Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet eljegyzés vagy sem?
Ha egy pár 4 éve van együtt,távkapcsolatban élnek,mindketten dolgoznak,de az összeköltözés még sehogy sem áll,mert egyenlőre nem tudják,hogy Pest vagy vidék akkor ebből egyáltalán lehet házasság vagy sem?
Vélemények?
Nem vagyunk egyformák, csak a saját tapasztalataimból indulok ki. Nem biztos, hogy ez a ti kapcsolatotokra is igaz.
Én úgy gondolom, hogy ha egy "szerelmes" pár aki érzi a tényleges összetartozást nem talál 4 éven át megoldást, akkor az nem is keresi.
Nem is szerelmes, és nem is érzi az összetartozást. Legalábbis az egyik fél biztos nem.
Ez ilyen döglött lovat etetünk kategória.
Ismertem ilyen párt. Eljegyzés kb 1 év után volt. Ők se tudtak dönteni pest vagy vidék...nem volt se összeköltözés, se esküvő. 5 és fél év után szakítottak, bár nem emiatt, hanem megcsalás miatt.(a férfi ment félre).
Szóval szerintem, ha eddig nem tudtak megegyezni, akkor mindkettő túl makacs, nem illenek össze, és nem valószínű hogy lesz folytatás.
Én alapból eljegyzést sem akarnék , míg nem élek együtt valakivel legalább egy évet. Sok minden kiderül az idő alatt.
Szerintem: költözés - együtt élés - eljegyzés - esküvő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!