Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis dolog ha egy ferfi ezert elhagyja a not?
Nem, és valaki írta olyan beszélgetés amikor ezt elmondhatta volna a 4 év alatt biztos volt. Soha nem beszéltek arról,mi lenne ha véletlenül becsúszna vagy védekezés kapcsán is szóba kerülhetett volna.
Az meg, hogy a férfi szemtől szembe nem kérdezte meg én normálisnak tartom. Tartotta annyira a lányt, hogy nem feltételezett róla ilyent.
Nem igazán érthető, a jelenlegi párjától volt a gyerek?
Ha nem, akkor mégis mit számít?
Ez egy baromság.
Nem értem, minek írtok ki ilyesmi kérdéseket gyakorira. Megszokhattátok volna, hogy itt mindenki erkölcsös, tiszta lelkű, minimum két diplomával rendelkező egyed, aki elítéli a világ szörnyűségeit, blabla. Ha egy férfi őrülten szeret egy nőt, nem hagyja el ilyen dolog miatt.
19L
Nem normális dolog.
Megértem,hogy nem tetszett neki nem eset jól,hogy most tudta meg..de szakítani?
Örüljön neki ,hogy megszabadult ettől a férfitól.
35/N
Szerintem a nagyságos úrnak kicsit a nő helyébe kellett volna képzelni magát. Vajon ő mit csinált volna, ha 18 éves korában felcsinál egy lányt, az meg nem akarja elvetetni és a nyakába akarja varrni? Mert ugye egy pasinak ilyenkor marhára könnyű lelépni. Nem ő a terhes.
Mi értelme úgy megszülni egy kisbabát, hogy a semmire jön, hogy majd nem tudja eltartani az anyja, pl a család elfordul, az apuka lelép stb. 18 évesen egy érettségivel egy ember nem megy sokra Magyarországon. Mit tudott volna nyújtani annak a gyereknek? Semmit. Ja de, bocs - éhezést, nélkülözést. Hurrá. Lehet hogy van szereted és törődés, de azzal nem lakik jól senki.
Ha esetleg örökbe adja, ki tudja kihez került volna a gyerek? És ha verték volna az örökbe fogadók, vagy egy mocskos árvaházban nő fel boldogtalanul, szenvedve? Az mennyivel jobb?
Plusz, ha már ott a gyerek, piszok nehéz lemondani róla, odaadni, miután belenéztél a szemébe, miután a karodba fogtad...
Én nem vagyok abortuszpárti, ha lehet akkor ezt kerülni kell. De van olyan helyzet, amikor még mindig ez a kisebbik rossz. Szóval nagyon nem kéne ítélkezni, pláne nem eldobni emiatt egy 3 éves kapcsolatot.
És nem, nem volt abortuszom soha. Nem azért védem a nőt. Csak nem szeretem az igazságtalan embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!