Mit csináljak? Van egy szomszédom. Múltkor elmentünk a közeli nagyvárosba, de valamit itthon hagytunk, ezért hazajöttünk. Ő akkor futott ki az udvarból hátul.
A párom szólt neki, de ő meg sem állt. Kiugrott a kerítésen. A zárból már nem volt ideje kivenni a kulcsot, amivel bent volt a házban.Természetesen biztonsági zárunk van, amit nem lehet( ? )másolni. Ezen kívűl azon a kulcscsomón még rajta volt a hálószobaajtónk kulcsa is.A hálószobában is égett a lámpa.
Nem láttam, hogy valami eltűnt volna...Ő azt mondja, hogy nem ő volt, mikor a saját szememmel láttam. Mit tegyek?
még jó,hogy visszamentetek!
Mondjuk így utólag már semmit nem tehetsz, max. zárcsere
nyilván összefogdostatok mindent,de azért a rendőrséget meg kéne neki említeni. Hogy a fenébe került hozzá a szobátok kulcsa? Ezt azért kinyomoznám
nagy és harapós kutyus kellene.
:)
Hogyan juthatott a házatok kulcsaihoz? Még ha másolat is... Azért az nem egyszerű, hacsak ti nem adtátok ki a kezetekből.
Zárcsere, ajtóra feltehető riasztó (kb. ötszáz forint, és idegesítően nagy zajt csap), de a harapós kutya a legjobb.
Biztos, hogy ő volt, mert láttam. Már lecseréltük a zárat miatta, mert akkor is gyanítottunk valamit. Az különösen érdekelne, hogy honnan volt kulcsa, mikor mi nem adtuk ki a kezünkből és a maradék pótkulcsok is megvoltak.
Néha szokott segíteni a ház körül az udvarban. Kutya van, de szerintem már lekenyerezte. Riasztóra gondoltam, ami kamera és felveszi, ami a házban történik. De az biztosan marha drága...
A férjem most szerel netről vett riasztót. harminc volt az alapcsomag,de lehet bővíteni.
Érdemes, mert nagyon megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!