Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis dolog ha egy ferfi ezert elhagyja a not?
Kedves kérdező, szerintem teljes mértékben igazad van. Kitartást, találsz jobbat!
Az azóta törölt utolsó hozzászólónak pedig én is jelentettem a hozzászólásod, és a moderátorok is úgy gondolták, hogy provokatív vagy. Hogy miért? Mert kelted a bűntudatot a kérdezőben és csak veszekedni akarsz. Tanulj egy kis toleranciát. Van aki nem úgy gondolkodik, mint te, ezt el kell fogadni. Vagy ha nem tudod legalább maradj csöndben és villogtasd meg, hogy intelligens vagy és nem egy veszekedő paraszt. Egyébként ha ennyire zavar, hogy egy nő eldöntheti egy még nélküle életképtelen magzatról, hogy kihordja-e vagy sem, akkor fogj össze a hozzád hasonló gondolkodású emberekkel és tiltasd be ezt a törvényt. Legyen újra tilos az abortusz és akkor nyugodtan alhatsz.
A kerdezo is erti itt nem az abortusz a fo problema hanem a hazugsag a masik fele ezert sok ferfi otthagyna jogossan.
Nem kell buntudatot kelteni az van a kerdezoben boven.
Sok sok novel dolgoztam az elmult 24 ev alatt tudom hogy hogy mukodik a dolog.
Eldugjak elhesegetik pedig ha nyiltan beszelnenek rola mindket fel jobban jarna.
Meddosegi kozpontban dolgoztam sok evig
"Kitartást, találsz jobbat! "
Kérdező találhat egy balekot a volt párja meg egy igazi nőt is találhat,és találni is fog.
Mi alapjan leirtam fennt
,,24 ev alatt sok sok novel dolgoztam akik valaha abortuszon estek at,,
kepzeld szoktunk beszelgetni veluk mindenrol es arrol is hogy erzik magukat milyen problemak merulnek fel a meddoseg kapcsan
A legnagyobb problema a buntudat.
" Nem en hasonlitok par hetes terhesseget megszuletett elo kisgyerekhez"
Pedig te is az voltál valaha....
Szomorú, hogy milyen ridegszívű vagy. Ne fogadd vissza, hadd legyen esélye egy melegszívű, egészségesen gondolkozó lányra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!