Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszédom normális?

A szomszédom normális?

Figyelt kérdés
Valamikor nézz a mi udvarunkba , mint a hülye. Van hogy távcsővel nézz valamit, vagy fényképez. Meg hülye hazug pletykákat terjeszt rólunk. normális Nő ez?
2011. márc. 27. 21:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
nem. :D
2011. márc. 27. 21:38
 2/32 A kérdező kommentje:
Munkanélküli bolond asszony. Nem tudja unalmában mit csináljon. Van hogy kimegyek és akkor úgy csinál mintha valakivel beszélne. Hát kiről másról mint az én családomról xD.
2011. márc. 27. 21:40
 3/32 anonim ***** válasza:

Távcsővel néz? :DDD

Szerezz be valami játékkamerát és látványosan szereld fel. Akkor nem mer leskelődni és hónapokig csak erről fog pletykálni :D

2011. márc. 27. 21:45
 4/32 anonim ***** válasza:
A barát nőm szomszédja is ilyen amikor kint vagyunk az udvaron kettesben folyton minket bámul már kezd az idegeinkre menni és már az egész környék tud rólunk mindent. De hát ezeknek tényleg nincs jobb dolguk valahogy el kell őket viselni
2011. márc. 27. 21:48
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, eszembe jutott, átmentem a barátaimhoz, fiúk, és hát ugye a szomszéd elkezdett fundálni, hogy miért mentem és lesekedett (egyébként PS-ezni mentem), mi észrevettük, hogy lesekszik és tangóztunk neki az ablakban.

Ha ezt elmeséli valakinek úgysem hiszi el neki, simán őt nézik hülyének :DDD

2011. márc. 27. 21:51
 6/32 anonim ***** válasza:
72%

> Valamikor nézz a mi udvarunkba , mint a hülye.

Nézzetek vissza minél hülyébben.

> Van hogy távcsővel nézz valamit, vagy fényképez.

Állítsatok fel az ablakotokba egy állványt, tegyetek rá egy rohadtnagy fényképezőgépet (vagy valamit ami annak néz ki), és irányítsátok az ő telke felé. Esetleg vegyetek egy erős lézermutatót és hergeljétek vele (persze közben jó látványosan készítsetek róla videót). Vagy állítsatok fel a kertben egy 'biztonsági' reflektort, ami természetesen az ő ablaka felé nézzen.

> Nem tudja unalmában mit csináljon.

Hát tegyetek róla hogy legyen mit csinálnia. ;)

2011. márc. 27. 21:52
 7/32 anonim ***** válasza:
nem
2011. márc. 27. 21:54
 8/32 anonim ***** válasza:
73%

unokatestvérem szomszédja át is pisilt hozzájuk a kerítésen

mondjuk ő aztán tényleg nem volt rendben hisz felakasztotta végül magát

2011. márc. 27. 21:56
 9/32 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nincsen saját élete, elfoglaltságai. Rosszabb esetben az is lehet, hogy paranoiás és ezért figyel titeket. "Jobb" esetben csak iszonyúan unatkozik és feladatának tekinti, hogy kövesse az életetek minden fontos történését. Én megpróbálnám valamivel lesokkolni, hogy többet ne kíváncsiskodjon.

Vannak egyáltalán barátai? (Ezt nagyon kétkedve kérdezem.)

2011. márc. 27. 21:57
 10/32 anonim ***** válasza:
22%

Egészséges Magyar virtus!

Mit vagy ezen kiakadva? :D

A mi szomszédunk meg a verandáról szokott lefele hugyoznia lépcsőn úgy hogy az utcáról is látják!

Meg még krákog fingik és köp is hozzá ha valaki megbámulja!!

2011. márc. 27. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!