A szomszédom normális?
"Legdurvább 1 hete volt részegen jött haza a kocsmából és a kocsibejáromón fektetett kábelt amit láttam is mert ugatott a kutya én egyből kimentem gumikesztyűvel megfogtam és bedobtam a nyitott ablakán."
Bocsi, tudom, hogy nagyon bosszantó lehetett, de folyik a könnyem a röhögéstől:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Van hogy távcsővel nézz valamit, vagy fényképez."
Úgy fényképez, hogy Ti is rajta vagytok a képen? Mert akkor megsérti a személyiségi jogaitokat. :D
Egyébként nem, nem normális.
vagy oda kell köszönni jó hangosan hogy :
C S Ó K Ó L Ó M ! ! ! ! !
"úgy csinál mintha valakivel beszélne. Hát kiről másról mint az én családomról xD."
Kedves kérdező!
Ezt te magad hallod, vagy csak elképzeled? Mert akkor te vagy a bolond. Egyébként mi van rajtatok annyi néznivaló?
Amikor figyel titeket,akkor vidáman,mosolyogva integessetek neki vissza.
Ha látja rajtatok hogy bosszant titeket,akkor tovább fogja csinálni.
Bocsánat de nem is a szomszédunk hanem a szembe szomszédunk. Magasan van az ablaka és pont átlát a mi udvarunkba. Onnan tudom hogy rólunk beszél, mert olyanoktól halljuk vissza aki minket ismer. Meg a boltba terjeszti a hülyeségeit.
"Úgy fényképez, hogy Ti is rajta vagytok a képen?"
Nem tudom, mert múltkor kimentem focizni, mikor oda nézek (kint szokott az ablakba cigizni ) Valami kamera féleséget vagy távcsövet dugott el a háta mögé. -.-
Anyuhoz bementem mondani neki azt mondta fényképező gép volt. Meg hogy már megszokta hogy ezt csinálja :D
Kedves kérdező!
Tehát nem láttad, mit csinált, és nem is hallottad. Ezek csak feltételezések. Már rég ültethettetek volna sövényt, fát, bármit, hogy ne lásson át. Azt ennyi.
De a kapunk elé nem ültetünk sövényt. Mert a szembe szomszédom a magas ablakából a nagy KAPUN átlát.
A mi udvarunkba, meg ha pl: Jön hozzánk valaki akkor előbb kint van mint mi. És les hogy ki jött. chh..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!