Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt mar komoly parkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar komoly parkapcsolatotok arab ferfival?

Figyelt kérdés
Ket eve koltoztunk ossze az eljegyzes,hazassag is szoba kerult. Mindenki csak a rossz torteneteket mondja amik nem is szemelyesen vele tortentek ezert erdekelnek a pozitiv tapasztalatok.
2014. szept. 30. 18:56
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%
Ismerősöm 22 éve ment hozzá egy arabhoz, kiköltöztek, azóta sem hallott senki felőle, még a családja sem.
2014. szept. 30. 18:59
 2/41 A kérdező kommentje:
Ilyen veszely engem nem fenyeget mert mi itt elunk,itt dolgozunk nem akar o sem hazakoltozni.
2014. szept. 30. 19:01
 3/41 anonim ***** válasza:
67%
Majd akkor jelentkezz, ha válás esetén elveszi tőled a gyerekeidet, különösen a fiadat! Muszlim, akik más kultúrában nőttek fel, másképpen gondolkodnak, a nyugati máz lekopik róluk, ha hazamennek! Mind ilyen, nincs kivétel. Egyébként nekik a nyugati nők mind közk*. Nézd meg egyszer, miket üzengetnek a Skype-n ismeretlen Abdullahok.
2014. szept. 30. 19:06
 4/41 anonim ***** válasza:
81%
Anyám igaz szerelme egy arab férfi volt, imádták egymást. A pasi sajátjaként szeretett engem is. Az egy szép történet volt.
2014. szept. 30. 19:06
 5/41 anonim ***** válasza:
97%

Arra ne vegyél mérget, hogy nem fogsz egy arab országban kikötni. Azért a szívük mélyén mégis haza akarnak menni, maximum nem most, hanem később.

Arab férjem van, 11 éve vagyunk együtt, van 2 gyerekünk és most per pill arab országban élünk, pedig mi sem így terveztük. Abból a szempontból jó, hogy a gyerekek normálisan megtanulnak arabul anyanyelvi iskolában. Aztán, hogy merre megyünk tovább lakni, majd kiderül.

2014. szept. 30. 19:07
 6/41 anonim ***** válasza:
49%
Látok normális kapcsolatot is és rosszat is. Az emberek ilyen esetben sokkal kritikusabbak, lehet amit elnéznének egy magyarral szemben, azt nem nézik el egy arabbal szemben.
2014. szept. 30. 19:08
 7/41 anonim ***** válasza:
58%

Szia kėrdezõ arab pasi?majd jönnek a nagy okosok hogy milyen buta vagy stb...es ne kezdj arab pasival.

Vàlszom:nekem csak ismerösöm van aki arab nem is egy es Magyar.o. ėlnek tök normàlisak csalàdcentirkusak... nem minden arab magyar roman olasz cigany egyforma....

Arabok kozul is igenis van normalis pasi! Ismerd meg a kiszemeltedet jobban es ha ugy erzed o az igazi akkor igen akkar hozza is mehetsz ha szeretitek egymàst boldogok vagytok biztonsagban erzed magad arab pasival:)) az hogy ki mit mond azzal ne foglalkozz màr,nem minden ember egyforma:)

2014. szept. 30. 19:11
 8/41 anonim ***** válasza:
67%
Az csak egy dolog, hogy itt laktok. De majd akkor sem te, sem a gyerekeitek nem mentek még látogatóba sem a családjához? Mert annyi elég, ha kint akar maradni, hogy azt mondja, csak azért mentek. Más törvények uralkodnak arra, annyira meg sosem fogod kiismerni, hogy mikor éppen mit tervez. Van akinek szerencséje van, van akinek nincs.
2014. szept. 30. 19:11
 9/41 anonim ***** válasza:
86%

Hát, én leírom az általam ismert vegyesházasságokat.

Palesztin férfi-magyar nő: több, mint 20 éve együtt vannak, van 3 gyerek, muszlimok lettek, kendőt nem hord a lány.

Iraki férfi-magyar nő: elváltak. Két gyerek van, egyik sem muszlim.

Afgán (tudom, nem arab, de muszlim) férfi-magyar nő, több, mint 20 éve együtt vannak, 3 gyerekük van, az idősebbek nem követnek semmilyen vallást, a legkisebb még fiatal. Az anya hordta őket keresztény gyülekezetbe.

Szudáni férfi-magyar nő: több, mint 20 éve házasok, 2 lány nem vallásos.

Tunéziai férfi-magyar nő: ők nem tudom, mióta házasok, két kislányuk van, az idősebbik az unokahúgom ovis társa volt. Anyuka mondta, hogy majd döntenek maguk a vallásukról.

Szaúdi férj-magyar nő (a nő muszlim lett. A fentiek közül egyik esetben sem vette fel a feleség a vallást) 4 gyerek, megvannak.

Egy eset, amit egy magyar muszlim honlapon olvastam, muszlim nő-valami arab férfi, nem rémlik, honnan: a férfi előre kikötötte, hogy majd meg akarja csináltatni a körülmetélést a lány(!)gyerekénél. A nő a fórumra azt írta, hogy ezek után ő nem akar neki szülni...

Ezek az általam látott példák vegyesházasságra. Hogy vannak-e titkolt belső konfliktusok, nem tudom. Nem írok pro-és kontra érvet, ismerd meg a párod kultúráját és a hazájáról is olvass, nézz filmet, mert az arab országok közt is nagy különbségek vannak, egészen más lehet egy tunéziai férfi felfogása, mint mondjuk egy szaúdié. Mindig tudd, hogy számolni kell a kulturális különbségekkel, de a párod lehet egy igazán rugalmas ember is. Eleve az, hogy veled élettársu kapcsolatban él, mutatja, hogy nem igazán veszi komolyan a vallását, hiszen az iszlám szigorúan tiltja a házasságon kívüli szexet. Azért kezdeményezz vele beszélgetéseket, próbálg megtudni, hogyan gondolkozik alapvető kérdésekben pl. egy lánygyerek nevelését illetően, a más vallásokat illetően, a vallásváltást illetően, ilyeneket, hogy időben megtudd, összeegyeztethetőek-e a nézetei a tieiddel fontos kérdésekben.

2014. szept. 30. 19:30
 10/41 A kérdező kommentje:
Nem igazán vallásos.Voltam már vele otthon a szüleinél nem viselkedett másképp. Már beszéltünk a gyereknevelésről, házasságról, a gyerekek vallásáról is.
2014. szept. 30. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!