Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Igent mondjak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondjak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, párom úgyszint. Lassan 1 éve vagyunk együtt, legjobb barátságból alakult ki a szerelem köztünk. Mostanában azt mondogatja, hogy nyaraláskor lesz valami meglepetés és mivel már beszéltük az eljegyzést, így valószínűleg arra számíthatok.

Ez mind szép és jó, viszont van egy kis gond... Rengeteget dolgozik. Van olyan, hogy egész héten reggel 7-től este 9-ig... Együtt élünk a szüleinél, viszont nagyon kevés az az idő, amit együtt töltünk...

Tudom, pénz nélkül mire mennénk, de akkor is...

Fogalmam sincs, mit kellene majd mondanom a nagy kérdés hallatán... Nagyon szeretem Őt, de félek, hogy a munkája miatt az egész életem ilyen "magányos" lenne.

Babát is tervezzük, de annyira zavarodott vagy...

Kérlek, segítsetek!

2012. júl. 21. 13:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
A párod is 23 éves lány?
2012. júl. 21. 13:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Bocs. Velem egykorú.
2012. júl. 21. 13:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Vele vagy. Ha ennyire zavar a munkával töltött ideje, akkor keress mást - függetlenül attól, hogy elvenne-e vagy sem. Ha nem akarsz szakítani, akkor meg menj hozzá.
2012. júl. 21. 13:42
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

ezen néha én is aggódom, leginkább azon, hogy a párom orvosin van, én már végeztem az egyetemmel, nincs munkája (nekem se, de én keresek) és nem is sűrűn lehet orvosi mellett...még hosszú évek ameddig diplomázik, utána jönnek az ügyeletek ünnepekkor, hétvégén...

Ugyanakkor tudom, hogy szeretjük egymást annyira, hogy megoldjuk.

Ha a Ti kapcsolatotokban is ennyi csak a gond, akkor menj hozzá. De ameddig bizonytalankodsz ne legyen eljegyzés, baba főleg ne.

22-L

2012. júl. 21. 13:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szoktam mondani, ha ezen gondolkozni kell, akkor ne mondj igent.

Egyébként meg ne legyél magányos, menj el te is dolgozni,és akkor talán hamarabb előrébb juttok.

2012. júl. 21. 13:50
 6/17 A kérdező kommentje:

4.! Köszönöm a válaszod! És Ti eljegyeztétek egymást?

Utolsó! Dolgozom én is, csak 8 órában... ahogy az emberek többsége...

2012. júl. 21. 13:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én vőlegényem hét közben fél nyolckor megy el és 6-7 körül ér haza. Szombaton is sokszor dolgozik, fél 8kor megy el itthonról és fél1 körül ér haza. Persze örülnék ha nem kéne ennyit melóznia, de ha ez van, akkor ez van. Sajnos egyre kevesebb embert ismerek aki "csak" 8 órában dolgozik. Inkább örülnek, hogy dolgozhatnak egyáltalán. Ez ilyen.

De remélem, hogy hosszútávon majd változik ez is (új munkahely, vállalkozás akár). Elhiszem, hogy neki sem öröm, hogy ennyit kell ott lennie a cégnél, de inkább ez, mint hogy munkanélküli legyen.

Ha téged ez ennyire feszélyez, gondold át a döntést, de sajnos nem biztos, hogy majd a következő párod kevesebbet fog dolgozni. Illetve lehet, hogy el tud jönni 4kor a munkahelyéről, de ez sok esetben nem azt jelenti, hogy be is helyezte a munkáját és otthonról nem folytatja.

Beszéld meg vele, ha ez tényleg ennyire zavar, akkor lépj, de nem tudom sajnos azt állítani, hogy jobban jársz.

2012. júl. 21. 15:33
 8/17 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Köszönöm szépen a válaszod, nagyon rendes tőled, hogy próbálsz segíteni!

2012. júl. 21. 16:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

4. Vagyok.

Még nem, meglepetés lesz, úgyhogy nem tudhatom mikor lesz a lánykérés, de gondolom már nem sokat várat magára :)

Ha nagyon szereted Őt, akkor megoldjátok, mi 3 évig voltunk távkapcsolatban az álmaink miatt (egyikünk egyetemje nem volt a másik városban). Kibírtuk, lesz még ez így se és azt is ki fogjuk.

Ha szeretitek egymást, az a mai világban mindennél többet ér, azt a kevés időt, amit együtt lehettek eltölthetitek minőségi tevékenységekkel, percekkel.

Fel a fejjel, megoldjátok!

Sok boldogságot

2012. júl. 21. 22:40
 10/17 A kérdező kommentje:

Drága 4.!

Köszönöm szépen és én is sok boldogságot kívánok Nektek! :)

2012. júl. 22. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!