Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Mit mondjak neki, hogy megbízzon bennem?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú leszek, mert ezt röviden nem lehet leírni! Előre is elnézést! Van egy párom lassan 3,5 éve. Mikor elkezdtük Neki már felesége volt! (tudom, hogy nem helyes, de ezért most nem kérek beszólásokat. Nem tehetek róla, beleszerettem!!!!!) Van 4 gyereke. Eleinte mindenki ellenünk volt (nem csodálom), de most már eljutottunk arra a szintre, hogy az ő apukája és anyukája felajánlották, hogy költözzünk a párom nagymamájának házába, mert most már belátják, hogy ha ennyi ideig kitartottam mellette és ő is mellettem, akkor tényleg szeretjük egymást (rengeteg balhém volt itthon miatta, mert csak 17 voltam mikor ez az egész kezdődött)! A lényeg, hogy most itt a lehetőség, az apukája is nagyon rá akarja beszélni, mert vasárnap este voltunk nála és látta, hogy hogy el tudunk beszélgetni! A felesége egyáltalán nem foglalkozik vele (az anyukája főz és mos rá). Nem beszélgetnek, csak egy házban élnek! De ő vmiért fél az összeköltözéstől. Azt mondta, hogy nagyon kevés pénzünk lesz ( de engem ez nem érdekelne, csak legyek már Vele végre). Attól fél, hogy sok lesz a gyerektartás. De tegnap gondolkodtam. A két nagyobb fiú már el tudja dönteni mit akarnak. Ha gyermekelhelyezésre kerülne sor biztos vagyok benne, hogy a páromat választanák! A 2 kicsi még nagyon kicsi, ők valószínű maradnának az anyánál ( nem azért,mert én nem szeretném, hogy velünk legyenek). A ház is maradna az anyának. Ha 2gyerek itt 2 ott, akkor fölösleges egymásnak gyerektartást fizetni. Meg ugye ott a ház is. Dolgozom én is, ő is! Ha ezt a véleményem megosztom vele, talán jobb lesz? Még nagyon friss, csak vasárnap beszéltünk erről. Mivel tudnék rá hatni? Tudom, hogy szeret ( az apukája is mondta)! Csak fél! Köszönöm annak, aki elolvasta és a válaszokat is!2010. jún. 16. 16:44
11/19 A kérdező kommentje:
16 és 14
2010. jún. 16. 17:22
12/19 anonim válasza:
A ferfinak a kenyelem a fontos. Igy is megkap teged, nem kell gytartast fizetnie,se valast, az anyukaja foz, mos ra, mi kell meg?
13/19 anonim válasza:
Értem. Őket már megkérdezik, hogy hol akarnak maradni, de mitől vagy olyan biztos benne, hogy az apjukat választanák? Lehet, hogy rosszul látod a helyzetet. Lehet, hogy az anyjuk csúnyán tudja őket befolyásolni. Ilyen kérdésben sosem mehetsz biztosra. A kamasz gyerekek nagyon könnyen befolyásolhatók.
14/19 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam már az anyjuk egyszer elment! A két fiú maradt, mert maradni akartak. Az anya később visszajött a szüleivel, hogy vinni akarja a gyerekeket, de ők azt mondták nem mennek vele! Nagyon jó viszonyban vannak az apukájukkal és a nagyszülőkkel is! És azért vagyok benne biztos, mert ha a párom dolgozik, akkor a fiúk inkább haza sem mennek az anyjukhoz, hanem a nagyszülőknél vannak addig!
2010. jún. 16. 17:29
15/19 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok, hogy az a legjobb, ha várok?
2010. jún. 16. 17:55
16/19 anonim válasza:
Nem tudom, nekem furcsa ez a helyzet... én is úgy érzem: neki nagyon kényelmes ez az egész. Én nem vagyok benne biztos, hogy ő olyan borzasztóan szeret téged. Szerintem várni kéne ezzel a dologgal. Egyébként is nagy a korkülönbség, itt még lehet akármi...
17/19 anonim válasza:
Szerintem is felejtsd el, hogy a két nagyobbik gyereket majd te neveled. 99%, hogy az anyjukat fogják végül választani, mivel anyuci a világon mindent be fog vetni, a legvadabb lelki terrorra is képes lesz, hogy nála maradjanak. Tehát 4 gyermekre kell majd gyermektartást fizetnie a párodnak. Ez elég durva összeg lesz, az biztos. Közös babára ne nagyon számíts, maximum 10 év múlva, amikor a két nagyobbra már lejár a gyerektartás. Mondjuk fiatal vagy, van időd kivárni.
18/19 anonim válasza:
Hát szerintem egyelőre várakozó pozíció . . . Beszélgess vele erről a dolgoról, ha ő is akar beszélni róla. Ha viszont 1-2 hónapon belül nem történik semmi, akkor utána sem fog . . . :(
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Kaptam hideget, meleget. Majd meglátjuk mi lesz. De ha vki még szeretne írni, az nyugodtan tegye!
2010. jún. 16. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!