Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom megkérte a kezem. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkérte a kezem. Én pedig nemet mondtam (? )

Figyelt kérdés
Úgy érzem felesleges lenne évekig eljegyezve lennünk amikor így is jól megvagyunk. Nem is tudom hogy találhatott ki ilyet a párom. Ti voltatok már ilyen helyzetben?
2014. dec. 25. 19:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Szép, meghitt lehet a kapcsolatotok!
2014. dec. 25. 20:15
 12/34 anonim ***** válasza:
88%

megkérdezte, hogy hozzám jössz feleségül?

ezt arra értette, hogy el akar venni.házasodni

lehet rájött, hogy hiba volt ennyi ideig az előző párjával lenni házasság nélkül, téged el akar venni.

nem voltam még ilyen helyzetben. ha szeretem a párom, és vele akarom leélni az életem, akkor igent mondok. ha egy laza kapcs és túlpörög , hogy most elvesz, akkor nemet mondok, mert nem ő mellette akarom leélni az életem.

biztos rosszul esett neki, remélem megindokoltad.

2014. dec. 25. 20:22
 13/34 anonim ***** válasza:
7%

Egyet értek veled.

Felesleges színjáték az egész az esküvővel együtt

Két ember szereti egymást de minek erről papír

Baromság

2014. dec. 25. 20:23
 14/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem, nem akartok házasodni? Akkor mi a lánykérés? vagy akartok, csak az eljegyzést tartod hülyeségnek? Tulajdonképpen mire mondtál nemet?
2014. dec. 25. 20:33
 15/34 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező maga sem tudja. Csak bepötyögött egy kérdést.
2014. dec. 25. 20:46
 16/34 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a párodnak is jobb, hogy nemet mondtál.
2014. dec. 25. 21:03
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Hát ezt szerintem ritkán éli túl egy kapcsolat...

Számomra az a furcsa, hogy ilyen dolgokat nem tudtok egymásról. Még ha az ember nem is most akar házasodni, azért a párok normális esetben tudják egymásról hogy ki mit tervez vagy nem tervez, tud vagy még nem tud a jövővel kapcsolatban. Én a helyedben megkérdeztem volna hogy akar - e esküvőt és mikor. Ha kapásból elutasítottad, az nem volt szép dolog és bár én nő vagyok, így tutira nem akarnék a párommal maradni. Ha ő egyáltalán nem tervez esküvőt és ezt meg is mondta neked, akkor érthető az elutasítás, hiszen nem mindenki akar örök menyasszony lenni. Viszont ha "csak" a hosszú jegyességről van szó, akkor nagyon nem volt szép dolog elutasítani. Kivéve persze ha nem akarsz egyáltalán házasodni vele.

2014. dec. 25. 21:04
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Igazad van olyan szempontból, hogy valóban fölösleges úgy az eljegyzés, ha nem lesz házasság, de mindketten hibásak vagytok, hogy eddig nem került szóba, hogy hogyan képzelitek el a jövőtöket.
2014. dec. 25. 21:35
 19/34 anonim ***** válasza:
77%
Ne bánkódj. Szilvesztert már külön ünneplitek!
2014. dec. 25. 23:05
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem hogy külön ünnepelnék a szilvesztert

Ha mégis akkor a párja nem is szerette igazán és kár lett volna igen-t mondania

2014. dec. 25. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!