Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tenyleg korai ez az idopont?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg korai ez az idopont? (lent)

Figyelt kérdés
O elmult 30, en 20, 2 eve egyutt vagyunk, tobb mint masfel eve egyutt elunk... Azt mondja addig nem akar megkerni amig belathato idon belul (o 2 evet mondott) nem lesz penzunk az eskuvore... 500ezret mondott. Szerintem most is tudnank felretenni 2 even belul annyit, szerinte ezek szerint nem... Mielott jonnetek azzal, hogy miert fontos: mindennel jobban vagyok ra hogy valakinek ne csak a baratnoje hanem a felesege legyek, hogy hozza tartozzak. Rosszul esett hogy most ezt mondta, olyan tavoliva tette pedig 2 ev szerintem nem keves ido mar.
2015. jan. 17. 22:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
37%

"mindennel jobban vagyok ra hogy valakinek ne csak a baratnoje hanem a felesege legyek, hogy hozza tartozzak"

Őneki ezek szerint nem ez az első szempontja.

A saját vágyaihoz igazítja a dolgok mentét ő is.

2015. jan. 17. 22:26
 2/30 anonim ***** válasza:
77%

Az 500-zal még keveset is mondott szerintem, bár nem tudom mekkora lagzit akartok.

Nekem az a véleményem, hogy fiatal vagy még, nem hajt sehova a tatár. Miért kell ennyire sürgetni? Az emberek 90%-a vágyik arra, amire te is... Most jobb, ha kihisztized azt a gyűrűt?

2015. jan. 17. 22:27
 3/30 anonim ***** válasza:
78%
Akkor az igényekkel van a baj. Tartsatok kis esküvőt, kis lagzival, ahhoz nem kell ennyi pénz. Nem várnék azért két évet, hogy puccos esküvőm legyen.
2015. jan. 17. 22:28
 4/30 anonim ***** válasza:
72%

500? Nekünk csak a kja volt ennyi

100a rua, 100minimum a fotós...stb

Igaza van..

Nalunk az volt, hogy az eljegyzes utan fél1 évvel hazasodunk, akkor kér meg.. Megkert és 5 hónapra volt az esküvő..

Csak úgy kért meg, hogy megvolt rá az anyagi keretünk is..

2 év utan pedig mivel te csak 20vagy mondhatni korai.. Bar azt túlzasnak tartom, de az biztos, hogy 22 évesen sem lesz későn.

Teha tervez elbvenni,nem csak hiteget,hiszen ezek szerint neked fontos..

Innentől én nem aggódnék.. Már részlet kérdés mikor történik meg..

2 év elrepül.. Mi 1,5 éve vagyunk házasok.. Hat, mintha most lettünk vona naszúton.. Sőt mintha most jöttünk volna össze, pedig lassan 6,5 éve..

2015. jan. 17. 22:49
 5/30 anonim ***** válasza:
97%
Az érthető szerintem, hogy félre akar rá tenni ennyi pénzt, sokba van egy lagzi. Az is lehet, hogy még nem akar házasodni. Megértelek, hogy már szeretnéd, viszont még fiatal vagy, nem késel el vele.
2015. jan. 17. 22:58
 6/30 A kérdező kommentje:
max 30 fos "lagzit" szeretnenk, egyikunknek sem a puccolas a fontos. Szerintem igy realis a fel millio. Nem hisztizem ki, ha nem magatol adna nekem se "esne" olyan jol. De hogyha meg mostanaban sem tervezi hogy megker, es onnan szamitva meg 2 ev az meg eleg soka lesz nagyon, ertitek...
2015. jan. 17. 23:07
 7/30 anonim ***** válasza:
77%

mire odakerul a sor, addigra már egyutt se lesztek. szinte még -gyerek- vagy ...

ha meg nincs még 500 ezer forintotok sem félre tett pénz, mégis mit akarsz?

2015. jan. 17. 23:08
 8/30 A kérdező kommentje:

ha meg nincs még 500 ezer

kedves utolso, neha kolcson adhatnad a jovobe latasod es az optimizmusod. 21 evesen miert lennek gyerek? dolgozok, haztartast vezetek, tanulok mellette. ha nem ismersz ne itelkezz kerlek. A hazassag a felretett penz mennyisegen mulik neked? ... es hogy mit akarok? normalis valaszokat.

2015. jan. 17. 23:15
 9/30 anonim ***** válasza:
73%
És addig nem fogod annyira szeretni?
2015. jan. 17. 23:19
 10/30 anonim ***** válasza:
38%

Ha valakit szeretsz, esküvő nélkül is szeretetben élsz mellette. Nem?

Ha valakit szeretsz és fontos neki a házasság, akkor meg le lehet adni az igényekből, két tanú kell és ingyen összeadnak már a jövő hónapban.

Egyeztessétek össze az igényeiteket és kössetek kompromisszumot. Ez nem úgy megy, hogy Zolika kijelenti mikor vesz el, neked is van beleszólásod! Ha ennyire fontos neked, kössetek kompromisszumot, olyat, ami mindkettőtöknek megfelelő!

2015. jan. 17. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!