Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudnátok tippeket adni ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni ahhoz, hogy amikor eljegyzem a kedvesemet, az miktől lehet a lehető legromantikusabb?

Figyelt kérdés

Ezekre a szempontokra gondolok:

- milyen a legoptimálisabb gyűrű (írhattok ár-intervallumot is, hogy minél nincs lejjebb egy szép gyűrű, illetve mi az, aminél a még drágább meg már felesleges kiadás lenne; illetve kinézet szempontjából milyen a legideillőbb)

- eddig csak azt láttam filmekben, hogy a férfi amikor lánykezet kér, adja neki a gyűrűt, de pl. azt sose tudtam eddig, hogy ahhoz csak az az egy gyűrű kell, amit kedvesem ujjára húznék, vagy ugyanúgy ahhoz is kélne még egy gyűrű, hogy azt pedig Ő tegye énrám... (vagyis 1 vagy 2 gyűrűs a dolog)

- és még annyi a további kérdés, hogy a gyűrűn kívül milyen külsőségek lehetnek még a legromatikusabbak az eljegyzésen... (nem csak a rózsaszirmokkal tell padlóra gondolok, ami pl. már a Garfield 2-ben is benne volt, hanem esetleg más egyéb külső dolgok, amik egyszerre szebbé is teszik a dolgot, illetve pozitív hangulatkeltő is egyben)

20/f vagyok, már pár éve együtt vagyok Vele, biztosak vagyunk mindketten abban, hogy mi vagyunk a párunknak a lehetőm legjobb társ, és pár év múlvára tervezzük az esküvőt...

2014. nov. 5. 23:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

az eljegyzési gyűrű nem a karika gyűrű amit majd házasságra együtt választotok, hanem egy egyszerűbb köves valami(amúgy mindenkinek más az ízlése)

a legromantikusabb az első randi varázsának megteremtése

szerintem.

2014. nov. 6. 00:04
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

10-100 ezerig válogathatsz. Ennél kevesebb zsugoriságot jelent, ennél többet pedig fennhéjázást!

mikor megkéred a kezé, akkor ő nem ad neked gyűrűt, azt majd az esküvőn.

romantikus lehet gyertyákkal, virággal, természettel, stb stb stb. van egy csomó leánykérős videó fennt, ötletelgess.

ne felejtsd el megkérni a lány apjától( vagy anyjától) előbb a lány kezét. Ezt így szokás.

Sok sikert neked! Remélem boldogok lesztek!

2014. nov. 6. 02:28
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszönet mind2 válaszért! És kedves első, mit értesz kicsit pontosabban az első randi varázsa alatt? Azt, hogy az első randink körülményeihez hasonlóan? (Vagy esetleg másra gondoltál?)
2014. nov. 6. 08:40
 4/21 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Szerintem a lánykérést a menyasszony személyiségéhez igazítsd, a gyűrű vásárlását pedig egyrészt a keresetedhez, másrészt, hogy kell-e valami másra is félretennetek, aminek a leendő menyasszonyod jobban örülne, minthogy gyűrűre költsd a pénzt.

Én nem szerettem volna, ha pl. egy étteremben kér meg, illetve, ha mások is ott vannak kettőnkön kívűl, és a kísérő gyűrűs verzióra vágytam, ami után majd aztán ketten kiválasztottuk a karikagyűrűt, amit csak az esküvőn húztunk egymás ujjára. Van egy olyan verzió is, hogy megbeszélitek, hogy összeházasodtok, kiválasztjátok a karikagyűrűket, és azt húzzátok egy eljegyzési ebéd/vacsora közben a család előtt egymás ujjára, és vagy van előtte kísérő gyűrű, vagy nincs.

Én ez utóbbi verziót nem szerettem volna, de nem tudom, hogy a menyasszonyod milyen hagyományokat tart. Nálunk a vőlegényem előtte kedves gesztusból megkérdezte anyukámat, hogy áldását adja-e ránk (apukám már sajnos nem él), és persze anyu mondta, hogy igen, de ez már egyébként nem mindenhol szokás, igazából nálunk sem, csak a férjem így akarta.

Ezután elmentünk kettesben a telkükre, és ott kért meg egy kis felvezető szöveg után, a családot pedig ezután felhívtuk és elmeséltük mindenkinek.

Külföldön dolgozunk, így a gyűrű összege nem volt számunkra megterhelő, de erre kb. bármennyit el lehet költeni, csak nem érdemes. Az én gyűrűm 100e ft volt 130ról leárazva. A férjem mindenképpen olyat akart, amiben gyémánt van, nem cirkónia, hogy tartósabb legyen, és klasszikus egy köveset akart, ami nekem is nagyon tetszett.

De őszintén szólva ezt a dolgot ő nem igazán tudta volna elrontani onnantól kezdve, hogy azt mondta, hogy szeret, és velem akarja leélni az életét, nem számított, hogy épp hol vagyunk, vagy milyen a gyűrű.

2014. nov. 6. 09:31
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

úgy értettem az első randi körülményeit, ahol pl először voltatok huzamosabb időt kettesben, amikor kialakult a járás, vagy szerelem

(pl nálunk úgy volt, mindig "hajkurászott" engem a párom, beszéltem vele 5-10 perceket, mindig leráztam, de egyszer elmentem vele már órákat, és kitaláltuk, hogy kimegyünk éjszaka tópartra, meg úszni(valahol olyan helyen voltunk ahol sok a homokdomb, mert építkezés volt)kivittünk bort is, röhögtünk egy nagycsomót, mert dugóhúzót nem vittünk, nem használta ki az alkalmat, szex nem volt, kaptam a hasamra egy puszit, stb stb mindennek megvolt a varázsa.és megtudtam hogy a telojába úgy vagyok elmentve, hogy "kedvesem".itt alakult ki, hogy együtt leszünk. ha ott kérne meg, megint mennénk nyáron tópartozni, borozni, csak mi, szerintem meg is könyezném :))

amúgy aciban is vannak csodaszép gyűrűk, nagyon gyönyörűszépen kipucolva, csillognak nagyon, lehet ott olcsóbbak(?)

2014. nov. 6. 10:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én eljegyzési gyűrűm nem volt drága, én "választottam ki", a legszebb gyűrű volt, amit valaha láttam és egy ékszerbolt kirakatban volt (volt ott egy kék köves nyaklánc, amit azóta is megnézek, ahányszor arra megyek és pont alatta volt. Ahogy megláttam, odavoltam érte és ezt el is mondtam a barátomnak). Tizenpárezerbe került, nem az árán múlik. Általában az amerikai módi szerint szokott lenni egy köves gyűrű, amivel lányt kérsz (ez az ún. "kísérőgyűrű") és vesztek hozzá karikagyűrűt vagy még most, vagy az esküvőre. Ezt már Ti döntitek el. De ott a lánykérésen nekem fura lenne, ha nekem is fel kéne húznom a pasim ujjára egy gyűrűt.

Te ismered a barátnődet, Te tudod, hogy milyen személyiség, én pl. attól féltem a legjobban, hogy ha "eljön az idő", akkor ezt nyilvánosan kell átélnem. Nem akartam mindenki előtt "szerepelni". Csak ő és én. A megismerkedésünk helyén volt egyébként. Tökéletes volt, rózsákkal, gyertyákkal, ..., ...

Persze vannak, akik kifejezetten extrovertáltak, nekik egy flashmobtól lenne a legemlékezetesebb az egész, vagy egy futballmeccs/kosármeccs szünetében hangosítással, egy színházi előadás végén a színpadon, ..., ...

Vannak cégek, akik kifejezetten szerveznek lánykéréseket, náluk lehet pl. moziban rövidfilmmel lánytkérni, vagy az erdő közepén a kirándulás közben egyszercsak egy terített asztal vár titeket gyertyával, 1 üveg borral, 2 pohárral, vacsorával. Ilyet barátokkal is le lehet szervezni, akik persze azonnal távoznak is, de "előkészítik a terepet" és megvárják, hogy a mókusok előtt érkezzetek és maradjon még a borból a környék erdőlakói előtt.

Angliai lánykérést hallottam úgy, hogy madarászbemutatón voltak és az egyik röptetett sólyom lábára volt kötve a gyűrű. Kihívták a párt, akik kipróbálhatták a röptetést, ..., ... a többit már el lehet képzelni. Ott is tömeg volt persze. (extrovertált természetnek való)

Kajába belesütni/belerejteni, vagy pezsgőbe tenni én nem ajánlom, túl sok a csúnya történet kitört fogakról és lenyelt gyűrűkről.

2014. nov. 6. 11:21
 7/21 A kérdező kommentje:
"aciban is vannak csodaszép gyűrűk, nagyon gyönyörűszépen kipucolva, csillognak nagyon, lehet ott olcsóbbak(?)" hol van az a hely? és mi a hely rendes neve?
2014. nov. 9. 15:04
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
legyen gyémántgyűrű. én 150e ft-ért csodaszépet találtam. Másrészt. Vidd el egy welness hétvégére. és ott kérd meg a kezét. Térdelj le, és tedd fel a nagy kérdést. :3
2014. nov. 13. 16:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
En nem ereznem jol magam, ha ilyen draga gyurut kaptam volna. 100ezer ft??? Szerintem az nagyon sok. Szerintem a legromantikusabb egy boldog reggelen az agyban, amikor felkeltek. De jo!
2014. nov. 13. 21:24
 10/21 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező!

Egy 20 éves fiúhoz nem illik ez a nyáladzás, amit itt műveltél. Az egész nagyon furcsa. Szerintem te pont a lány vagy, akinek van egy tesze-tosza fiúja, aki nem akar lépni házasság ügyben, mert fiatalok vagytok hozzá. És ilyen kerülő úton akarod megtudni vagy a fiú tudomására hozni a vágyadat. Egy házasság 20 évesen! A dolgok netovábbja, az élet koronája, a a csúcs!!! Élettapasztalat, megélhetés, szakma és elképzelés nélkül. Csak legyen házasság! Hogy később szar lesz, mert megunjuk egymást, tudatlanok vagyunk, de legyen házasság! Az a legfontosabb a világon. Gondolom, a monitorodba be van égve a ruhakölcsönző emblémája, mert az össze ilyen témájú honlap benne van a kedvencekben. Inkább éljetek, tapasztaljatok, s ráértek dönteni később is. Szeretni úgy is lehet egymást, hogy nincs ráköltve 5.000.000 Ft és nincs egy papír a szekrényben erről.

2014. nov. 26. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!