Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg túl korai? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl korai? (Kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
barátommal tervezgetjük az eljegyzést. már mondtam anyukámnak is (apukámnak még nem). de mindenki korainak tartja, pedig tényleg komolyan gondoljuk. én 16/L ő 17/F. és kérlek titeket normális válaszokat irjtok, és ne kioktatásokat. köszönöm szépen
2010. júl. 26. 13:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Most menyasszony vagyok, 22évesen. Építkezni fogunk, szervezzük az esküvőt, és ha visszajön az első missziójából babát csinálunk majd. :) Családot akarunk alapítani, esküvőnk lesz, nem csak fú de szerelmesek vagyunk és milyen jól hangzik majd."

Jó neked.

22/L

2010. júl. 26. 14:29
 22/35 A kérdező kommentje:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:22

szeintem teljesen igazad van. ez csak egy jelkép, és ha nem jön össze a dolog,a gyűrűt is akármikor lelehet venni, ez még nem azt jelenti hogy házasok vagyunk...

a legutolsó válaszolónak pedig köszönöm a személyes tapasztalatát hogy leirta, de szerintem mindenki más képp látja a helyzetet...lehet hogy 16-17 évesen te mindenkiben azt a bizinyos nagy "Ő"-t láttad, amit teljes mérkékben megértek, de én komolyan benne látom az igazit. és majd most biztos azt fogjátok irni, hogy fiatal vagyok, de szerintem egy fiatalnak ugyan ugy lehetnek érzései mint bátki másnak :)

2010. júl. 26. 14:30
 23/35 A kérdező kommentje:
bocs...utolsó elöttinek irtam...mert közbe már irtam egy komit:)
2010. júl. 26. 14:31
 24/35 anonim ***** válasza:
ha jól esik miért ne, egy gyűrű még nem felelősség, csak egy gyűrű
2010. júl. 26. 19:17
 25/35 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont ez a baj, hogy a gyűrűt már kigúnyoljuk, hogy nem felelősség. Az a gyűrű egy eljegyzés egy lépés az esküvőhöz vezető úton. Már az is a kigúnyolása, hogy felhúzzuk, aztán esküvőt még nem akarunk, csak majd 10év múlva. Az meg, hogy nem felelősség végképp az. Pár év múlva majd a házasságra is ezt mondod, hogy nem felelősség csak egy izé?
2010. júl. 26. 20:35
 26/35 anonim ***** válasza:
Minden tizenéves azt hiszi, hogy ő a legszerelmesebb, az övé a legigazibb és a legtökéletesebb stb. Elég csak iwiwen szétnézni mondjuk, egy csomó ennyi idős "házasságban" van, meg tündérhercengője és LÁWja van, és a magamról rovatot is teleírja azzal, hogy örökké együtt leszünk és úristen. Aztán pár hét múlva kitörli az összeset. Ismét pár hét múlva meg megint kiírja, csak épp más a másik fél.
2010. júl. 26. 20:38
 27/35 A kérdező kommentje:
neharagudj kedves utolsó, de szerintem nem kellene máshoz hasonlitani...sőt, magam is elitélem az olyan fiatalokat, akik 14-15 évesen olyan képeke tesznek ki hogy az ember komolyan mondom hogy zavarba jön. és én nem az a fajta vagyok aki "láw-olja" a másikat. az én szüleim igen is meg tanították nekem hogymik azok az erkölcsök, és hogy mihez kell tartanunk magunkat. nagyon sokat küzdöttünk ezért a kapcsolatért, és ezért istervezzük az eljegyzés. nem olyan vagyok mint a többi korom beli aki csak a többi divat majmot követi, és csak azért elveszti a szüzességét mert "gáz hogy még 14 évesen szűz"....sajnos a mai fiataok igy gondolkodnak
2010. júl. 26. 21:00
 28/35 anonim ***** válasza:

Tényleg korai, hadd osszam meg a tapasztalaitaimat Veled!

Ha visszagondolok én is mindegyik szerelmemre azt hittem, hogy az igazi. Az érzelmek megvoltak, sőt az utolsóval (18 voltam akkor)és 1 év után már szinte az esküvőnkre akartunk félretenni, amikor leérettségiztünk és elmentünk egyetemre. Egy városban laktunk, nem is messze a másiktól, mégis annyi új impulzus ért bennünket, és itt most nem arra gondolok, hogy agybafőbe buliztunk, hanem megkezdődött a felnőtté válásunk, mert elszakadtunk otthonról. 3 évet voltunk együtt, abból 2 azzal telt, hogy fokozatosan rájöttem, mi a baj:MEGVÁLTOZTUNK. Ez alól senki sem kivétel, mert alakulsz és lehet az ízlésed is változik. Annak idején én sem hittem el, de utólag belátom, igazuk volt azoknak, akik korainak tartották.

22L

2010. júl. 26. 21:21
 29/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat....megértelek...meg azokat is akik azt mondják hogy korai...de engem kicsit bánt az hogy a sok korombelihez hasonlítanak, akiknek semmi életcéluk, csak a pia,bulik, csajok/pasik, meg a drogok....én nem vagyok ilyen
2010. júl. 26. 21:26
 30/35 anonim ***** válasza:

De gyerek vagy. Ez abból is látszik, hogy nem fogod fel, amit itt mondanak. Ha iszol, ha nem a személyiséged még csak most kezd el fejlődni, kibontakozni. Ebben a korban az érzelmeid is sokkal végletesebbek, engem nem ért senki, én más vagyok, mint a többiek, én vagyok a legszerelmesebb a világon stb. És két tizenéves gyerek jó eséllyel fejlődhet teljesen más irányba.

Te magad írtad a kérdésben, hogy mindenki korainak tartja. Itt is mindenki annak tartja. És még mindig nem esik le a dolog? Csak azt hajtogatod, hogy te más vagy, te így te úgy. Akkor mi a francnak kérdezel?

2010. júl. 26. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!