Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miert jon elo mindenkibol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jon elo mindenkibol a rosszindulat ha megtudjak a parom szarmazasat?

Figyelt kérdés
A parom arab de mar ide jart egyetemre normalis eletvitelu ember. A kornyezetem viszont mindig kerdezi hogy jovunk ki egymassal meg az eloiteletekkel jonnek. A parom sohasem hazudott nekem pl. az exemmel ellentetben. Most hogy az eljegyzes megvolt meg tobbszor mondjak hogy vigyazzak meg hasonlok.
2014. aug. 21. 18:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
44%
Több ismerősömnek is muszlim a férje, köztük is vannak ilyenek is, olyanok is. Ha szolgalelkűbb vagy és alárendeled magad neki, jól működhet, ha nem nagyon csúnya vége is lehet, egyik barátnőm most lett öngyilkos 2 kisgyereket hátrahagyva, pedig normálisnak tűnt a férje, csak néha tett célzásokat, hogy valami nem stimmel.
2014. aug. 22. 17:33
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az előbb itt említették a kultúra fellegvárát, Angliát.

Talán láttad a tv-ben, hogy a szerencsétlen amerikai újságírót lefejezték.

Egy vallási fanatikus tette, aki eredetileg Angliában tanult és nevelkedett!!

Azután haza ment, és egy pillanat alatt ő is megváltozott!!!

...és egy kis életlen bicskával, hosszasan lenyiszatolta egy élő ember fejét a kamera előtt.

...és ennek a fanatikusa gyilkosnak is valószínű, hogy van egy-két hozzád hasonló "barátnője" még Angliában,

aki lehet, hogy éppen az "angliai Gyíkon" ecseteli, hogy mennyire jó ember a párja, és nem is érti, hogy miért ilyen "előítéletesek" vele az emberek...

2014. aug. 23. 05:07
 43/49 anonim ***** válasza:
15%
Istenem, hogy egyes emberek mennyire rosszindulatúak tudnak lenni. Nem szabad soha általánosítani. Ezt pont olyan, mint amikor azt mondják, hogy a franciák büdösek. Minden francia az? És hidd el, ha véletlenül el is válnátok gondoskodni fog a gyerekről ( pénzügyileg ), és nem úgy mint egyes európai fa%%ik, akik részegen ütik-verik a feleségüket. Az én apukám is arab, anyum magyar, és nagyon szeretik egymást. Azért mondják ezt az "elnyomást", mert ált. az arab férfiak azt mondják, hogy az ő dolguk a pénzkeresés, a nő dolga a gyereknevelés. Egyszóval neveld a gyereket, költsd a pénzt, és foglalkozz velem. Örülnének neki egyesek, ha a férj megoldaná az összes pénzügyi problémát otthon...csak irigyek.
2014. aug. 23. 12:33
 44/49 anonim ***** válasza:
94%

Tudod ki irigy ratok...annyira szanalmas, hogy ezzel jossz.

En lattam, hogy bannak az arab ferfiak a nokkel, bocsass meg, hogy nekem ez nem kell.

2014. aug. 23. 12:38
 45/49 anonim ***** válasza:
73%

Csak saját életed és gondolataid ne legyenek. Legyél csicska, aki szexel, ha az embernek arra van kedve, meg egész nap vakarja a retket a férj meg a gyerekek után. Ha módos családban élsz, akkor még házimunka sincs, ami lekössön, mert a szolgák megcsinálják, te meg egész nap lesel ki a fejedből.

De ez nem is nagy ár az anyagi biztonságért; ugye?

Az egész felfogásotok és hozzáállásotok az emberi jogokról, jogokhoz többszáz évvel elmaradott. Sok-sok évszázad alatt az arab országok többsége nem tudott semmilyen életképes infrastruktúrát kiépíteni, gyakorlatilag a nyugati világ tartja el őket élelmiszer és egyéb segélyek formájában, ami vagy célba ér vagy nem, de nem meglepő, mikor tank, gépfegyver, vegyi fegyver, vagy atombomba "lesz belőle".

Ide jöttök Európába, de hagyományokra és vallási szokásokra hivatkozva nem vagytok hajlandóak beilleszkedni és tisztelni a befogadó országok törvényeit és szokásait, szülitek halomra a sok gyereket a segélyért; ha mégis dolgoztok (általában vendéglátósok vagy orvosok vagytok, esetleg kereskedők), pénzzel támogatjátok a dzsihádista törekvéseket, mert a Nyugat szerintetek rossz és meg kell téríteni.

Ha valóban rossz, mit kerestek még itt? Miért jártok ide egyetemre, főiskolára? Miért itt szülitek meg és nevelitek fel a gyerekeiteket? Miért nem csomagoltok össze és mentek haza Szíriába, Irakba, Pakisztánba és egyéb anyaországaitokba, ha itt nektek olyan rossz ebben a fertőben?

Azért nem, mert iszonyat kétszínűek és sunyik vagytok - akárcsak a "szomszédok", akikkel most lövitek egymást. Nem akartok attól rettegni, mikor robbantja rátok egy testvér a házat vagy a mecsetet a szent háború nevében, de fúj, rohadt nyugati világ, hát milyen erkölcstelen.

Ezek nem csak nálam, hanem sok más európai embernél is kiverik a biztosítékot; arról nem is beszélve, mikor emlegetitek az iszlám törvénykezés bevezetését! Mit képzeltek ti magatokról?! TI jöttetek ide, TI alkalmazkodjatok, (mert MI befogadtunk titeket, mert megsajnáltunk, hogy el kellett jönnötök a hazáitokból), és ezt nektek kutya kötelességetek tisztelni! Miért éltek vissza az emberségünkkel és a jóindulatunkkal?

Megjegyezném, hogy nem véletlenül lendült fel a szűzhártya-helyreállító plasztikai sebészet. Azok a lányok, akiket a szüleik elengednek nyugati országokba tanulni (nyilván gazdag családokról beszélünk), szinte mindig a legnagyobb ribik lesznek, minden egyetemi/főiskolai bulin leisszák magukat, minden szert kipróbálnak.

Tudod miért? Mert tudják, hogy hazaérve vége lesz az aranyéletnek, csak a fentebb írott funkció marad meg. Ezért átesnek a ló másik oldalára és megszegve a szokást lefekszenek azzal, aki nem a vőlegényük. Aztán kétségbeesnek, hogy hoppá, botrány lesz, ha otthon a férj rájön az esküvő után, hogy rég nem szüzek, ezért iszonyat pénzeket kifizetnek erre a bizonyos műtétre.

Londoni sokcsillagos szállodában dolgozó londiner barátom mesélte, hogy gyakran vannak arab női vendégeik - ilyen-olyan hercegnők, befolyásos üzletemberek lányai, stb. Tízből 1-2 kivétel volt, amelyik nem vitetett fel a kollégáival a szobájába valamilyen drogot, kezdve a fűtől a bélyegen át a kokainig bármit. Nyilván nem azért függők, mert olyan csodás életük van, amit mentálisan teljesen épen viselnek, hanem, mert gyakorlatilag nincs saját akaratuk, saját életük.

Az az élet, amit az arab nők többsége él, egyszerűen sz*r. Az élet ezt látszik igazolni, nem azt, amire te reflektálnál.

Ha az én kezemben lenne a döntés az európai országokba való bevándorlást illetően, mindenkit, akinél csak a halvány gyanú is felmerül, hogy iszlamistákkal kapcsolatban áll vagy maga is az, azonnal megvonnám tőlük az állampolgárságot és kitoloncolnám őket; nem érdekel, hogy családról vagy egyedülállóról van szó. Ha belépni szándékozóról van szó, nem adnék neki belépési engedélyt és visszafordítanám az anyaországába.

Amikor arról van szó, hogy az otthonomat kell megvédenem, nem érdekel a politikai korrektség. Nem áldozom fel sokszáz millió ember életét néhány tízmillió kedvéért.

2014. aug. 23. 20:24
 46/49 anonim ***** válasza:
16%

Látszik, hogy itt mennyire be vannak hülyítve az emberek a média által, kb. semmit nem tudnak az iszlámról és az arab világról, csak annyit, hogy "csador, elnyomják a nőket és terroristák". Én se vagyok moszlim, keresztény vagyok és ezért hiányosak az ismereteim nekem is, csak próbálok a lényeges kérdésekben nem szűklátókörű lenni.

Ha a Kérdező párja valóban vallásos, és nem valami szélsőséges irányzat képviselője, akkor azt gondolja, amit az iszlám tanít a házasságról: a férfi koronája, ékessége a nő és egy férfi lényege aszerint határozható meg, ahogy a nőkhöz viszonyul. Természetesen ha veri, akkor úgy. Nyilván nem ismerem a kérdező párját, így nem tudhatom, hogy milyen lesz.

Egyébként én nem támogatom az eltérő kultúrák keveredését legyen az magyar-arab vagy magyar-kínai, stb., mert sok mindenben nem lehet kompromisszumot kötni, a gyerek meg sokszor megissza a levét: maga sem tudja majd, hogy milyen az identitása és hová tartozik, a gyökértelen virágot meg elfújja a szél.

2014. aug. 24. 15:06
 47/49 anonim ***** válasza:
94%
46-os vannak akik be vannak hülyítve vannak akiknek meg vannak személyes tapasztalatai arab férfiakkal. Én leírtam korábban, hogy lehet a kérdezőnek szerencséje, foghat ki normálisabbat, de én tanultam/dolgoztam együtt arab férfiakkal és azt kell mondjam szóba se jöhet párkapcsolat muszlim emberrel. Nem úgy tekintenek a nőre amit én hajlandó vagyok elviselni.
2014. aug. 24. 17:33
 48/49 anonim ***** válasza:
2014. aug. 31. 10:20
 49/49 anonim válasza:
5%

Ugye a kérdés az volt, hogy miért jön elő mindenkiből a rosszindulat. Erre ugyan senki nem válaszolt, de attól még a válaszokból nagyjából kirajzolódott, hogy miért. Láthatjuk, a többség fél az araboktól. Vannak akik saját példát emlegetnek, vannak akik ismerősök - nem igazolható hitelességű - meséire hivatkoznak, és vannak, akik az általános vélekedésre, az éterben mindenfelé terjedő történetekre (amelyek közül megint csak nem tudni, megtörténtek-e, és ha igen, akkor úgy történtek-e, ahogy az mesélik, vagy az idők során teljesen átalakultak). Egy dolog nyilvánvaló: SZINTE MINDENKI KETTŐS MÉRCÉVEL MÉR.

Még akik el is ismerik/azt állítják (nem az igazságtartalmát kívánom fejtegetni, hanem az ezzel kapcsolatos logikátlanságot), hogy a más kultúrában nevelkedettek a saját kultúrájukban jól érzik magukat, és a miénket furcsának, nehezen élhetőnek tartják, azok is minket jónak, őket pedig gonoszoknak állítanak be. Mégis mi alapján tartjátok magatokat felsőbbrendűnek? Miért pont a ti álláspontotok az igaz, és a másik nem? Miért ne lehetnénk mi a hülyék, akik nem tudjuk, hogy mi a jó? És miért ne lehetne, hogy annak van igaza, aki a saját kultúráját tartja és ÉRZI igaznak és jónak, a miénket pedig rossznak, ne adj' isten kifejezetten gonosznak? Amikor különböző kultúrákról beszélünk, akkor el kéne felejteni a jó és rossz fogalmát! Csak a "más" létezhet! Mert a más lehet, hogy nekünk visszataszító, ijesztő, de mivel az ahhoz a kultúrához tartozók meg fordítva gondolják, nem mondhatjuk, hogy az a rossz, hiszen akkor mindenféle érvelés nélkül az ő véleményükkel szemben tartjuk a sajátunkat igaznak, ezért csak azt mondhatjuk rá, hogy más, hiszen ebben ők is és mi is egyetértünk. Aztán írnak itt ilyet: "isteni kuldetesuk, hogy mindenkit megteritsenek" a kereszténység talán nem hódító vallás? Nem tudom, hogy a muszlim hittérítők milyenek, mert még eggyel se találkoztam (vagy nem tudtam, hogy hittérítő), de azt elég gyakran megtapasztalom, hogy milyen iszonyatosan agresszívek tudnak lenni a keresztény hittérítők. Ezzel természetesen nem azt akarom írni, hogy a keresztények még rosszabbak, valószínűleg azért nem találkoztam még muszlim hittérítővel, mert úgy általában jóval kevesebb muszlimmal találkozom, mint kereszténnyel, csak ugye megint csak a kettős mérce. Ők gonosz hittérítők, a keresztények meg a jó hittérítők talán? Mi alapján? Vagy esetleg az utóbbiakról megfeledkezünk, csak mert ők nem minket akarnak megtéríteni, hiszen minket már nem kell (már akit)?

A különböző nemzetiségű, kultúrájú párokról meg csak annyit (természetesen ennek is csak én lehetek biztos a hitelességében, itt igazolni nem tudom, de azért leírom), hogy vagy tucatnyit ismerek (bár többségüknél mindkét fél európai, de van köztük török-magyar és arab-magyar is), de kizárólag pozitív tapasztalataim vannak. Azzal sem tudok egyetérteni, hogy "a gyerek meg sokszor megissza a levét: maga sem tudja majd, hogy milyen az identitása és hová tartozik, a gyökértelen virágot meg elfújja a szél." Pont a vegyes párok gyerekein látom, hogy sokkal értelmesebbek, talpraesettebbek, nyitottabbak, széles látókörűbbek az átlagnál. Hogy miért van így, csak találgathatok, de ezt tapasztalom. Talán azért, mert az őket körülvevő eltérő kultúrák miatt nem olvadnak bele egyikbe sem, így ahelyett, hogy szemellenzőt viselve vinnék tovább a berögzült eszméket mindent kizárva, ami annak hibáira utalhat, nyitott szemmel, tudatosan alakítják ki világképüket, és sokkal inkább gondolkodnak ahelyett, hogy dogmákat majmolnak (mint azt a határozott, célirányos kulturális nevelésben részesített emberek teszik).

Tudom, hogy most mindenki le fog hordani, de azt is tudom, hogy csupa olyan lehordást fogok kapni, amiről sütni fog, hogy az írójának meg se fordult a fejében, hogy végiggondolja azt, amit írtam, csak agyatlanul írja a jól megszokott dogmáit, merthogy ilyen témában az embereknek nem szokásuk gondolkodni (vagy ha mégis, akkor is előjön a kognitív disszonancia esete). Tisztelet a kivételnek, és ezektől a kivételektől természetesen szívesen fogadom az értelmes kritikákat akkor is, ha nem értenek velem egyet.

2014. szept. 5. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!