Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Igent mondjak? Bűntudatom lenne!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondjak? Bűntudatom lenne!

Figyelt kérdés

6 éve járok együtt a párommal,megkérte a kezem.Nagyon szeretnék családot,gyerekeket,csakhogy pár hónapja egy halálos betegséget diagnosztizáltak nálam.Tudom,mindenki azt fogja mondani,hogy beszéljem meg vele...De nagyon félek,hogy megszakadna a szíve.Ő is nagyon szeret és én is nagyon szeretem.Minden vágyam lenne vele leélni a hátralévő életem (5-15év).Ha elmondanám neki,félek hogy sajnálna(ezt nem szeretném),és mindig csak rám figyelne és babusgatna (normális életet szeretnék).Ha valamilyen ürüggyel távoznék az életéből,lehet hogy kevesebb fájdalmat okoznék,mit tegyek?Ha gyerekeink lesznek,nekik szörnyű lenne egy anya elvesztése.

25/L

2010. jún. 4. 19:24
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%
milyen betegséget?
2010. jún. 4. 19:28
 2/40 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem meghatározóan fontos (nem fertőző).
2010. jún. 4. 19:29
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki.
2010. jún. 4. 19:31
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te szegény lány! De ma már gyógyíthatók azok a súlyos betegségek is, ha időben felfedezik. Remélem, veled is így van.

Pároddal szemben nem volna fair, ha nem tudna a betegségedről. Kemény dolog, de én megmondanám neki, mert nincs jobb a tiszta helyzetnél. Azt is hozzátenném, amit írtál, hogy ezután se a sajnálat irányítsa a kettőtök kapcsolatát ezután. De tudnia kell a helyzetről, hiszen a ő a szerelmed, aki élete társául kért.

2010. jún. 4. 19:32
 5/40 anonim ***** válasza:
95%
Egyet értek az előttem szólóval teljes mértékben.
2010. jún. 4. 19:35
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mese tetszik nem tetszik el kell mondani és igen:fájni fog neki de a halálod is!Olyan lesz neki mint a hideg zuhany és méltán lesz kiakadva attól hogy egy ilyen infót ne közöltél vele még azt is megkockáztatom minden rosszindulat nélkül hogy habár neked is szükséged lesz a szeretetre de minek tennéd őt ki 15 év kínlódásnak és rabolnád el a legszebb éveit hogy utána egyedül maradjon?Döntse el lő mit akar és kérd meg hogy ne szánalomból maradjon ha marad.Erőt adhat neked ha marad ketten talán könnyebb lesz és ki tudja talán le tudjátok győzni az undok kórt.
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

mondd el.tudom nehéz,de ha nem mondod az nmeki jobban fog fájni!!!!!

remélem gyógyítható betegséged van!pusz

12/L

8/40 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy csak a vége felé mondanám el,akkor a közös életünk boldogabb lenne.kevesebb ideig lenne boldogtalan.
2010. jún. 4. 19:36
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
nem,az elején kell elmondanod!
2010. jún. 4. 19:39
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

szerintem el kellene mondanod. ha szeret, bitos veled marad, és nem sajnálatból. megmondhatod neki azt is, hogy normálisan szeretnél élni, úgy ahogy eddig.

ha túlásogosan gondoskodó, és neked az már terhes, még minidg ki léphetsz az életéből.

Ha velünk lenne ez a helyzet, én szeretném, hogy elmondja a párom, és vele maradnék, ameddig lehet.

2010. jún. 4. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!