Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudnátok tippeket adni ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni ahhoz, hogy amikor eljegyzem a kedvesemet, az miktől lehet a lehető legromantikusabb?

Figyelt kérdés

Ezekre a szempontokra gondolok:

- milyen a legoptimálisabb gyűrű (írhattok ár-intervallumot is, hogy minél nincs lejjebb egy szép gyűrű, illetve mi az, aminél a még drágább meg már felesleges kiadás lenne; illetve kinézet szempontjából milyen a legideillőbb)

- eddig csak azt láttam filmekben, hogy a férfi amikor lánykezet kér, adja neki a gyűrűt, de pl. azt sose tudtam eddig, hogy ahhoz csak az az egy gyűrű kell, amit kedvesem ujjára húznék, vagy ugyanúgy ahhoz is kélne még egy gyűrű, hogy azt pedig Ő tegye énrám... (vagyis 1 vagy 2 gyűrűs a dolog)

- és még annyi a további kérdés, hogy a gyűrűn kívül milyen külsőségek lehetnek még a legromatikusabbak az eljegyzésen... (nem csak a rózsaszirmokkal tell padlóra gondolok, ami pl. már a Garfield 2-ben is benne volt, hanem esetleg más egyéb külső dolgok, amik egyszerre szebbé is teszik a dolgot, illetve pozitív hangulatkeltő is egyben)

20/f vagyok, már pár éve együtt vagyok Vele, biztosak vagyunk mindketten abban, hogy mi vagyunk a párunknak a lehetőm legjobb társ, és pár év múlvára tervezzük az esküvőt...

2014. nov. 5. 23:07
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

okt. 12-it és nov. 3-it is köszi! :)

külön köszönet utóbbinak a privát üziért is :))

2015. dec. 2. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!