Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek igy hogy mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek igy hogy mondjak igent?

Figyelt kérdés
ugy èrzem h a párom nem tesz meg mindent a kapcsolatunkèrt 2.5 ève vagyunk együtt az èn nyakamba szakadt minden hitelt vettem fel h megtudjunk èlni mert ö nem dolgozott neki elöfizetèses telefon kellett megkapta ha egy kis pènz össze jött tartalèkba ö elköltötte telefonokra. ahol most lakunk onnan elakartunk költözni h majd máshol hátha talál munkát de neki csúcs mobil kellett èn elhiszem h ö telo mániás de nem akarok èn lenni a sokadik a sorban! most gyereket akar de igy hogy mit csináljak miota együtt vagyunk fèl millios tartozásom lett!!
2014. nov. 30. 01:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam ezt mondani. Sőt, általában én vagyok az, aki kardoskodik az mellett, hogy oldák meg a problémát, kommunikáljanak, kössenek kompromisszumot a felek. De sajnos ez nem az a helyzet, ami menthető. Drasztikus lépést kell tenned. Ha, ismétlem, HA együtt maradsz vele - nem jó ötlet, de ate életed, úgy cseszed el, ahogy jól esik,- akkor elsősorban külön kassza. V

egyen abból telefont, amiből akar, de csak miután kifizette az albérlet, a rezsi és a kaja rá eső részét. Tisztálkodási szereit vegye meg külön. (A takarítószer, mosópor és mosogatószer stb legyen beleszámolva a rezsibe.) Tehát redukáld le az együtt élést albérlőtársi viszonyra. Ettől még lehet szeretni. Majd ha rákényszerül, hidd el dolgozni fog. Vagy lelép.

Azzal is számolj, hogy a mentalitása nem fog megváltozni a gyerek miatt, azzal csak azt éri el, hogy érzelmileg még egy ponton tud majd zsarolni (a gyerekkel, mert jaj szegénynek apa kell, hát hogy hagyhatnád el?). Egyedülálló anya lennél egy gyerekkel, meg egy felnőttel, aki valójában eltartatja magát veled.

Én nem szülnék neki.

Egyszer azt mondták nekem, hogy "lehet szerelmesnek lenni, de h*lyének nem kell. Ésszel legyél szerelmes." Ez azt jelenti, hogy bármennyire is belepistulsz a másikba, legyen B terved, tartalékod, saját vagyonod, amiről a másik nem tud. Lehet, hogy nem lesz rá szükséged, de ha ilyen helyzetbe kerülsz, mint most, akkor bizony jól jön.:)

2014. nov. 30. 15:12
 22/23 A kérdező kommentje:
szakitottam ès elköltöztem már csak abban bizok h bèkèn fog hagyni
2014. nov. 30. 17:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Jól tetted, mert egy valami biztos: nem vagytok egymáshoz valók, boldogtalan kapcsolat maradt volna. Minél hamarabb vége, annál jobb.
2014. nov. 30. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!