Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ebből lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet eljegyzés vagy sem?

Figyelt kérdés

Ha egy pár 4 éve van együtt,távkapcsolatban élnek,mindketten dolgoznak,de az összeköltözés még sehogy sem áll,mert egyenlőre nem tudják,hogy Pest vagy vidék akkor ebből egyáltalán lehet házasság vagy sem?

Vélemények?

2014. szept. 16. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Bármiből lehet, de ez így nagy felelőtlenség lenne. Ha még az is nehéz kérdés, hogy Bp. vagy vidék, akkor nem hiszem. És nem azért, mert egyik jobb, mint a másik, hanem azért, mert 4 év után ebben sem tudtok megegyezni. És nem rosszból mondom. Nyilván megértem, hogy a munkát egyikőtök sem szívesen adja fel, nehéz lenne, de ha közös jövőt akartok, egyikőtöknek muszáj engedni, így nem lesz eljegyzés szerintem.
2014. szept. 16. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyunk egyformák, csak a saját tapasztalataimból indulok ki. Nem biztos, hogy ez a ti kapcsolatotokra is igaz.

Én úgy gondolom, hogy ha egy "szerelmes" pár aki érzi a tényleges összetartozást nem talál 4 éven át megoldást, akkor az nem is keresi.

Nem is szerelmes, és nem is érzi az összetartozást. Legalábbis az egyik fél biztos nem.

Ez ilyen döglött lovat etetünk kategória.

2014. szept. 16. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Mi értelme az eljegyzésnek, ha szóba sem kerül a rövid időn belüli házasság? Az eljegyzés még nem jelent semmit.
2014. szept. 16. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Ismertem ilyen párt. Eljegyzés kb 1 év után volt. Ők se tudtak dönteni pest vagy vidék...nem volt se összeköltözés, se esküvő. 5 és fél év után szakítottak, bár nem emiatt, hanem megcsalás miatt.(a férfi ment félre).

Szóval szerintem, ha eddig nem tudtak megegyezni, akkor mindkettő túl makacs, nem illenek össze, és nem valószínű hogy lesz folytatás.

2014. szept. 16. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Én olyat ismerek, hogy másfél év fél bolygónyi távkapcsolat (9 óra repülős ingázgatás) után házasodtak össze, de az másfél év volt, nem 4. Egy harmadik helyen telepedtek le.
2014. szept. 16. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már felesleges.Nem laknak együtt. 4 év nem volt elég az összeköltözésre. Eljegyzés minek legyen?Azért, hogy két külön városban esténként nézegessétek a gyűrűt? :D
2014. szept. 17. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Én alapból eljegyzést sem akarnék , míg nem élek együtt valakivel legalább egy évet. Sok minden kiderül az idő alatt.

Szerintem: költözés - együtt élés - eljegyzés - esküvő

2014. szept. 17. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
ha még a közös életen sem tudnak megegyezni akkor mi a fenének eljegyés??????? 4 év távkapcsolatban.... Hány évesek vagytok?
2014. szept. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!