Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miert jon elo mindenkibol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jon elo mindenkibol a rosszindulat ha megtudjak a parom szarmazasat?

Figyelt kérdés
A parom arab de mar ide jart egyetemre normalis eletvitelu ember. A kornyezetem viszont mindig kerdezi hogy jovunk ki egymassal meg az eloiteletekkel jonnek. A parom sohasem hazudott nekem pl. az exemmel ellentetben. Most hogy az eljegyzes megvolt meg tobbszor mondjak hogy vigyazzak meg hasonlok.
2014. aug. 21. 18:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
96%

Azt értsd meg, légy szíves, hogy két különböző kultúrából valók vagytok, ráadásul ő vallásos, ezért biztosan lesznek közöttetek súrlódások; nagyobbak, mint két európai vagy két arab között. Amint magával visz a hazájába, a te alapvető emberi jogaid fognak nagyon durván csorbulni.

Örülnék neki, ha jól sülne el a kapcsolatotok, de ismerve a közülük valókat és tudván, hogy mennyire nem hajlandóak bevándorlóként az európai szabályokat és törvényeket betartani, nem látok sok jót.

Légy észnél és vigyázz magadra!

2014. aug. 21. 19:26
 12/49 A kérdező kommentje:
Valamennyire mindegyik arab vallásos szerintem. Nem értem mire írjátok hogy az ő országukban maradnék. Itt él az egyetem kezdete óta most vettünk közös házát tervben sincs ilyen hogy hazaköltözés, szeret itt élni, és voltam már vele a hazájában is és épségben hazajöttünk.
2014. aug. 21. 19:37
 13/49 anonim ***** válasza:
93%

Ott is van, aki ateista.

Rendben van, itt a kéró. Oké. De azon gondolkodjál el, mi lesz a gyerekek születése után - főleg akkor, ha fiúgyerekről van szó.

Figyelj! Az lenne a legjobb, ha addig nem is házasodnátok össze, ameddig nem laktatok együtt huzamosabb ideig - és most itt évekre gondolok. Mert így legalább kiismernéd, hogy milyen ember. Érted, a randin ideig-óráig bárki tud jófiú lenni, de lakva ismerszik meg a másik. Viszont, nem valószínű, hogy házasság nélkül gyereket vállal veled, mert ugye vallásos és a Korán is szigorúan szabályozza az ilyen dolgokat, szóval...

2014. aug. 21. 19:44
 14/49 A kérdező kommentje:
Már írtam attól hogy vallásos nem olyan elvakult, tiszteletben tartja a mi keresztény szokásainkat is. Már két éve együtt élünk de már négy éve ismerjük egymást. Attól hogy ott él olyan durva dolgokkal amikből ezek az előítéletek fakadnak nem ért egyet.
2014. aug. 21. 19:49
 15/49 anonim ***** válasza:
97%
kérdező, lehet neked szerencséd van ezzel az emberrel, de sokakból nem a rosszindulat szól hanem tapasztalat. Nekem is voltak arab diáktársaim/munkatársaim, gondolom nem kell magyarázni mennyire más a felfogásuk úgy kb mindenről. Magadat vakítod, ha nem ismerd be, hogy a figyelmeztetéseknek van valóság alapjuk.
2014. aug. 21. 19:56
 16/49 A kérdező kommentje:
Elismerem hogy valamiben más a felfogásuk de nem csak rossz értelemben számukra még fontos a család csak hogy egy példát mondjak. Az meg hogy ott a nők máshogy élnek számukra megszokott a párom nővére azt mondja hogy ő nem is szeretne Európában élni mert itt egy nőnek nagyon nehéz az élete ő meg ezt gondolja.
2014. aug. 21. 20:02
 17/49 anonim ***** válasza:
87%
az hogy egyetemre járt, nem jelent semmit sem! A Szíriában harcoló, arab szélsőségesek mind európai, elit egyetemeken tanultak, ennek ellenére dzsihadisták! a vallás az életük, jobb nem kezdeni velük.
2014. aug. 21. 20:21
 18/49 anonim ***** válasza:
95%

Basszus, persze hogy azt mondja a nővére. Mert mondjuk nem nagyon van más választása... Másrészt neki megszokott, de neked nem biztos, hogy tetszene, ha muszáj lennél úgy élni mostantól és nem lenne szavad benne. Leglábbis engem zavarna, mert felnőtt nő vagyok és nem akanék visszatérni a gyerek-szerű élethez, ahol valaki alá lennék rendelve.

Másrészt ez is tipikus szépítős túlzás, hogy mennyire fontos nekik a család. Apámnak is fontos volt, aztán mégsem adott férjhez gyerek fejjel, nem járatott olyan ruhában, amiből csak a szemem van ki. Érted.

Másrészt errefelé ha azt hallod, hogy mondjuk egy fiatal vagy gyerek "véletlenül" kiesett az ablakon, akkor szinte kivétel nélkül muszlim család lányáról van szó. Mert ugye fontos a család.

Lényeg a lényeg, én az emberi jogaimból nem adnék alább, csak mert nekik elvileg milyen fontos a család. Nekem az a minimum, hogy ha családot akarok alapítani valakivel, akkor az neki fontos legyen, ez nem érdem szerintem. Ettől még nem fogom elnézni neki a más típusú bunkóságokat.

2014. aug. 21. 20:37
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
10essel kell egyetertsek. Ne kapkodd el..
2014. aug. 21. 20:46
 20/49 anonim ***** válasza:
80%

Ha ennyire bízol benne, akkor miért kérdezed itt a gyk-n?

Legyetek boldogok. Majd írjál onnan is. Ha tudsz.

2014. aug. 21. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!