Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt mar komoly parkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar komoly parkapcsolatotok arab ferfival?

Figyelt kérdés
Ket eve koltoztunk ossze az eljegyzes,hazassag is szoba kerult. Mindenki csak a rossz torteneteket mondja amik nem is szemelyesen vele tortentek ezert erdekelnek a pozitiv tapasztalatok.
2014. szept. 30. 18:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
62%
Arab férjem van, 8 éve vagyunk házasok, Londonban élünk és egy percig sem bántam meg, hogy hozzámentem. Nála kedvesebb, jószívűbb, "kenyérrekenhetőbb" embert nem is kívánhattam volna. Engem is ijesztgettek rémtörténetekkel, amik természetesen mindig az "ismerős ismerősének az ismerősével" történtek. Az idő viszont minket igazolt. Ne hallgass senkire, mert te vagy az, aki a legjobban ismered a párodat. Te tudod milyen természete van, milyen vele élni. Csak te tudod eldönteni, hogy ő-e az az ember, akivel közös jövőt szeretnél.
2014. szept. 30. 19:46
 12/41 mi a fene ***** válasza:
41%
Drukkolok hogy minden jó legyen, de azonos kulturájú embereket is érhet meglepi. Ha kimégy vele akár csak látogatóba, az útleveled oda ne add, a gyerekedét,se, és mindig legyen dugi pénzed sok !
2014. szept. 30. 19:51
 13/41 A kérdező kommentje:
Persze bízom én benne, meg sohasem volt senkivel ilyen harmonikus kapcsolatom mint vele. Csak olyan rossz mindig ezeket a rossz történeteket hallgatni.
2014. szept. 30. 19:59
 14/41 anonim ***** válasza:
45%
Jajjj ne f3lj kerdezõ nėz körbe ,Magyar.o,olyan tökėletes pasik vannak???ök nem okoznak csalodàst??? Nem okoznak fàjdalmat?? Dehogy nem!!! De nem mind1!!!Arab emberek is ilyenek:)) van jo es rossz!! Sogorom albàn es tõk normàlis,pàrom olasz imadjuk egymàst! Nez pozitivan a dolgok elė nem hiàba vagytok 2 ėve együtt!:)
2014. szept. 30. 20:05
 15/41 anonim ***** válasza:
31%

Nem mondok semmit, csak azt: Olvasd el ezt a könyvet: Betty Mahmoodi: Lányom nélkül soha. A KÖNYVET, nem a filmet.

Aztán dönts.Igaz történet, ami izgalmas is, és tanulságos.

2014. szept. 30. 20:15
 16/41 anonim ***** válasza:
60%

Már vártam, hogy valaki mikor dobja be a nagy bölcsességet, a Lányom nélkül soha c. halhatatlan eposzt. Az amúgy nem az arabokról szól, hanem perzsákról, mivel Iránban játszódik. Tök más nép.

Ilyet olyanok szoktak beirkálni, akik még sose láttak közelről arabot, nem ismernek egyet se, de olvastak egy könyvet, úgyhogy innentől ismerik az ÖSSZESET és feljogosítva érzik magukat a bölcsesség terjesztésére.

2014. szept. 30. 20:25
 17/41 anonim ***** válasza:
28%

az utcánkban lakik egy arab család, anyuka, apuka és három gyerek

néha rosszabbak, mint a cigányok, az egész kert rumlis, a ház ablakai is rémesek, a kutyát folyton kiengedik az utcára (hátha elcsapja valami), a gyerekek folyton a kerítésen lógnak

2014. szept. 30. 20:30
 18/41 anonim ***** válasza:
47%

16-os, gyakorold a szövegértést.

Ott van leírva, feketén fehéren, döntse el a kérdező, hogy kell-e neki az arab faszi vagy sem. Ha meg elolvas egy könyvet, nem lesz hülyébb tőle. Kész.

Megsúgom, mert lehet nem tudod, a perzsák is MUSZLIMOK.

2014. szept. 30. 20:46
 19/41 anonim ***** válasza:
48%
A fátyol mögött (Szaudarábia) és még hosszan lehetne sorolni. Más kultúra, más emberek, ott a váláshoz elég, ha a férj kimondja: elválok tőled. Ezért az asszonyok kilós aranyakat viselnek, ez a hozományuk. Ha neked ez nincs, ócska kis cselédnek tekint majd az anyja vagy a testvérei, egy szál ruhában zavarnak haza. És elveszik a gyerekeidet és egy szál ruhában feltesznek az első repülőre. A nyugati vagy amerikai nő azt hiszi, ott kolbászból van a kerítés, miközben mindenki k*nak és cselédnek tekinti, főleg az asszonyok.
2014. szept. 30. 21:49
 20/41 A kérdező kommentje:
19. A hozomanyt a ferj adja a felesegenek. A valashoz nem eleg kimondania haromszor hogy elvalik mert Magyarorszagon elunk.
2014. szept. 30. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!