Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Adott egy három gyerekes család,ahol a legnagyobb az én férjem.A középső vidéken él a családjával,a legkisebb,aki 22 éves,otthon lakik.Most lesz a legkisebb szülinapja,a középső hazautazott felköszönteni.Minket viszont nem hívtak,hogy menjünk.Igaz,jövő héten lesz,de így lenne együtt a család.Igaz,a legkisebb most haragszik a férjemre,mert segítséget kértünk tőle,ő cseszett segíteni,a férjem meg leoltotta.Persze ilyenkor mindig a férjem a hülye,mindig ő csinál mindent szarul,de ha ki kell használni,akkor rögtön őt rángatják.Szar helyzet,de már nekem is elegem van,hiszen építkezünk és a 22 éves kisgyerek még egyszer sem volt képes megkérdezni,hogy segítsen-e.Pedig nagy szükség lenne rá.A gyereket is állandóan el akarják vinni,de ők nem jönnek el kocsival,mert drága,mi vigyük.De nekünk ugyanannyiba kerül és elég szar anyagi helyzetben vagyunk.2011. júl. 16. 12:08
1/6 anonim válasza:
ne vard hogy ok hivjanak meg. annelkul is illik felkoszonteni a testveret a ferjednek.
2/6 A kérdező kommentje:
az oké,fel is fogja köszönteni,mert azt nem hagyom,hogy legalább szóban ne köszöntse fel.csak ilyenkor kerti parti van,sütögetés,egyebek.és most nem hiányzunk,úgy látszik.
2011. júl. 16. 12:17
3/6 anonim válasza:
ha látni akarják a gyerekeket akkor majd ők elmennek érte.
És hogy ti most építkeztek és szükségetek lenne a segítségre azt megértem, de ne várjátok el a tesótól, hogy nálatok gürizzen. Legfeljebb ha magától nem megy akkor ti se fogjátok visszasegíteni.
Ha meg majd jövőhéten lesz a szülinap akkor felköszöntitek, de ha megtudtátok hogy itt van az a tesó aki ritkán jár felétek akkor illene elmennetek vagy magatokhoz meghívni őt.
4/6 anonim válasza:
Meg egy kerdes, ahol a kerdezo mindent elvar ferje csaladjatol, de O adni, alkalmazni nem akar, csak nyivakol.
6/6 A kérdező kommentje:
kicsit lehet félreérthető volt.eddig mindig mi alkalmazkodtunk.egy városban laktunk,meg ugyanabba a városba jár suliba a legkisebb.mindig hozzá igazítottuk a haza és visszautat,nehogy neki külön kelljen utazni,de a benzinköltségbe nem segített bele.jó,úgyis arra megyünk,vigyük el.a férjemet évek óta ugráltatják,eltartotta a családot,míg otthon lakott,kihasználják,mióta él.de a zseni informatikusnak tanuló legkisebb nem képes segíteni abban,ha elromlik a gép.kb 5 hónapja kérdeztem én is tőle valamit,de nem segített semmit.otthon van egész nyáron a szünetben,mert dolgozni nem megy.ide nem jön segíteni,hívni nem fogjuk.de az megy,hogy piszkálják a férjem,hogy miért halad ilyen lassan a segítség.csak szegény 61 éves apukám ajánlkozik,aki beteg és alig bírja már a munkát.
2011. júl. 16. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!