Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tenyleg korai ez az idopont?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg korai ez az idopont? (lent)

Figyelt kérdés
O elmult 30, en 20, 2 eve egyutt vagyunk, tobb mint masfel eve egyutt elunk... Azt mondja addig nem akar megkerni amig belathato idon belul (o 2 evet mondott) nem lesz penzunk az eskuvore... 500ezret mondott. Szerintem most is tudnank felretenni 2 even belul annyit, szerinte ezek szerint nem... Mielott jonnetek azzal, hogy miert fontos: mindennel jobban vagyok ra hogy valakinek ne csak a baratnoje hanem a felesege legyek, hogy hozza tartozzak. Rosszul esett hogy most ezt mondta, olyan tavoliva tette pedig 2 ev szerintem nem keves ido mar.
2015. jan. 17. 22:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
30%
nem értem, hogy egy 30 fős lagzi hogy kerül 500000-be
2015. jan. 17. 23:31
 12/30 A kérdező kommentje:

De igen, termeszetesen szeretni fogom mint eddig is.

Utolso, igazad van, de epp ez az hogy nem akarom kieroszakolni, de mondtam neki hogy az ezutan +3 ev mar eleg sok lenne nekem. Korombeliek kevesebb jaras meg egyutteles utan hazasodnak sorban, csak neki ugy nez ki ez tobb ido alatt erik meg.

2015. jan. 17. 23:31
 13/30 A kérdező kommentje:
Gyuruvel ruhaval gondolta ennyibe, szerintem realis.
2015. jan. 17. 23:32
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
A felnott let foleg gondolkodasban nyilvanul meg, attol hogy haztartast vezetsz, dolgozol, lehetsz gyerekes!
2015. jan. 17. 23:34
 15/30 anonim ***** válasza:
25%

koszonom 14-es :D leirtad helyettem is, amit gondolok.

kérdezo, a korodbeli 20 évesek az egyetemen ulnek... (aki meg nem...no comment)

2015. jan. 17. 23:39
 16/30 A kérdező kommentje:
Azt irta gyerek vagyok, nem azt, hogy gyerekes :) en is foiskolan ulok, es megjegyzem, attol hogy valaki nem, egyaltalan nem lesz "no comment".
2015. jan. 17. 23:44
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

20 évesen sorban mennek férjhez körülötted?

Te hol élsz?

Egyetemista vagyok, gimnáziumba jártam, 24 vagyok és még egyetlen egy volt osztálytársam sem ment férjhez, sem évfolyamtársam, sem közeli ismerősöm, csak ahol véletlenül sikerült összehozni egy babát.

A legtöbben 22-3-4-5 éves korukig az egyetemen ülnek és ha nem jóval idősebb a párjuk esélyük sincs megállapodni, mert nincs pénzük közös életre.

Mint említettem, én 24 vagyok, vágyom a házasságra, de egyáltalán nem tartanám reálisnak ezt most. Minek? Miből? A havi 50 ezer forintomból, amit a munkámért kapok suli mellett? Örülünk, hogy megélünk a párommal egy albérletben részemről kisebb szülői segítséggel. Szeretjük egymást és papír nélkül is szeretni fogjuk egymást, amíg össze nem tudunk házasodni. Én most mondanám azt, hogy még minimum 2 év kell, mire szóba jöhet közöttünk az eljegyzés, egyszerűen nincsen meg az alapunk egy házassághoz, évekig jegyben járni pedig nem szeretnénk.

Hova rohansz? 20 évesen baromira nem vagy lemaradva semmiről, miért nem bírsz várni még pár évet, hogyha nincs semmi alapotok? Gondolom a párod sincs eleresztve, hogyha 2 év kell 500 ezer forint összespórolásához.

2015. jan. 18. 00:00
 18/30 anonim ***** válasza:
72%

Én ezt nem értem.

A párod szeretne elvenni.

De csak akkor valósulhat meg, ha lesz pénzetek rá.

Most nincs pénzetek.

Akkor mit vársz a párodtól?

Vegyen el most?

Ballagjatok be az anyakönyvi hivatalba, kérjetek egy időpontot és házasodjatok majd össze két tanúval.

2015. jan. 18. 00:07
 19/30 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy szeretnel menyasszony lenni, rengeteg no alma.

De semmikepp se eroltesd a dolgot. Akkor lesz majd a legjobb, amikor mindketten szeretnetek (az indok most mindegy, hogy ki miert nem), a lenyeg azon van, hogy KOZOSEN. Ne aggodj, ha eljon az ideje ez valoban szeret, akkor elfog venni.

Tanulj meg te is varni.

2015. jan. 18. 00:30
 20/30 anonim ***** válasza:
24%
17, ha már amúgy is együtt éltek, mibe kerül egy házasság? Szerintem te az esküvőről beszélsz, az kerül pénzbe. De komolyan évekig gyűjtöttek a pénzt, hogy aztán egy este elbulizzátok a rokonokkal? A gyerek is pénzbe kerül de te nem azt írtad. Nekem ha évekig tartana összespórolni az esküvőre valót, akkor inkább szűk családi körben tartanám. Nem dolgoznék ennyit azért, hogy aztán egy este kiszórjam az egészet az ablakon.
2015. jan. 18. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!