Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt mar komoly parkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar komoly parkapcsolatotok arab ferfival?

Figyelt kérdés
Ket eve koltoztunk ossze az eljegyzes,hazassag is szoba kerult. Mindenki csak a rossz torteneteket mondja amik nem is szemelyesen vele tortentek ezert erdekelnek a pozitiv tapasztalatok.
2014. szept. 30. 18:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
44%
Ha neked minden szép és jó, miért tettél fel kérdést ide?! Talán megszólalt egy vészharang benned? Hát hallgass rá...!
2014. okt. 1. 16:07
 32/41 anonim ***** válasza:

Mit jelent az arab????

Hol született, milyen vallású?

2014. okt. 1. 19:11
 33/41 anonim ***** válasza:
17%
Dél-alföldi cigó lányok néhány 10 ezerért papíron feleségül mentek muszlim illegális bevándorlókhoz. Most ülhetnek majd a börtönben, amikor előkerül a "férj", elviszi magával. A nyomorba. Úgy kell nekik.
2014. okt. 1. 19:45
 34/41 anonim ***** válasza:
31%

kérdező, hány éves vagy?

nem nagyon vall felnőtt gondolkodásra, amiket leírsz, teljesen vakon megbízol egy idegen országból származó férfiben, akiknek a hazáját nem véletlenül hívják baltikumnak

2014. okt. 1. 21:53
 35/41 anonim ***** válasza:
75%

Ööö...az arabok nem a baltikumon élnek, de mindegy.

A 33-ast hiába pontoztátok le, én személyesen találkoztam és hónapokig dolgoztam (egymás mellett ültünk, 12 órában/nap, szóval volt idő dumálgatni is) egy gyárban olyannal, aki hozzáment egy szír pasashoz 2k euróért. Nem minden férj viszi el a feleségét, ez nem igaz, soknak csak a papírok kellenek, hogy hozhassák a saját családjukat a válás után. Ez a hapsi is így csinált, elvált a csajtól, majd hozta a családot. A lány utána hozzáment egy török hapsihoz ugyanannyiért, majd ismét elvált. A csavar a dologban az, hogy a hálózat emberei, akik összehozzák az érdekházasodni akarókat nagyon figyelnek rá, hogy egy lány ne keljen el 2-nél több alkalommal, mert az már gyanút kelthet.

Komolyan mondom, amiket elmondott erről a dologról! Döbbenet. Semmi durva részlet, meg erőszak nincs benne, egyszerűen ledöbbentem, hogy ez ennyire szervezetten, fű alatt és flottul megy. Kérdeztem, a zsaruk, hivatalos emberkék nem látnak semmit? "Á, azoknak is kell a pénz! Mindenhol vannak megfelelő emberek, akik velünk dolgoznak." Itt majdnem leestem a székről...nesze neked terrorizmus elleni harc....

Aztán valami gikszer csak lehetett mert a beszélgetés után nem sokkal olvastam erről a dologról az újságban is.

Kérdésedre válaszolva: ha kérdezel, és itt, akkor nem vagy biztos magadban. Szerintem. Talán jó lenne még várni azzal a házassággal, vagy házasság nélkül gyereket vállalni - nem ti lennétek az elsők-, mert akkor nincs akkora korlátlan hatalma se fölötted, se a gyerek fölött. Ebben az országban sem és a sajátjában sem.

Esetleg beszélj egy olyan ügyvéddel, aki járatos a párod országának jogszabályaiban vagy a közel keleti és arab jogszabályokban.

Tudom nem számit, de én tuti nem lennék egy arab pasas felesége. Se első, se utolsó. Nincs az a szerelem, az a pénz, ami erre rávehetne. Még a saját páromhoz sem megyek hozzá, annyira rögeszmésen féltem a szabadságomat, pedig ő igazán főnyeremény.

A házasság bilincs egy nőnek, bármelyik országban is éljenek. Hatalmat ad a férfinak a nő fölött, amiből én köszönöm, nem kérek (igen, sok rossz példát láttam, ez az oldal is hemzseg az rossz házasságos kérdésektől).

2014. okt. 2. 09:54
 36/41 anonim válasza:
41%

nekem volt, majdnem hozzá is mentem. egy külföldi nyaraláson ismertem meg az ő országában, szex nem volt, azt hittem csak kaland lesz, de több lett. rendszeresen jártam ki, végül kint maradtam (szex még mindig nem volt). Ő egyszer nem jött ide, mert nem akart, én nem erőltettem. megkérte a kezem, lényegében elmondta mire számíthatok: ha szeretném befejezhetem ott az egyetemet, a gyerekeket én nevelném, dolgozom nem kéne, főzni és takarítani se, vásárolgathatnék kedvemre. a csador természetesen kérdés sem volt, magától értetődik. férfi ennyire még nem tisztelt engem, mint ő, minden nap elmondta mennyire szeret, én vagyok a mindene, stb.

Végül nem mentem hozzá, mert nem akartam egy aranykalitkának látszó valamiben élni, meg az a szikra sem volt meg. Simán hazajöttem, és az ajándékokat elhozhattam amiket tőle kaptam. A kapcsolatot interneten azóta is tartjuk, majd meglátjuk mit hoz a jövő.

2014. okt. 6. 01:54
 37/41 anonim válasza:
ja, az lemaradt, hogy szerintem a normális arabok korrektek, ha "jól viselkedsz", nem lesz problémád vele.
2014. okt. 6. 01:55
 38/41 anonim ***** válasza:
Egyik rokonomnak arab a férje, itt élnek Magyarországon, nem is akart sose hazamenni, csak látogatóba rokonokhoz, a feleségét nem vitte. Van gyerekük, nem mondom kicsit más világ a pasi, de abszolút segítőkész, otthon házimunkázik, dolgozik, imádja a lányát, fokozatosan beilleszkedett. De szerintem ez a ritkább eset.
2014. okt. 17. 10:56
 39/41 anonim ***** válasza:
94%

hát ez rohadtul emberfüggő.

egyébként annyira jó, ahány arabokkal foglalkozó kérdést olvasok, mindenki csak szidja Őket. Pedig sokan életükbe nem láttak még arabot. Max csak a fókuszba.

Pakisztáni arab férjem van. 3 gyerekkel. Londonban élünk. És van szex. Ugyancsak. Köszönöm. Ja és megbecsül, és most nyáron megyünk 5-re Pakisztánba. A gyerekekkel. Gazdagok vagyunk. És anyósom is nagyon kedves. Apósomat meg apámként szeretem.

2014. dec. 1. 16:46
 40/41 anonim ***** válasza:
most van kapcsolatom vele. De elso ev volt csak problemamentes, es rozsaszin. A gyermek szuletese utan nagy fordulat van.
2017. dec. 30. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!