Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar komoly parkapcsolatotok arab ferfival?
Mit jelent az arab????
Hol született, milyen vallású?
kérdező, hány éves vagy?
nem nagyon vall felnőtt gondolkodásra, amiket leírsz, teljesen vakon megbízol egy idegen országból származó férfiben, akiknek a hazáját nem véletlenül hívják baltikumnak
Ööö...az arabok nem a baltikumon élnek, de mindegy.
A 33-ast hiába pontoztátok le, én személyesen találkoztam és hónapokig dolgoztam (egymás mellett ültünk, 12 órában/nap, szóval volt idő dumálgatni is) egy gyárban olyannal, aki hozzáment egy szír pasashoz 2k euróért. Nem minden férj viszi el a feleségét, ez nem igaz, soknak csak a papírok kellenek, hogy hozhassák a saját családjukat a válás után. Ez a hapsi is így csinált, elvált a csajtól, majd hozta a családot. A lány utána hozzáment egy török hapsihoz ugyanannyiért, majd ismét elvált. A csavar a dologban az, hogy a hálózat emberei, akik összehozzák az érdekházasodni akarókat nagyon figyelnek rá, hogy egy lány ne keljen el 2-nél több alkalommal, mert az már gyanút kelthet.
Komolyan mondom, amiket elmondott erről a dologról! Döbbenet. Semmi durva részlet, meg erőszak nincs benne, egyszerűen ledöbbentem, hogy ez ennyire szervezetten, fű alatt és flottul megy. Kérdeztem, a zsaruk, hivatalos emberkék nem látnak semmit? "Á, azoknak is kell a pénz! Mindenhol vannak megfelelő emberek, akik velünk dolgoznak." Itt majdnem leestem a székről...nesze neked terrorizmus elleni harc....
Aztán valami gikszer csak lehetett mert a beszélgetés után nem sokkal olvastam erről a dologról az újságban is.
Kérdésedre válaszolva: ha kérdezel, és itt, akkor nem vagy biztos magadban. Szerintem. Talán jó lenne még várni azzal a házassággal, vagy házasság nélkül gyereket vállalni - nem ti lennétek az elsők-, mert akkor nincs akkora korlátlan hatalma se fölötted, se a gyerek fölött. Ebben az országban sem és a sajátjában sem.
Esetleg beszélj egy olyan ügyvéddel, aki járatos a párod országának jogszabályaiban vagy a közel keleti és arab jogszabályokban.
Tudom nem számit, de én tuti nem lennék egy arab pasas felesége. Se első, se utolsó. Nincs az a szerelem, az a pénz, ami erre rávehetne. Még a saját páromhoz sem megyek hozzá, annyira rögeszmésen féltem a szabadságomat, pedig ő igazán főnyeremény.
A házasság bilincs egy nőnek, bármelyik országban is éljenek. Hatalmat ad a férfinak a nő fölött, amiből én köszönöm, nem kérek (igen, sok rossz példát láttam, ez az oldal is hemzseg az rossz házasságos kérdésektől).
nekem volt, majdnem hozzá is mentem. egy külföldi nyaraláson ismertem meg az ő országában, szex nem volt, azt hittem csak kaland lesz, de több lett. rendszeresen jártam ki, végül kint maradtam (szex még mindig nem volt). Ő egyszer nem jött ide, mert nem akart, én nem erőltettem. megkérte a kezem, lényegében elmondta mire számíthatok: ha szeretném befejezhetem ott az egyetemet, a gyerekeket én nevelném, dolgozom nem kéne, főzni és takarítani se, vásárolgathatnék kedvemre. a csador természetesen kérdés sem volt, magától értetődik. férfi ennyire még nem tisztelt engem, mint ő, minden nap elmondta mennyire szeret, én vagyok a mindene, stb.
Végül nem mentem hozzá, mert nem akartam egy aranykalitkának látszó valamiben élni, meg az a szikra sem volt meg. Simán hazajöttem, és az ajándékokat elhozhattam amiket tőle kaptam. A kapcsolatot interneten azóta is tartjuk, majd meglátjuk mit hoz a jövő.
hát ez rohadtul emberfüggő.
egyébként annyira jó, ahány arabokkal foglalkozó kérdést olvasok, mindenki csak szidja Őket. Pedig sokan életükbe nem láttak még arabot. Max csak a fókuszba.
Pakisztáni arab férjem van. 3 gyerekkel. Londonban élünk. És van szex. Ugyancsak. Köszönöm. Ja és megbecsül, és most nyáron megyünk 5-re Pakisztánba. A gyerekekkel. Gazdagok vagyunk. És anyósom is nagyon kedves. Apósomat meg apámként szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!