Nyomul az egyik szomszédom, hogy állítsam le? A kedvesemet rettentően zavarná, ha megtudná.
Elkezdett írogatni az egyik férfi szomszédunk iwiwen. Eleinte csak közömbös témákról írt, nap 1 levelet. A szüleink régóta ismerik egymást, úgy gondoltam nem zavar ha néha levelezünk.
Elkezdett bókolni, nyomulni. Áthívott magához, de visszautasítottam, a páromra hivatkozva. Azt mondta hogy akkor ne mondjam el neki, de menjek át.
12 évvel idősebb, mint én.
Megírtam neki, hogy van párom, dea jelek szerint nem érdekli. Nem akarom bunkón lekoptatni, hiszen bármikor összefuthatunk. Személyesen nem nyomul, csak levélben.
A közösségi oldalak egyik nagy hátrányával szembesültél !!!
Rengeteg fiú/lány tesz fel magáról olyan információt és fotót, ami elvileg nem tartozna senkire.
(De nem akar lemaradni a többiektől !)
Természetesen ott van a lakcíme, tel.száma, a-mail címe stb...
Azután meg csodálkoznak, hogy megtalálják őket.
Gondolom, hogy legyezgeti a hiúságodat, hogy "egy 12 évvel idősebb pasi nyomul rád".
Ha nem így lenne, akkor már RÉGEN BLOKKOLTAD VOLNA A LEVELEIT.
(Még megteheted, hiszen a technika a rendelkezésedre áll!!!)
ezen mégis mi olyan nehéz? meg mi az, hogy nem akarod bunkón lekoptatni? egy normális teendő van ilyenkor. először is írsz neki, hogy van párod, szereted, nem szeretnél tőle semmit, barátod is van elég. ha találkoztok akkor ezt lehetőleg személyesen is mondd meg! a felnőttek így szokták! ha ezután sem fogja fel, akkor szólsz a barátodnak.
ez most off lesz egy kicsit.
tudod én nem tudom felfogni, hogy emberek milyen hülyén tudják lereagálni ha valaki közeledik feléjük. nyilván ha már egyszer a tudtára adtad, hogy esélytelen akkor megértem, hogy nem akarsz ezzel foglalkozni, és jogos is.
voltam már hasonló helyzetben, hogy valakitől szerettem volna többet és jobban bántott az, hogy milyen nevetségesen kezelte azt, hogy nekem nagyon tetszik, mint az, hogy nem kölcsönös. szerintem az a minimum, hogy ezt személyesen feketén fehéren, félreértések elkerülése miatt megmondod neki. persze sok a beképzelt hölgyemény akinek ez már meghaladja az értelmi kapacitását. kicsit elrugaszkodtam a te személyes példádtól, bocs.
Tudja, hogy nem akarok tőle semmit.
Amikor megszülettem, az ő anyukája fogott meg először (mármint a szüleimen kívül). Rengeteget vigyáztak rám. Naponta találkozunk a szüleivel meg vele is.
Ezért nem akarom megbántani.
Nincs kint rólam semmi olyan információ, ami alapján lehetne nyomozni. 2 lépcsőházzal arrébb lakik.
Ha akarom, ha nem, látja hogy mikor vagyok itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!