Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tegnap este türelmem vesztve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este türelmem vesztve (eddig még sosem apropóztam) : Mégis miért nem akarsz feleségül venni? (nem felhánytorgatva, hanem kiváncsi hangnemben)

Figyelt kérdés

- Mert hülyeség. Minek megváltoztatni a neved. Hát megérdemli az állam azt a sok illetéket?

?!

Annyira megdöbbentem, hogy itt véget is ért az eszmecsere. Sejtettem én, hogy neki egy nem fontos és formaság, mert kb. én is azt gondolom, de azért egy visszafogott, nem felhajtásos esküt elfogadnák. Arra számítottam, hogy azt mondja majd, neki ez formaság, de esetleg a kedvemért megtenné, de ez a válasz, amit adott, nagyon nincs helyén. Pláne, hogy arról más kontextusban volt már szó, hogy én a névváltoztatás ellen vagyok, elvből, és praktikumból is.

Én 31, ő 35. 3 és fél éve együtt, 1 és fél éve lakunk együtt. Nagyon jó a kapcsolatunk, közösen van cégünk, házat építünk együtt, jövőre tervezünk gyermeket.

Ő volt már eljegyezve és szétmentek.

2014. okt. 7. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy szerinted vicces, mégis működik..ez szinte ugyanannyira fontos, mint a gyerekkérdést letisztázni..

Az első hónapokban nincs tétje egy ilyen kérdésnek úgy igazából..akkor lehet tnylegesen feltenni a kérdést..vagy szóbahozni a témát..

Pl nlu k nem az volt, hogy megkérdeztem elvenne-e, hanem azt mondtam, ogy nekem fontos, és szeretnék valakinek a felesége lenni, és anya lenni, nekem ez fontos..

Később, amikor 1 év után szoba került a költözés, akkor leültem és elmondtam, uogy én csak úgy együttélni nem szeretnék örökre senkivel. H együtt képzeljük el, akkor hivatalosan is legyen úgy..

Adtam egy hőnapot, hogy átgondolja mégegyszer, ha nem biztos ebben..

Összeköltöoztünk, 3 év múlva házasodtunk..

Nem árultam zsákbamacskát, halálosan komoly volt, nem vicces

2014. okt. 7. 15:18
 22/80 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem az elején-t, hogy mondjuk felkerült az összeköltözés & akkor.
2014. okt. 7. 15:20
 23/80 anonim ***** válasza:
100%
Felkerült, na.
2014. okt. 7. 15:24
 24/80 A kérdező kommentje:
Nem értem... mégis mikor? Első találkán: EL AKARSZ VENNI? Hát nekem se jutott még akkor eszembe, hogy ez majd komolyra fordul. Amikor meg összeköltözünk, én tiszta szívvel jöttem ide, azért, mert együtt akartam lakni vele, és ez természetes volt, talán csak nem kellett volna azt mondjam, mégpedig gyűrű nélkül nem jövök? Én egy ilyenre az ő helyében meg is sértődtem volna. És az együtt lakással ismerkszik mg igazán az ember. Na, most megismerkedtünk, megy a dolog, ezért lett aktuális. :)
2014. okt. 7. 15:27
 25/80 anonim ***** válasza:
100%
Tehát azt akarod mondani, hogy 3.5 év alatt nem adódott alkalom ennek a megbeszélésére és haveroktól és a facebook-ról tájékozódsz helyette? Ki beszél ilyenekről? Mindenki, aki felnőtt és komolyan tervezi a jövőt. Nem első héten, de nem is közel 4 évvel később!!! Szánalmas ez a találgatás, mondd, neked nem drága az életed, és az évek, amiket pocsékolsz egy olyan emberre, aki még 35 évesen is félős, kifogásokat keresős, olyan puha p...cs, hogy nem meri kimondani, hogy NEM AKAROK NŐSÜLNI?
2014. okt. 7. 15:46
 26/80 anonim ***** válasza:
64%

"...talán csak nem kellett volna azt mondjam, mégpedig gyűrű nélkül nem jövök?"

Talán csak de, ezt kellett volna, évekkel ezelőtt. Harmincasok vagytok,az ég áldjon meg, 10 év aztán már sehol sem lesztek a családalapítással, leshetsz majd! Vagy szülsz valakinek 1-2 gyereket, aki annyira be van szarva egy darab papír aláírásától, hogy tuti szuper apa lesz! Mert az kisebb felelősség, ugye...

2014. okt. 7. 15:48
 27/80 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy összeköltözés, a nő szemérmesen hallgat a vágyairól és a mai pasiknak ez rohadt kényelmes.. Az ő vágyai biztos megkapják, ami kell. A házasság egy eskütétel, komolyan kell venni, akik itt "csak formaságoznak" csak papíroznak azok már nem tudnak arról, hogy a kimondott szónak ereje van.
2014. okt. 7. 15:49
 28/80 A kérdező kommentje:
Nyilván később meg azért nem kérdezgettem, mert vártam, hogy majd megkérdezi ő, férfiasan. De látom, hogy mégsem.
2014. okt. 7. 15:50
 29/80 anonim ***** válasza:
65%
+ lemaradt, nem érdekel, hogy sok a válás, akkor is EREJE VAN AZ ESKÜNEK !
2014. okt. 7. 15:50
 30/80 anonim ***** válasza:
50%

- megégette magát

- elváltak a szülei - na, ez nagyon a hatása alatt tarthatja, megértem, hogy nem akar esküvőt

Persze, ezzel nem azt mondom, hogy ti is tuti elváltok, de ő fél tőle, hisz ezzel a családi mintával jött, gyerekként nyilván megviselte, stb.

Én ilyen előzményekkel nem is erőltetném ezt a házasság témát, jó lenne az együtt élés is. Majd, ha úgy gondolja, eljegyez/elvesz.

2014. okt. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!