Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar komoly parkapcsolatotok arab ferfival?
Ennyire ismeritek az Arab ferfiakat hogy mindenki *àlltalàban*rossz vėlemėnyel vagytok???
Ha nem ismeritek akkor ismeretlenül miėrt alkotok vėlemėnyt???
Mert majdnem mindenki jajjj ne arab nem stb...azt hogy ki mit hall az egy dolog ugyanis a gerenctelen ember csak ugy allitja be a storyt hogy ö legyen a sėrtett a jajjj szegeny magyar !!!!
Nem biztos hogy mindig az arab ferj a hibàs,ugyanis hazànkban saknos divatba jott hogy a nõk nagy resze nem hûsėges nem akar haztartàst vezetni, es az en penzem ez a te penzed!arabnal sxokas az hogy a felessegukbol asszonyt faragnak,ami szerintem elonyos a ferj eltartjaba csaladot feleseg vezeti a haztartast es neveli a gyereket... vallas .. meglehet belole is egyezzni!
Köszönöm, de rendben van a szövegértésem! Inkább azon gondolkodj már el, hogy nem túlzás, hogy szerinted _minden_ muszlim egyforma és mindet jellemzi egy-két hatásvadász regény, mint a Lányom nélkül soha és a Fátyol mögött? A világ lakosságának majd negyede muszlim, több, mint 1,5 milliárd ember, szerte a világban, de főként a közel-keleti arab országokban, Iránban (nem, ők még mindig nem arabok), Észak-Afrikában, Malajziában, Indonéziában. De ezek szerint mind egyforma és ha elolvastam ezeket a nagyérdemű regényeket, akkor mindről jellemzést tudok mondani?
Kapjál már a fejedhez jóember! :D
Jó sorod lesz mellette, boldog leszel. Ezt karod olvasni, nem? Akkor tessék.
Ha tetszik, ha nem, 50-50% az esély rá, hogy jó vagy rossz lesz a házasság. Még nem vagytok házasok, nem éltek az ő országában, nem tudod milyenné válik a családi nyomás hatására. Ezért mondtam, hogy olvasd el azt a könyvet, mert szemléletesen leirja hogyan változik meg egy amúgy kulturált, civilizált muszlim ember a hagyományok és a családja nyomására, de egyesek rögtön leugatnak!
Pedig legalább tudnád mire számits, ha elromlanak a dolgok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!