Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis dolog ha egy ferfi ezert elhagyja a not?
"Vajon ő mit csinált volna, ha 18 éves korában felcsinál egy lányt, az meg nem akarja elvetetni és a nyakába akarja varrni? "
Valószínűleg férfi is volt 18 éves és védekezett megfelelően, így nem került ilyen helyzetbe. Hagyjuk már ezt a véletlenül becsúszott a gyerek mert szerintem senki nem hiszi el.
"Hagyjuk már ezt a véletlenül becsúszott a gyerek mert szerintem senki nem hiszi el."
ja, nyilván szándékosan esett teherbe a csaj, hogy aztán abortuszra mehessen...
különben a pasi összejött volna egy egyedülálló anyával? mert ha nem, akkor végképp nem ítélheti el a csajt.
Védekezés mellett is becsúszhat egy gyerek. Ezt minden értelmes ember tudja. Egyik módszer se 100%. Szerintem nem poénból megy annyi nő abortuszra. Anyám pl spirál mellett lett terhes velem. A nővérem meg tabletta használata mellett jött össze. Igen becsúszott még egy, de nem tudták megtartani. Így is lepasszoltak minket pár évre a nagyszülőkhöz. Nem volt valami jó élmény.
Gondolni kéne arra is, hogy akinek nincs lehetősége se lepasszolni a nagyszülőknek se felnevelni egy gyereket, annak mi más marad az abortuszon kívül? Az örökbe adás sokkal nehezebb.
"ja, nyilván szándékosan esett teherbe a csaj, hogy aztán abortuszra mehessen..."
Nem mondtam, hogy direkt ne attól még felelőtlenül eshetett teherbe, egyáltalán nem zárja ki.
"különben a pasi összejött volna egy egyedülálló anyával? mert ha nem, akkor végképp nem ítélheti el a csajt."
Miért ne ítélhetné el? Akkor legalább lehetősége lett volna választani nem 3 évet elpazarolni az életéből teljesen feleslegesen egy kapcsolatra.
Rémisztő,hogy mennyi hazug,gyökér emberszerű lény él körülöttünk.
Gratulálok a "soha nem vennék el egy abortuszon átesett nőt"típusú fazonoknak,büszkék lehettek az értékrendetekre.
Én elsősorban arra gondolok,hogy ezzel a kapcsolattal egyébként is voltak problémái a férfinak ,egyszerűen most adódott egy "remek" olyan alkalom ,amikor rá tudta fogni valamire anélkül,hogy ő érezze magát hibásnak .
Sosem hagynám el akit szeretek,inkább támogatnám és megértő lennék vele ha még mindig fájdalmas pont az életében a tinédzserkori abortusz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!