Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tegnap este türelmem vesztve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este türelmem vesztve (eddig még sosem apropóztam) : Mégis miért nem akarsz feleségül venni? (nem felhánytorgatva, hanem kiváncsi hangnemben)

Figyelt kérdés

- Mert hülyeség. Minek megváltoztatni a neved. Hát megérdemli az állam azt a sok illetéket?

?!

Annyira megdöbbentem, hogy itt véget is ért az eszmecsere. Sejtettem én, hogy neki egy nem fontos és formaság, mert kb. én is azt gondolom, de azért egy visszafogott, nem felhajtásos esküt elfogadnák. Arra számítottam, hogy azt mondja majd, neki ez formaság, de esetleg a kedvemért megtenné, de ez a válasz, amit adott, nagyon nincs helyén. Pláne, hogy arról más kontextusban volt már szó, hogy én a névváltoztatás ellen vagyok, elvből, és praktikumból is.

Én 31, ő 35. 3 és fél éve együtt, 1 és fél éve lakunk együtt. Nagyon jó a kapcsolatunk, közösen van cégünk, házat építünk együtt, jövőre tervezünk gyermeket.

Ő volt már eljegyezve és szétmentek.

2014. okt. 7. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
87%

Kifogás, kifogás. Ha a szülei is elváltak, miért van most párkapcsolatban? Ha azért házasságellenes, mert úgyis válás a vége, akkor ugyanez vonatkozik a párkapcsolatra is.

Szóval kifogás. Aki igazán szeret, az elvesz, nem elégszik meg a szimpla együttjárással.

2014. okt. 7. 15:04
 12/80 A kérdező kommentje:

Kapcsolat elején ki beszél ilyenekről komolyan? Korai. Nekem akkor többször is mondta, hogy én vagyok a nagy ő és összeházasodunk, de természetesen nem vettem komolyan, hiszen én pl. nem tudtam, hogy ez hogy fog kifejlődni. Aztán egyszer Facebookon (miközben mellette voltam a gépnél) be akarta állítani, hogy eljegyezve, erre én azt mondtam: így, Facebookon? Meg egyszer láttunk egy olyan esküvőt, amire azt mondta, na ő ilyet nem, de nem is tudja milyet, szerintem milyen legyen az esküvőnk? Ezért a barátnőim egyike-másika szerint tulajdonképpen nekem már szerveznem kellene, de hát én egy hivatalos kérdést vártam, nem ilyeneket, és azért nem apropóztam, mert azt akartam, természetesen jöjjön majd, és meglepi legyen. Meg már többször mondta, hogy én a menyasszonya vagyok, amikor bemutatott. Most akkor én szúrtam el? De akkor meg az este miért nem azt mondta, figyelj én már jeleztem, de nem mondtam semmit?

Talán én vagyok a hülye liba :))

Amúgy én nem fogok ezért elválni tőle, én nem férjhez menni akarok, hanem vele lenni. Nem a státusz a fontos, hanem az ő személye.

:)

2014. okt. 7. 15:04
 13/80 A kérdező kommentje:
*én már jeleztem, de nem MONDTÁL (elírtam)
2014. okt. 7. 15:06
 14/80 anonim ***** válasza:
89%

Miért korai? Főleg 30-asként

Mi már 21-22 évesen is beszltünk róla..1 hónap után..

/ 26 éves korunkra házasok is votunk/

2014. okt. 7. 15:06
 15/80 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén mondom nem tudom mi ez pár férfinél.

Itt van pl. az enyém. 9 éve vagyunk együtt, hatalmas szerelem, 7 éve együtt élünk. Van egy 22 hónapos kisfiúnk.

Minden vágyunk az volt hogy közös gyerkőcünk szülessen, sok viszontagság után sikerült.

Szó van mindig az esküvőről, de ő mindig elodázza. Sokszor szóba hoztam.

Azt mondja én ( mi) vagyunk a mindenei, létezni sem tudna nélkülünk.

Szeretnék hozzá tartozni papíron is ( nekem ez fontos ).

Voltam már kiváró, finoman rákérdező, pedzegető, komolyan elbeszélgető, emiatt összevesző. Megúntam.

Azt mondja el akar venni, de nem is tudom más szóval mondani vagy érdektelen vagy tutyimutyi.

Hiába kérdezek rá hogy fél-e az egésztől, csak azt mondja ő tudja mit akar, engem.

Na de könyörgöm, akkor mi olyan nehéz egy papír aláírásában 2 tanú jelenlétében?!

Ez az ami nagyon bánt.

Van amikor viccelődve előhozza az esküvő tèmát, a múltkor már ráförmedtem hogy azonnal fejezze be mert nem lesz esküvő, ő nem veszi komolyan én meg belefáradtam.

Amúgy minden tökéletes köztünk, ez az egy amiben különbözünk.

Azt hiszem bele kell törődnöm.

2014. okt. 7. 15:08
 16/80 anonim ***** válasza:
54%

"Kapcsolat elején ki beszél ilyenekről komolyan? Korai."

Mondjuk olyanok, akik felelősséggel keresnek kapcsolatot. Én három héttel a megismerkedésünk után megkérdeztem, hogy ha jól alakul a kapcsolatunk, elvenne? Ha nemet mond, nem mélyedek bele a kapcsolatba. Felesleges egymás idejét rabolni, ezeket a kapcsolat elején kell tisztázni.

2014. okt. 7. 15:09
 17/80 anonim ***** válasza:
100%
Szerinte ezzel megmagyarázta és Ennyi. Csak az a baj ezzel, hogy nem volt bátor úgy, hogy azt mondja, figyelj drágám, szeretlek, de nősülni nem akarok, mert.... Mondjuk itt felsorolja az okokat amiket te vagy tudomásul veszel, és akkor nem vársz többet a kapcsolattól mert tudod, sose vágyhatsz erre, mivel házasság ellenes. Mint tudjuk, nevet se változtatnál, ha hétköznap lenne mondjuk egy szűk vagy 2 tanús, talán fizetni sem kellene érte.
2014. okt. 7. 15:11
 18/80 A kérdező kommentje:
Nekem ilyet eszembe nem jutna kikötni az elején, szerintem vicces. Szerintem.
2014. okt. 7. 15:12
 19/80 anonim ***** válasza:
72%
Miért vicces? Kérdező, te kerültél ilyen helyzetbe azért, mert nem tisztaztatok az elején a terveiteket.
2014. okt. 7. 15:14
 20/80 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként igaza van annak, aki írta, hogy divat lett a másik áltatása&évek mennek el, senki sem lesz fiatalabb&kap egy ilyen pofont, ha rá mer kérdezni. Az meg triplán gáz, ha a havertól tudja meg, hogy a párja nem akarja elvenni. Őszinte meg nem akar lenni. Minek is venné el, ha így is megkap minden törődést, és gondoskodnak a háztartásról. Igen, ezt mindig az elején kellene tisztázni, és akkor a másik is úgy áll vagy nem áll a helyzethez.
2014. okt. 7. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!