Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csajok! Nektek milyen eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek milyen eljegyzés lenne a legromantikusabb? Milyenre vágytok?

Figyelt kérdés
Hamarosan meg szeretném kérni a barátnőm kezét, és érdekelne milyen lehetőségek vannak.. Ti minek örülnétek.. :)

2014. szept. 30. 21:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdéás, hogy a barátnőd minek örülne. Mert nem mindenki egyforam típusú ember ugyebár.

Ha leírom, hogy én kivilágított focipályán akarom, hogy megkérjenek több ezer ember előtt, akkor az vajon bejönne-e a barátnődnek is?

Vagy ha azt írom, hogy otthon, kettesben, filmnézés közben, minden felhajtás nélkül, mert rühellem a feltűnést, akkor ez tetszene-e a barátnődnek?

A kettő között meg millió lehetőség van.

Szóval azt kell tudnod, hogy a barátnőd milyen típus. Szereti-e a feltűnést, szereti-e ünnepeltetni magát vagy csendesebb típus?

2014. szept. 30. 21:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellett körítés..semmi...csak őszintén akarja :)

Tényleg nem tudtam elképzelni,hogy felhajtást csinál belőle,a párom..pedig romantikus, de valahgy a komoly dolgokat földhözragadtan kezeltük mindig.

Egy reggel spontán, amikor teljesen mást csináltunk megkérdezte,hogy mi enne ha ekkor meg ekkor összeházasodnánk..

Így is lett..

Van aki voszont nagy felhajtásra vágyik, van ki minimum egy vacsa..van aki repûlővel kiírt kérdésre..

Neked kell ismerned a párodat, hogy ő mire vágyik

2014. szept. 30. 21:25
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem szereti szerencsére meg én sem. Max családtagokkal, de lehet tettesben.. Hamarosan lesz a születésnapom arra gondoltam akkor kérem meg, mert akkor ő lehetne a születésnapi ajándékom.
2014. szept. 30. 21:26
 4/21 anonim ***** válasza:
89%

Hát a legfontosabb természetesen maga a személy. :) a helyszín nagyjából mindegy, de ne legyen sok idegen ember akik figyelnek, és ne is otthon a nappaliban. Mindenképpen terdeljen le, és ugy kérje meg a kezem. :)

(ez csak egy elképzelés, nincsenek elvárásaim, ha teljesen máshogy lenne is lehetne tökéletes). 20L

2014. szept. 30. 21:26
 5/21 anonim ***** válasza:
47%

Ma az a divat, hogy minél nagyobb felhajtás legyen. Utánozd az amerikai filmeket.

A lánykéréshez nem kell más, mint alkalmas időben megkérdezni, hogy hozzád megy-e?

Az igen után megbeszélhetitek, mikor legyen az eljegyzés, megveszitek a karikagyűrűket, ha akarsz vehetsz mellé kísérő gyűrűt is, és megtartjátok az eljegyzést. Kettesben vagy a szülőkkel együtt.

2014. szept. 30. 21:28
 6/21 anonim ***** válasza:
38%
Ha előttem letérdelt volna a férjem, a szemébe nevettem volna. Nem vagyunk a középkorban,és ez szerintem nem férfias viselkedés.
2014. szept. 30. 21:30
 7/21 anonim ***** válasza:
Nálam az egyetlen, ami fontos az, hogy ne közönség előtt legyen, és ne csicsás-nyálas. Ne mindenki másért, hanem kettőnkért. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy meztelenül az ágyban egy vasárnap reggel kávé mellett, vagy a tengerparton naplementekor vagy épp búvárkodás közepén 20 méter mélyen...
2014. szept. 30. 21:34
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom hogy a mai sok fős beavatott baráti és ismerősi kör nagyon zavaró tud lenni egy lánykérésen. A lánykérés szerintem kettesben kell hogy megtörténjen. Az a pillanat azé a két emberé.

Legyen olyan amiről szívesen meséltek majd a gyerekeiteknek egyszer.

2014. szept. 30. 21:36
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem igazából mindegy lenne, ha szeretem azt, aki meg akarja kérni a kezem:) Persze ettől függetlenül otthon, melegítőben nem lenne túl romantikus, de annak sem örülnék, a zenekarral, cirkusszal, artistákkal meg mit tudom én mivel kérnek meg a kezem. Egy vacsora, gyertyák, meghitt hangulat tökéletes lenne
2014. szept. 30. 22:33
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ne születésnaphoz kösd. Plane ne karácsonyhoz

Én egy kirándulásos eljegyzésnek örülnék. Felmegyunk valahova es ott spontán előveszi a gyűrűt. Nem kellene közönség, tehát nem avatna be senkit.

2014. szept. 30. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!