Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tippeket adni ahhoz, hogy amikor eljegyzem a kedvesemet, az miktől lehet a lehető legromantikusabb?
Ezekre a szempontokra gondolok:
- milyen a legoptimálisabb gyűrű (írhattok ár-intervallumot is, hogy minél nincs lejjebb egy szép gyűrű, illetve mi az, aminél a még drágább meg már felesleges kiadás lenne; illetve kinézet szempontjából milyen a legideillőbb)
- eddig csak azt láttam filmekben, hogy a férfi amikor lánykezet kér, adja neki a gyűrűt, de pl. azt sose tudtam eddig, hogy ahhoz csak az az egy gyűrű kell, amit kedvesem ujjára húznék, vagy ugyanúgy ahhoz is kélne még egy gyűrű, hogy azt pedig Ő tegye énrám... (vagyis 1 vagy 2 gyűrűs a dolog)
- és még annyi a további kérdés, hogy a gyűrűn kívül milyen külsőségek lehetnek még a legromatikusabbak az eljegyzésen... (nem csak a rózsaszirmokkal tell padlóra gondolok, ami pl. már a Garfield 2-ben is benne volt, hanem esetleg más egyéb külső dolgok, amik egyszerre szebbé is teszik a dolgot, illetve pozitív hangulatkeltő is egyben)
20/f vagyok, már pár éve együtt vagyok Vele, biztosak vagyunk mindketten abban, hogy mi vagyunk a párunknak a lehetőm legjobb társ, és pár év múlvára tervezzük az esküvőt...
"Egy 20 éves fiúhoz nem illik ez a nyáladzás, amit itt műveltél. Az egész nagyon furcsa. Szerintem te pont a lány vagy, akinek van egy tesze-tosza fiúja, aki nem akar lépni házasság ügyben, mert fiatalok vagytok hozzá. És ilyen kerülő úton akarod megtudni vagy a fiú tudomására hozni a vágyadat."
hát ezt végképp nem tudom, honnan szedted, Kedves Utolsó, de még a logikád ellenére is én a fiú vagyok. Az még teljesen oké lenne, hogy csak a leírásom indultál ki (mert mégis mi másból tudtál volna), de ha tegyük fel látnád a Kedvesem írását is, akkor viszont azért nem hinnél engem a lánynak, mert Ő természetese még lányosabb ;)
abban igazad van, hogy ne csak úgy simán házasodjunk össze, amikor egy átlag felnőtt ember élete a jelenlegi önmagunkhoz képest 99,99%-ban előttünk áll még, de én nem azt írtam, hogy holnap akarom Őt feleségül venni, csak azt, hogy esetleg hamarosan (1-2 éven belül) eljegyezni, és azután is kb ennyi idő múlva elvenni, összesen tehát még mindig éveket adtunk az életnek arra, hogy valamit addig is elérhetünk (szak, pénzkereset), megunni pedig azért tuti nem fogjuk egymást, mert az eddig együtt töltött időnk után is már teljesen biztosak vagyunk abban, hogy együtt akarjuk leélni az életünket, és mindennek a legfontosabb alapja, az egymás kölcsönön szeretete sose fog megszűnni :)
2 éve együtt vagytok úgy, hogy eltartanak otthonról, de biztos vagy benne hogy a következő 30 megpróbáltatásokkal teli évben minden flottul összejön.
Ez nem egy amerikai romantikus film, még csak most sétáltok a felnőttkor felé.
Persze én sem véletlenül jöttem válaszokat olvasni, 25 évesen 5 együtt töltött év után kezdünk közös életet, ezután jöhet lassacskán a lánykérés.
Nos, kedves Utolsó, az idén nyáron betöltött 21. évemhez már nincs messze a 25 se, azaz mindjárt ott leszek, ahol Te. Igen, most még eltartanak engem is meg Őt is - ez idő alatt ami pénzt csak lehet, megtakarítok (egy kicsi már van, nem árulom el, de nem is nagy még), hogy aztán mire letelik az a pár év, tényleg lehet akkor majd szó életkezdésről.
Nagyon örülök, hogy 25-re Neked összejött (ha megvolt már neked 20 óta, ha "5 éve" írtál, akkor tényleg miért ne, minek várni 30-ig, csak még drágább lesz ua papír az infláció miatt), és van még vmi: már 1989-ben is túl fiatalnak számított az átlaghoz (pedig az átlag is fiatalabb volt akkor mint most) képest az, hogy édesanyám 18 éves (1 hónappal a szóbeli érettségije után), édesapám pedig 20 éves volt, amikor összeházasodtak ('88.12.25-én volt az eljegyzésük), és ők mindent, amijük van, azóta együtt szerezték meg (így még azt is kizárták előre, hogy az egyiknek több van mint a másiknak házasság előtt, ami manapság azért okoz vitákat sok pár esetében, khm...)
Hát képzeld kedves Utolsó, nem egyszerűen azért emeltem ki, mert egyszerűen csak a kiemelgetés lenne a szórakozásom... Csupán E 2 okból:
- tényleg még nem kértem meg a kezét, viszont emlékeim szerint valamelyik kommentembe írtam is, hogy nem mostanában esedékes, hanem majd csak egyszer lesz... de sztem ez még nem zárja ki, hogy már most kérdezzem meg különböző emberek véleményét (mellesleg ha már 2014.11.06-án kértem volna meg a kezét, akkor "2014-11-05 23:07" már késő is lett volna a kiíráshoz),
- sztem az is előfordulhat nagyon könnyen, hogy még mindig szívesen fogadnék újabb és még újabb véleményeket különböző idelátogatóktól, akár olyanoktól is, akik még mindig nem látták e kérdést (viszont legörgetni se akarnak sokáig, hát akkor miért ne lehetne nekik kiemelve)...
Válasz erre: "Miért emelted ki a kérdést?Azóta még nem kérted meg a kezét?"
Na én nem csak tervezgettem, meg is tettem,bár mint írtam ehhez kellett 5 év hogy megismerjük egymást, összeszokjunk és ne csak tiniszerelemként elrontsuk az életünket.
Gyűrű: eljegyzési gyűrűt vettem, vékony fehérarany kevés sárgával és benne egy kicsi gyémánt. Nem teszkós ékszerüzletben kiválasztottam egy megfelelő méretűt, hanem rendelésre készítették. 80e ft, örök garancia.
romantika: a nagy közönséget nem szeretjük, így elmentünk nyaralni Riminibe és éjszaka a parton sétálva egy kis piával beszélgettünk, majd letérdeltem és megkértem a kezét.
Természetesen semmiről nem tudott, előtte pár héttel szóba hozta, de megnyugtattam hogy szó sincs ilyesmiről, várni szeretnék még egy évet, na meg az ujjméretét sem tudom.
Szia!Először is ,milyen a lány stílusa?
Milyen zenéket hallgat, mennyire társasági lény, van-e valami szubkultúra, amibe tartozik?
Írj róla pár dolgot, valamint, hogy hogyan, hol ismerkedtetek meg!
Nézd meg, hogy milyen ékszereket hord, vagy akár küldhetsz róla privátban képet is és segíthetek a stílusa alapján szűkíteni a nagy gyűrű választékon:)
Ami a lánykérést illeti, mindenképpen legyél úriember, mert ez neki élete nagy élménye lesz..szóval beszélj előtte apukájával.
A lánykérés pedig lehet olyan is, amit csak ti ketten értetek, bármi kis apróság, amit közösen éltetek át, de nagyon fontos szerintem, hogy személyesnek érezze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!