Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkérte a kezem. Én pedig nemet mondtam (? )
Jó, de ezt így elmondtad neki? Mondjuk engem meglep, hogy ennyi t nem tudtok egymásról.
De, ha én lennék a párod, akkor ez a kapcsolatunk végét is jelentené.
# 23
Miért, ha egy 80.000 forintos eljegyzési gyűrűvel kér meg, akkor esetleg igent mondtál volna?
Ha nem, akkor te jobban éreznéd magad attól a tudattól, hogy nem 3.000, hanem 80.000 Ft-ot költött el feleslegesen?
Ha te nem akarsz soha férjhez menni, vagy csak nem hozzá, azzal sincsen semmi baj, csak ezt talán nem ártott volna korábban tisztázni.
Ha meg afelől vannak kétségeid, hogy ő komolyan gondolná a nősülést (csak azért, mert az előző élettársát sem vette feleségül), akkor szerintem nem ártana őszintén beszélgetnetek arról, hogy kinek mi az elképzelése a közös jövőtökről - feltéve, hogy az elutasítás után is közös jövőben gondolkozik még a párod.
Nem a gyűrű értéke mutatja a szándéka komolyságát sztem... Cukorkagyűrűvel is megkérhet majd az emberem, úgyis a nyakába fogok borulni h "igen". Jah, h ez nálunk meg van beszélve, h nálunk ilyen lesz?
Nem is értem milyen kapcsolat az, ahol nincs megbeszélve, h igen, én majd akarok ilyet b nem, én majd nem akarok ilyet.
Nem tudom hogy anyagilag, hogy álltok.
De ha van pénzetek pénze, nyilván illik jobb gyűrűt venni.
Nem 3000 Ft-osat, főleg nem az unokahugtól.
Ha így nézzük jogos a visszautasítás.
Ezzel a tudtára adtad, hogy komolytalan az ajánlat. Nem ovisok vagyunk, hanem családot szeretnél.
15 ezerért is lehet értelmes gyűrűt venni, de aki valamit akar az gyűjt és vesz valami 20-30 ezreset.
Másrészt akinek volt egy 10 éves kapcsolata és addig nem jutottak el, hogy valami beinduljon.
Hát erős handicap-pel indul.
Nem ismerem a faszit, de valami lump lagymatag embernek képzelem,
Ha nem változik hagyd ott a francba. Bőven van férfi aki a szívét lelkét kitenné egy normálisabb nőért.
Mondom ezt úgy, hogy nem volt sok kapcsolatom.
Nem, még soha nem voltam ilyen helyzetben, mert tudok kommunikálni a párommal.
Ezt miért nem beszéltétek meg míg együtt voltatok? Soha nem beszéltetek a jövőről?
Én nem tudnék úgy együtt lenni egy emberrel, hogy ne tudjam azt, hogy mire számíthatok.
És nem gondolod azt, hogy esetleg komolyan gondolta a lánykérést? Az egy dolog, hogy az előző barátnőjével 10 évig volt élettársa. Kit érdekel? Ez egy másik kapcsolat volt. Az ember fejlődőképes.
"Mi a kérdés?"
Az a kérdés, hogy voltál-e már ilyen helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!