Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzesi gyuruvel szeretnem meglepni a kedvesemet. Milyen legyen?
Hm, az én barátom 25 lesz, és mi is 3 éve vagyunk együtt:)
Akkor gratulálok, és remélem, lesznek hasznosabb válaszadók!
Szia!
Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a gyűrű, hanem hogy hogy adod oda...Keress mindenképpen romantikus helyet, megfelelő időpontot...és az a lényeg, hogy "jól add elő", mivel ez egy örök életre emlékezetes pillanat lesz:)
Hajrá!!!Én szurkolok neked:)
(egyébként a gyűrű attól függ, hogy milyen a barátnőd...keress olyat, ami passzol a stílusához, de azért látszódjon rajta h komoly...tod hogy komolyan gondolod a kérdést!)
Istenem!!! Pont ma nézegettem a kirakatban. Olyan gyönyörűek vannak, hogy arra gondoltam, hogy "el kellene hagyni" Az enyémet.:)) A gyűrűt, nem a férjemet...:))))
Most nagyon divatos az, hogy a menyasszony gyűrűjében pici kövek vannak, a vőlegényé ugyanolyan, csak kövek nélkül.
De ha nagyon "trendi srác" akarsz lenni, akkor ne karikagyűrűt vegyél, hanem egy köveset, és ha igent mond, akkor a karikagyűrűket együtt válasszátok ki.
Sok boldogságot!!! :)))
Ha tudod hogy az ezüstöt szereti akkor olyat vegyél neki, biztos vannak gyűrűi, abból pl megtudhatod hogy az egyszerűbbek tetszenek neki vagy sem.
Viszont nem árt előtte megbeszélni, mert van aki megijed egy meglepi eljegyzéstől. (Mint én, és nem lett jó vége) De ha már beszéltetek akkor hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!