Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszédom normális?

A szomszédom normális?

Figyelt kérdés
Valamikor nézz a mi udvarunkba , mint a hülye. Van hogy távcsővel nézz valamit, vagy fényképez. Meg hülye hazug pletykákat terjeszt rólunk. normális Nő ez?
2011. márc. 27. 21:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
És a sors hülye fintora, hogy ezek szavazhatnak is ;)
2011. márc. 27. 22:02
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy nagyon disznó ötletem. Gusztustalan, de szerintem nagyon célravezető és hülyét tudnál belőle csinálni.

Szóval: keress kakiszex fényképeket a neten. "shit eaters" pl. kulcsszóként. Nyomtass ki minél nagyobb méretben ilyen témájú fotót színesben. Minél undorítóbb, annál jobb. És tedd ki oda, ahol biztos meglátja, amikor átnéz a távcsővel. Lehet, hogy ettől leszokik róla.

2011. márc. 27. 22:08
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Vagy montírozd oda az ő arcát és dobd be a postaládájába.
2011. márc. 27. 22:11
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg: hogy hova rakhatad az ásót ,mert nem találod. hátha ő látta merre tetteded.
2011. márc. 27. 22:15
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg mindenhová függeszd ki a fényképét :DDDDDDDDDDDDD Az mekkora lenne mikor meglátná :DDD Meg tényleg összevágott képen, mondjuk a kis hablány feje helyére tedd az övét:DDDDDDD
2011. márc. 27. 22:16
 16/32 anonim ***** válasza:
Nemnormális!
2011. márc. 27. 22:21
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg hívd ki az egész családot meg barátokat és vegyetek elő távcsövet és nézzetek vissza xD De a kamerás megoldások is jók:D
2011. márc. 27. 22:23
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
.
2011. márc. 27. 22:24
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én szomszédom az egy idióta teljesen sötét barom, tavaly nyáron két ártatlan kisgyerek ment el a háza előtt bicóval és ez a hülye állat széklábbal rohant utánuk hogy tűnjenek el a francba persze totál részeg volt. Másik kertemet teszem rendbe elkezdett bámulni hogy mi a sza**t csinálok, kint az udvaron grilleztünk barátnőmmel és néhány haverunkal a szomszéd 10 percenként ment ki a kertbe zörögni valamivel. Legdurvább 1 hete volt részegen jött haza a kocsmából és a kocsibejáromón fektetett kábelt amit láttam is mert ugatott a kutya én egyből kimentem gumikesztyűvel megfogtam és bedobtam a nyitott ablakán.
2011. márc. 27. 22:26
 20/32 anonim ***** válasza:
hivj arab terroristákat és háritsd el a problémátxD
2011. márc. 27. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!