Nyomul az egyik szomszédom, hogy állítsam le? A kedvesemet rettentően zavarná, ha megtudná.
Elkezdett írogatni az egyik férfi szomszédunk iwiwen. Eleinte csak közömbös témákról írt, nap 1 levelet. A szüleink régóta ismerik egymást, úgy gondoltam nem zavar ha néha levelezünk.
Elkezdett bókolni, nyomulni. Áthívott magához, de visszautasítottam, a páromra hivatkozva. Azt mondta hogy akkor ne mondjam el neki, de menjek át.
12 évvel idősebb, mint én.
Megírtam neki, hogy van párom, dea jelek szerint nem érdekli. Nem akarom bunkón lekoptatni, hiszen bármikor összefuthatunk. Személyesen nem nyomul, csak levélben.
Írd meg neki, hogy zavar ez a közeledése, ha tovább folytatja, nem válaszolsz neki. És akövetkező levele után blokkold.
A fontos, hogy még véletlenül se menj át, azért meg végkép ne, hogy elmond, nem akarsz tőle semmit - ezt úgy venné, hogy azt mondod, hogy nem, közben azt jelenti, igen.
Ha meg nem ért a szóból, legyél vele bunkó, érezze magát ő rosszul, ne te!
Amúgy bejön a szomszédod?
Mert igazából te is adod alá a lovat. Azt mondod, hogy azért nem mész át hozzá, mert a párod...
Ebből ő azt szűri le, hogy amúgy bejön neked és ha sikerül elérnie vagy kivárnia, hogy ott hagyd a párod, akkor nyert ügye van.
Miért nem lehetett egyszerűen azt mondani, hogy nem mész át, mert nem szeretnél? Ez nem bunkó, de nem is kelt benne reményt.
Most épp reményt keltesz benne, ez a legrosszabb, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!