Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Mit mondjak neki, hogy megbízzon bennem?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú leszek, mert ezt röviden nem lehet leírni! Előre is elnézést! Van egy párom lassan 3,5 éve. Mikor elkezdtük Neki már felesége volt! (tudom, hogy nem helyes, de ezért most nem kérek beszólásokat. Nem tehetek róla, beleszerettem!!!!!) Van 4 gyereke. Eleinte mindenki ellenünk volt (nem csodálom), de most már eljutottunk arra a szintre, hogy az ő apukája és anyukája felajánlották, hogy költözzünk a párom nagymamájának házába, mert most már belátják, hogy ha ennyi ideig kitartottam mellette és ő is mellettem, akkor tényleg szeretjük egymást (rengeteg balhém volt itthon miatta, mert csak 17 voltam mikor ez az egész kezdődött)! A lényeg, hogy most itt a lehetőség, az apukája is nagyon rá akarja beszélni, mert vasárnap este voltunk nála és látta, hogy hogy el tudunk beszélgetni! A felesége egyáltalán nem foglalkozik vele (az anyukája főz és mos rá). Nem beszélgetnek, csak egy házban élnek! De ő vmiért fél az összeköltözéstől. Azt mondta, hogy nagyon kevés pénzünk lesz ( de engem ez nem érdekelne, csak legyek már Vele végre). Attól fél, hogy sok lesz a gyerektartás. De tegnap gondolkodtam. A két nagyobb fiú már el tudja dönteni mit akarnak. Ha gyermekelhelyezésre kerülne sor biztos vagyok benne, hogy a páromat választanák! A 2 kicsi még nagyon kicsi, ők valószínű maradnának az anyánál ( nem azért,mert én nem szeretném, hogy velünk legyenek). A ház is maradna az anyának. Ha 2gyerek itt 2 ott, akkor fölösleges egymásnak gyerektartást fizetni. Meg ugye ott a ház is. Dolgozom én is, ő is! Ha ezt a véleményem megosztom vele, talán jobb lesz? Még nagyon friss, csak vasárnap beszéltünk erről. Mivel tudnék rá hatni? Tudom, hogy szeret ( az apukája is mondta)! Csak fél! Köszönöm annak, aki elolvasta és a válaszokat is!
2010. jún. 16. 16:44
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Jah én 21L ő 36F!
2010. jún. 16. 16:45
 2/19 anonim ***** válasza:
Adj neki egy kis idot,semmikepp se surgesd,mert azzal,lehet,hogy mindent elrontanal.
2010. jún. 16. 16:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,arrol van szo,hogy o nem bizik benned,hanem fel az anyagiaktol.
2010. jún. 16. 16:56
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
nah ez az a pont amikor az ilyen kapcsolatoknak vége szokott lenni. ugyanis a férfinek nagy áldozat lenne otthagyni a feleségét a gyerekeket , a kényelmet és összeköltözni a szeretővel. ezért nem is akar. és persze jön az anyagiakkal mert az a legegyszerűb kifogás. a te szép kis elgondolásod a gyerekelhelyezésről meg egyszerűen nevetséges. az tuti az összes gyerek az anyánál marad, szerintem ne is folytasd tovább ezt a gondolatmenetet. ha a férfi igazán szeret nem kell győzködni hogy összeköltözzön, ha meg nem akkor jönnek a kifogások.
2010. jún. 16. 16:58
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem is úgy akartam írni, hogy bennem bízzon, hanem abban, hogy én kitartok mellette tényleg jóban rosszban. A szülei is azt mondták bármikor segítségre van szükségünk szóljunk. Ha elmondanám Neki ezt a gyerektartásos dolgot talán nyugodtabb lenne picit? Nekem tényleg az sem számítana, ha nem tudnék enni, csak Vele legyek. Annyira szeretem!!!!
2010. jún. 16. 16:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Már miért lenne hülyeség az elgondolásom a gyermekelhelyezésről? Anyáék is elváltak, minket is megkérdeztek kivel akarunk lenni. Az anya egyszer már elköltözött, a fiúk pedig maradtak! Akkor kit is választottak?
2010. jún. 16. 17:01
 7/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem az irántad lévő bizalmatlanság miatt hezitál, hanem ezzel a döntéssel végérvényesen felbomlana egy család, aminek ma még van legalább látszata. Neki kell eljutnia ehhez a végleges döntéshez, te legfeljebb mellette állhatsz és várhatsz. Ez nagy döntés egy családapától.
2010. jún. 16. 17:02
 8/19 anonim ***** válasza:
O emlitette neked egyaltalan,hogy ossze akar veled koltozni vagy ezt a kedves papa talalta ki?
2010. jún. 16. 17:07
 9/19 A kérdező kommentje:
Említette persze! Már régebben is, csak nem tudtunk hová menni!
2010. jún. 16. 17:09
 10/19 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a 2 nagybbik gyerek?
2010. jún. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!