Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondjak? Bűntudatom lenne!
6 éve járok együtt a párommal,megkérte a kezem.Nagyon szeretnék családot,gyerekeket,csakhogy pár hónapja egy halálos betegséget diagnosztizáltak nálam.Tudom,mindenki azt fogja mondani,hogy beszéljem meg vele...De nagyon félek,hogy megszakadna a szíve.Ő is nagyon szeret és én is nagyon szeretem.Minden vágyam lenne vele leélni a hátralévő életem (5-15év).Ha elmondanám neki,félek hogy sajnálna(ezt nem szeretném),és mindig csak rám figyelne és babusgatna (normális életet szeretnék).Ha valamilyen ürüggyel távoznék az életéből,lehet hogy kevesebb fájdalmat okoznék,mit tegyek?Ha gyerekeink lesznek,nekik szörnyű lenne egy anya elvesztése.
25/L
Jaj, te szegény lány! De ma már gyógyíthatók azok a súlyos betegségek is, ha időben felfedezik. Remélem, veled is így van.
Pároddal szemben nem volna fair, ha nem tudna a betegségedről. Kemény dolog, de én megmondanám neki, mert nincs jobb a tiszta helyzetnél. Azt is hozzátenném, amit írtál, hogy ezután se a sajnálat irányítsa a kettőtök kapcsolatát ezután. De tudnia kell a helyzetről, hiszen a ő a szerelmed, aki élete társául kért.
mondd el.tudom nehéz,de ha nem mondod az nmeki jobban fog fájni!!!!!
remélem gyógyítható betegséged van!pusz
12/L
szerintem el kellene mondanod. ha szeret, bitos veled marad, és nem sajnálatból. megmondhatod neki azt is, hogy normálisan szeretnél élni, úgy ahogy eddig.
ha túlásogosan gondoskodó, és neked az már terhes, még minidg ki léphetsz az életéből.
Ha velünk lenne ez a helyzet, én szeretném, hogy elmondja a párom, és vele maradnék, ameddig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!