Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Szinte majdnem 100%ra tudom, hogy a 17 éves lányomnak viszonya van a 35 éves tanárával. Majdnem szívinfarktust kaptam, mikor megtudtam. A lányom nem tudja, hogy tudom.
Mit kellene tennem?
menny el atanárához és mondd meg neki, ogy milyen felnőtt az ilyen, aki kikezd egy 17 éves lánnyal...
Azért áljon már meg a menet, hogy egy tanár kikezd a diákjával...
Egy anya meg legyen talpraesett és mennyel a tanárhoz, hogy mit képzel magáról...
13:43
Ha tanar tenyleg "szereti" a lanyt, akkor kivarja mig no lesz belole, mikor mar kijarta az iskolat, mikor nem befolyasolhato azzal. hogy a pasi a tanarja, azt csinal amit mondd, vagy megbuktatja, pl.
Szia!
Mindenképp, mint anya a lánnyal leülnék vele, egy "csajos" beszélgetés felkiáltással, és biztosítanám arról, hogy nyugodtan megbízhat Benned, mert bármi is van, nem harapod le a fejét, és elbeszélgetnék vele.Ha negatívan állsz hozzá, nem fog megbízni benned, és az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél.
Saját bőrömön tapasztaltak alapján javaslom ezt, és a kemény fejmosás ebben a helyzetben nem biztos, hogy jó megoldás.
Én is 17 voltam, mikor az akkori csapattársammal, aki 32 éves volt akkor,összejöttünk, a szüleim legnagyobb tiltása ellenére, aminek a következménye idegösszeomlás lett a részemről, és elszöktünk.(hozzáteszem, hogy bár nem szeretem ezt a kifejezés módot,de tudnod kell, hogy "magyar" vagyok és nem roma,és nem szokás ez a szerelmi megoldás a családunkban) Hiába bizonyítottuk a szerelmünket, nem hitték el. MOst 28 vagyok, és 11 éve csodálatos házasságban élünk, több év kellett és egy alapjában megromlott szülői kapcsolat ahhoz, hogy anyuéknak felnyíljon a szeme, és rájöjjenek a saját hibáikra.
Sztem 17 évesen már nem annyira "kicsi" a gyermek, hogy ne tudjon legalább 50%-ban mérlegelni, az érzelmek már lehetnek akár valósak, lásd a saját példámat, de mindenképp meg kell velük értetni, ha igaz,amit érzel, hogy a tanár állása is veszélybe kerülhet ezzel, és a gyermek is célpont lehet, tehát az iskola az első, az érzelmek lehetnek, ha a suli után is tart a kapcsolat, akkor már érdemes a továbbiakról tárgyalni.
Lehet hogy nem ezt a választ vártad első sorban, de a mi esetünk anyuék negatívuma miatt balul sült el..., és gondolom nem ez a célod. :)
CSak egy tapasztalat...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!