bőven ráértek.
Inkább éljetek még...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!