Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg korai ez az idopont? (lent)
De igen, termeszetesen szeretni fogom mint eddig is.
Utolso, igazad van, de epp ez az hogy nem akarom kieroszakolni, de mondtam neki hogy az ezutan +3 ev mar eleg sok lenne nekem. Korombeliek kevesebb jaras meg egyutteles utan hazasodnak sorban, csak neki ugy nez ki ez tobb ido alatt erik meg.
koszonom 14-es :D leirtad helyettem is, amit gondolok.
kérdezo, a korodbeli 20 évesek az egyetemen ulnek... (aki meg nem...no comment)
20 évesen sorban mennek férjhez körülötted?
Te hol élsz?
Egyetemista vagyok, gimnáziumba jártam, 24 vagyok és még egyetlen egy volt osztálytársam sem ment férjhez, sem évfolyamtársam, sem közeli ismerősöm, csak ahol véletlenül sikerült összehozni egy babát.
A legtöbben 22-3-4-5 éves korukig az egyetemen ülnek és ha nem jóval idősebb a párjuk esélyük sincs megállapodni, mert nincs pénzük közös életre.
Mint említettem, én 24 vagyok, vágyom a házasságra, de egyáltalán nem tartanám reálisnak ezt most. Minek? Miből? A havi 50 ezer forintomból, amit a munkámért kapok suli mellett? Örülünk, hogy megélünk a párommal egy albérletben részemről kisebb szülői segítséggel. Szeretjük egymást és papír nélkül is szeretni fogjuk egymást, amíg össze nem tudunk házasodni. Én most mondanám azt, hogy még minimum 2 év kell, mire szóba jöhet közöttünk az eljegyzés, egyszerűen nincsen meg az alapunk egy házassághoz, évekig jegyben járni pedig nem szeretnénk.
Hova rohansz? 20 évesen baromira nem vagy lemaradva semmiről, miért nem bírsz várni még pár évet, hogyha nincs semmi alapotok? Gondolom a párod sincs eleresztve, hogyha 2 év kell 500 ezer forint összespórolásához.
Én ezt nem értem.
A párod szeretne elvenni.
De csak akkor valósulhat meg, ha lesz pénzetek rá.
Most nincs pénzetek.
Akkor mit vársz a párodtól?
Vegyen el most?
Ballagjatok be az anyakönyvi hivatalba, kérjetek egy időpontot és házasodjatok majd össze két tanúval.
Elhiszem, hogy szeretnel menyasszony lenni, rengeteg no alma.
De semmikepp se eroltesd a dolgot. Akkor lesz majd a legjobb, amikor mindketten szeretnetek (az indok most mindegy, hogy ki miert nem), a lenyeg azon van, hogy KOZOSEN. Ne aggodj, ha eljon az ideje ez valoban szeret, akkor elfog venni.
Tanulj meg te is varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!