Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszédom normális?

A szomszédom normális?

Figyelt kérdés
Valamikor nézz a mi udvarunkba , mint a hülye. Van hogy távcsővel nézz valamit, vagy fényképez. Meg hülye hazug pletykákat terjeszt rólunk. normális Nő ez?
2011. márc. 27. 21:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

"Legdurvább 1 hete volt részegen jött haza a kocsmából és a kocsibejáromón fektetett kábelt amit láttam is mert ugatott a kutya én egyből kimentem gumikesztyűvel megfogtam és bedobtam a nyitott ablakán."

Bocsi, tudom, hogy nagyon bosszantó lehetett, de folyik a könnyem a röhögéstől:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. márc. 27. 22:43
 22/32 anonim ***** válasza:

"Van hogy távcsővel nézz valamit, vagy fényképez."

Úgy fényképez, hogy Ti is rajta vagytok a képen? Mert akkor megsérti a személyiségi jogaitokat. :D

Egyébként nem, nem normális.

2011. márc. 27. 23:07
 23/32 anonim ***** válasza:
totál idióta. építsétek le! meg fenyegessétek meg, hogy ne kukkoljon, mert feljelentitek.
2011. márc. 27. 23:19
 24/32 anonim ***** válasza:
tömör betonkerités. régi házaknál volt hogy a szomszéd ablaka más udvarára nézett , és a szomszéd még leselkedett is. akkor pár méterre egy falat csináltak pl lemezből , palából. ugynevezett szégyenfalat. és lenézték akinek állítottak azt.
2011. márc. 27. 23:55
 25/32 anonim ***** válasza:

vagy oda kell köszönni jó hangosan hogy :

C S Ó K Ó L Ó M ! ! ! ! !

2011. márc. 27. 23:57
 26/32 anonim ***** válasza:
21%

"úgy csinál mintha valakivel beszélne. Hát kiről másról mint az én családomról xD."

Kedves kérdező!

Ezt te magad hallod, vagy csak elképzeled? Mert akkor te vagy a bolond. Egyébként mi van rajtatok annyi néznivaló?

2011. márc. 28. 00:11
 27/32 anonim ***** válasza:

Amikor figyel titeket,akkor vidáman,mosolyogva integessetek neki vissza.

Ha látja rajtatok hogy bosszant titeket,akkor tovább fogja csinálni.

2011. márc. 28. 10:59
 28/32 A kérdező kommentje:

Bocsánat de nem is a szomszédunk hanem a szembe szomszédunk. Magasan van az ablaka és pont átlát a mi udvarunkba. Onnan tudom hogy rólunk beszél, mert olyanoktól halljuk vissza aki minket ismer. Meg a boltba terjeszti a hülyeségeit.

"Úgy fényképez, hogy Ti is rajta vagytok a képen?"

Nem tudom, mert múltkor kimentem focizni, mikor oda nézek (kint szokott az ablakba cigizni ) Valami kamera féleséget vagy távcsövet dugott el a háta mögé. -.-

Anyuhoz bementem mondani neki azt mondta fényképező gép volt. Meg hogy már megszokta hogy ezt csinálja :D

2011. márc. 28. 16:24
 29/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tehát nem láttad, mit csinált, és nem is hallottad. Ezek csak feltételezések. Már rég ültethettetek volna sövényt, fát, bármit, hogy ne lásson át. Azt ennyi.

2011. márc. 28. 21:37
 30/32 A kérdező kommentje:

De a kapunk elé nem ültetünk sövényt. Mert a szembe szomszédom a magas ablakából a nagy KAPUN átlát.

A mi udvarunkba, meg ha pl: Jön hozzánk valaki akkor előbb kint van mint mi. És les hogy ki jött. chh..

2011. márc. 28. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!